Miesten yhdistetty Lahti 2017 ja pelivihjeet vedonlyöntiin: Betsikingi seuraa innolla Lahden MM-kisat 2017 yhdistetyn kilpailuja. Suomalaisten mitalitoiveet eivät ole ehkä tässä lajissa, mutta mikään mahdottomuus ei olisi esimerkiksi Hannu Mannisen venyminen podiumille asti. Kotikisoissa on aina omaa taikaa, ja ennakkotietojen perusteella kisa-alue tulee olemaan tupaten täynnä suomalaisia kisaturisteja.

Hiihdon MM kisat 2017

Lue ohjeet tästä, niin tiedät miten saat ilmaisvedon varmasti!

Miesten yhdistetty – Hiihdon MM-kisat: Lahti 2017

Saksalaiset Johannes Rydzek ja Eric Frenzel dominoivat tällä hetkellä miesten yhdistettyä suvereenisti. Kaksikko on tehnyt kovaa tulosta, ja johtaa maailmancuppia. Näistä erityisesti Rydzek on petomainen hiihtäjä, joka mäkimontussa onnistuessaan on varma mitalirohmu. Kolmas saksalaistähti Fabian Riessle napannee myös itselleen vähintään yhden mitalisijoituksen. Saksan voittokulkua pystynee ainoastaan uhkaamaan japanilainen Akito Watabem sekä kokenut itävaltalainen Bernhard Gruber, jonka hyppy ei tosin ole kulkenut entiseen malliin. Betsikingin mielestä saksalaiskisaajat ovat erittäin varmoja valintoja vetoihin yhdistetyssä.

mm hiihdot lahti 2017 suomi

Lue tarkemmat ohjeet mitali-kisaan painamalla tästä!

Avaa pelitili Unibetille tästä!

Suomalaiset yhdistetyssä

Miesten yhdistetty - Hiihdon MM-kisat

Tällä kaudella parhaiten yhdistetyssä suomalaisista on pärjännyt Ilkka Herola, joka on potentiaalinen tulevaisuuden lupaus. Jos Herola onnistuu täydellisesti mäkimontussa, niin mitalisijoitus on täysin realistinen toive, mutta jos hyppy ei kulje mies kisannee todennäköisemmin sijoista 6-9. Lisäksi suomalaisista kannattaa esille nostaa tällä kaudelle läpimurron tehnyt Eero Hirvonen, jonka paras sijoitus on maailmancupin 2. sija. Toisaalta alkukauden tähdenlento on osoittanut hyytymisen merkkejä, ja Hirvonen kisaa lähinnä kymmenen joukkoon sijoittumisesta. Parikisassa suomalaisten mahdollisuudet ovat näiden kahden lupauksen harteilla. Mustana hevosena Suomen yhdistetyn joukkueesta voisi nostaa esille Leevi Mutrun, joka pääsee kisaamaan kotimaisemissaan, mutta Mutrun sijoitus lienee korkeintaan sijat 10-20. Lisäksi ladulla ja mäkitornissa nähdään myös Hannu Manninen, jonka kisakunto on kuitenkin arvoitus.

Lue myös nämä ennakot Lahden MM-hiihdoista:

Parhaat tarjoukset kisavedonlyöntiin:

Lahden MM-hiihdot 2017 – Yhdistetyn kisaohjelma:

vOITA LIPUT MM-KISOIHIN

Voita liput kahdelle Lahden MM-kisoihin – Lue ohjeet kisaan tästä!

Kisat alkavat 22.2 ja jatkuvat aina 5.3 asti. Yhdistetyn osalta kisat käynnistyvät 24.2, kun vuorossa ovat mäkiosuus HS100 ja 10km hiihto. 26.2 sunnuntaina taas kisataan joukkukilpailu. 1.3 kisataan taas mäkiosuus HS130 ja 10km matkat ja viimeisenä yhdistetyn kisapäivänä 3.3 parisprintit.