Mountfield HK – TPS live stream ja vihje 24.8. Kingi kertoo miten voit katsoa kaikki Tepsin CHL-ottelut tällä kaudella maksutta ja vielä lyödä samalla rahoiksi veikkaamalla! Tämä artikkeli kannattaa lukea huolella läpi!

Jos haluat heti lähetykseen, niin klikkaa painikkeesta ja avaa Unibet tili, talleta pelirahaa, ja valitse kyseinen ottelu pelikohdelistalta! Tämän jälkeen stream päälle ja vedot sisään!

Mountfield HK – TPS live stream live stream ja vihje

tps chl streamMountfield – TPS (CHL) 2 (2,10, Unibet)

Mountfield on tasoltaan Tsekin ylempää keskikastia ja se sijoittui esimerkiksi viime vuonna runkosarjan neljänneksi. Se eteni jatkoon myös puolivälieristä, mutta välierissä nousi tie vastaan. Jos kuitenkin TPS kuvitteellisesti sijoitettaisiin Tsekin liigaan pelaamaan, niin olisi se ainakin materiaalinsa puolesta ehkäpä jopa kuumin mestarisuosikki. Kuten moni tietää niin suomalaiset ja ruotsalaiset ovat hallinneet CHL:ää mielin määrin ja se johtuu yksinkertaisesti siitä että niiden CHL:ssä pelaavat joukkueet ovat keskimäärin parempia kuin muiden maiden vastaavat porukat. Kun TPS viime vuonna pelasi CHL:ää niin se menestyi alkulohkossa suorastaan erinomaisesti, eikä ole mitään syytä uskoa siihen ettei tämä toistuisi.

Mountfiledin puolesta puhuu oikeastaan vain kotietu, mutta ei periaatteessa mikään muu. Kaiken lisäksi esimerkiksi TPS on menestynyt vieraskaukalossa erinomaisesti CHL:n puolella. TPS omaa laadukkaan ja tasaisen materiaalin ja se on pelannut varsin mukiinmenevän treenikauden. Se suhtautuu CHL:ään tosissaan ja pistää varmasti parastaan heti kärkeen. Tämän takia TPS on erinomainen valinta lapulle ja sille voi antaa vahva pelisuosituksen, kun kerroinkin on erinomaisen kova eli 2,10. Ei siis muuta kuin turkulaiset lapulle ja matsia katsomaan. Kingi tarjoaa matsin Unibetin avustuksella!

TPS Champions Hockey Leaguessa 2017/18

Mountfield HK – TPS live streamTepsi aloittaa Champions Hockey Leaguen torstaina 24. elokuuta ja lähtee metsästämään arvokasta voittopokaalia kauteen 2017-18. Tepsin alkulohkoa ei voi ainakaan vaikeaksi väittää sillä mukana on vain SC Bern, jonka voi laskea todelliseksi uhaksi. Muut ottelut täytyisi turkulaisten hoitaa vaikka unissaan, sillä esimerkiksi Nottingham Panthers ei ole edes Mestis tasoa.

Toisaalta Tepsin ei kannata kuitenkaan ali-arvioida tsekkiläista Mountfield Hradec Kralovea, joka voi olla yllättävän paha vastus. SC Bern ei myöskään ole mikään turha porukka, mistä kertoo todella korkeat katsojamäärät joukkueen kotiotteluissa.

  • F Lohko: Nottingham Panthers, Mountfield Hradec Kralove, TPSi, SC Bern

TPS CHL pelit tällä kaudella

  • 24.8.2017 18.00 Mountfield HK–TPS
  • 26.8.2017 20.45 SC Bern–TPS
  • 31.8.2017 19.00 TPS–SC Bern
  • 2.9.2017 19.00 TPS–Mountfield HK
  • 3.10.2017 21.00 Nottingham Panthers–TPS
  • 10.10.2017 19.00 TPS–Nottingham Panthers

Muista katsoa ja betsata Unibetin, niin näet suorana TPS:n otteet CHL -otteluissa kaudella 2017-18