Naisten 30km vapaa Lahti 2017 (Marit Björgen voittaa 1,20, Unibet) Pelaa tästä!

Björgen on täysin ylivoimainen, vain täydellinen epäonnistuminen voitelussa voi viedä kultamitalin. Sehän on jo todistettu, että Lahden maastot kyllä sopivat Maritille erinomaisesti ja sekin on todistettu että kunnon ajoitus osui enemmän kuin nappiin. Muista myös lunastaa Unibetiltä ilmaisveto, aina kun Suomi on mitaleilla! Ohje alempana.

Maastohiihto naiset 30 km vapaa Lahti 2017 (Sijat 1-3, 4,50, Unibet) Pelaa tästä!

Diggs on nopea hiihtäjätär, jonka erikoisalaa ovat nimenomaan vapaan kisat. 30km ei ole hänen paraatimatkansa, mutta Diggins on kovassa kunnossa ja taatusti iskukykyinen. Oletettavaa on, että Björgen tulee jossain vaiheessa kisaa karkaamaan, mutta kaikki muut hiihtäjät ovat sitten kyllä täysin lyötävissä. 4,50 on lisäksi sen luokan kerroin, että kyseessä on suhteellisen törkeä ylikerroin. Ei siis muuta kuin cmon you Diggs!

Naisten 30km vapaa

Naisten 30km vapaatyyliJos Pärmäkoski tai joku muu suomalainen voittaa tai on mitalleilla saat:

  1. Kulta = 15€ ilmaisveto
  1. Hopea = 10€ ilmaisveto
  1. Pronssi = 5€ ilmaisveto

Säännöt:

  • Kaikille uusille Unibet-pelitilin avaajille, jotka rekisteröivät tilin Betsikingin sivujen kautta 21.2-5.3.Avaa tili TÄSTÄ
  • Aseta vähintään yksi veto ennen miesten 15km perinteisen kisaa
  • Saat ilmaisvedon, niistä mitaleista, jotka Suomi voittaa sen jälkeen kun olet avannut pelitilin
  • Yksi ilmaisveto per kisa eli jos Kerttu Niskanen voittaa ja joku muu suomalainen on mitaleilla saat 15€ ilmaisvedon
  • Ilmaisveto tulee pelitilille 48h kuluessa palkintojenjaosta ja vedolla ei ole kierrätysvaatimusta

Naisten 30km vapaa Lahti 2017 4.3

Naisten vapaan hiihto 30km ja muut kisojen tapahtumat ovat Betsikingin mieleen. Sivuilta löydät paljon luettavaa Lahden MM-kisoista. Näistä parhaimmat jutut löydät alapuolelta. Suosittelemme lukemaan jos Lahden MM-Hiihdot 2017 kiinnostavat. Kingi voi myös varauksetta suositella paikanpäälle lähtemistä, koska kisatunnelma ja Lahden erikoinen pitävät huolen siitä, että hauskaa varmasti tulee olemaan.

30 km naiset vapaa lahti

Kaikillle pelitilin avaaville ja 10€ vedon asettajille Mobilebetiltä 10€ ilmaisveto! Lisäksi 20€ tallettamalla 60€ pelirahaa Lahden Hiihtovetoihin!