Naisten 10km perinteinen Lahti 2017:

Pitkävetovihjeet 28.2: Voittaja Björgen (1,40, Unibet) – Kowalchyk, sijat 1-3 (3,25, Unibet)

Pärmäkoskea tekisi mieli pelata, mutta tunteella ei valitettavasti menestystä pitkässä juoksussa tule. Niinpä on pelattava niitä hiihtäjiä, joilla on kertoimet parhaiten mintissä. Mestariksi Kingi laittaa Björgenin, joka sai levätä parisprintin ylitse voimia keräten. Saman tempun sai tehdä Puolan Justyna Kowalczyk. Näillä kahdella onkin lepoetu suhteessa moneen muuhun kovaan naishiihtäjään ml. esimerkiksi Niskanen, Kalla, Weng ja Nilsson. Björgen on tautisen kova hiihtotykki juuri 10km perinteisellä ja lienee pysäyttämätön tässäkin skabassa. Pärnäkoski on ennakkoon kovin haastaja, mutta Björgenin kyydissä tullee liian kylmä. Kowalczyk taasen vaikuttaa olevansa valmis podiumille. Koreasta tuli helmikuussa sprintin nelostila ja yhdistelmähiihdon voitto. Viron Otepään kenraalissa Justina oli puolestaan viides nimenomaan tällä 10km perinteiselle. Nyt hyvin levänneenä ja akut täynnä latinkia Justina saattaa hyvinkin yltää hopealla tai pronssille. Kingin papereissa 3,25 on liikaa tuosta tempusta.

Naisten 10km perinteinen

Avaa pelitili Unibetille tästä!

Huom, jos Suomi voittaa mitalin, niin Unibet tarjoaa ilmaisvetoja kaikille uuden pelitilin avaajille! Lue tarkemmat ohjeet täältä

10 km perinteinen naiset

Betsikingi ja Fastbet arpovat yhdelle onnelliselle 2 lippua lauantaile 4.3! Arvontaan pääsee mukaan jo 10€ talletuksella ja osallistujia sen verran vähän, että nyt kannattaa toimia nopeasti ja ottaa liput kisoihin!

Voita liput kahdelle Lahden MM-kisoihin – Lue ohjeet kisaan tästä!

krista pärmäkoski

Lunasta nyt uudelle Kalevala kasinolle 20 ilmaiskierrosta ilman talletusta pelitilin avaamisella. Lisäksi kaikki kierrokset ovat ilman kierrätysvaatimuksia, joten mahdolliset voitot saat pitää heti!

Naisten 10km perinteinen ja muut vinkit!

Betsikingi on vahvasti mukana Lahden MM-kisojen huumassa, ja alta löydätkin paljon juttuja kisoista aina kisaennakoista kisaohjelmaan. Suosittelemme lukemaan jos Lahden Hiihdot kiinnostavat. Kingi voi myös varauksetta suositella paikanpäälle lähtemistä, koska kisatunnelma ja lahden erikoinen pitävät huolen siitä, että hauskaa varmasti tulee olemaan.

Ps. Kai muistit pelata Naisten 10km perinteinen vinkit?