Naisten maastohiihto: Lahti 2017 ja pelivinkit vedonlyöntiin: Suomen suurimmat mitalitoiveet lepäävät tällä kertaa erityisesti naisten hiihdossa. Pärnäkoski ja kumppanit ovat valmistautuneet melkoisella varmuudella nappaamaan mitaleita näissä kisoissa, ja mitä nyt voi latuprofiilista ennakkoon sanoa, niin se on kuin valmisteltu meidän naishiihtäjiä varten. Kingi uskoo, että mitaleita tulee varmasti Lahden MM-hiihdoissa 2017 juuri naisten maastohiihdosta, joten nämä vetovinkit kannattaa lukea huolella!

Naisten maastohiihto: Lahti 2017 MM-kisat

Naisten maastohiihto: Lahti 2017 MM-kisatJohaug on kova…. mutta valitettavasti vahingossa huulille mennyt doping merkkinen huulirasva vesitti tämän pellavapään unelmat. Valitettavasti Norjan muskelinainen Marit Björgen ei jäänyt kiinni hevoshormoneiden käytöstä ja on parhaassa kunnossaan juuri kisojen alla. Björgen oli aivan omassa kastissaan Norjan mestaruuskisoissa ja se oli valtava myrskyvaroitus kaikille muille hiihtäjättärille. Björgeniä pelaavien kannattaa kuitenkin tutkailla kertoimia, ne ovat voineet painua jo liian alas. Muita vaarallisia nimiä ovat kisakuntonsa juuri oikeaan aikaan löytänyt Charlotte Kalla ja maailmancupin keltaista liiviä pitävä Norjan Heidi Weng. No on siellä USA:n oma pommi Jessica Diggins ja Östberg from Norway myöskin. Entäs sitten suomalaiset? Krista Pärnäkoski on parempi kuin koskaan ja maailmancupissa kakkosena! Laura Mononen on sijaluvulla 8, Kerttu Niskanen 10 ja Anne Kyllönen 11. Lisäksi koko Suomen Aikku, eli vanha arvokisa-prinsessa Aino-Kaisa Saarinen löytyy sijalta 30. On Suomella siis tarjota ruutia kerrakseen. Betsaajille vielä sellainen vinkki, että latuprofiili on suunniteltu siten, että se tukee suomalaisten naishiihtäjien vahvuuksia… FIN FIN FIN!

mm hiihdot lahti 2017 suomi

Lue tarkemmat ohjeet mitali-kisaan painamalla tästä!

Lue myös nämä ennakot Lahden MM-hiihdoista:

Parhaat tarjoukset kisavedonlyöntiin:

vOITA LIPUT MM-KISOIHIN

Voita liput kahdelle Lahden MM-kisoihin – Lue ohjeet kisaan tästä!

Hiihdon MM-kisat 2017 Lahdessa – Naisten maastohiihdon kisaohjelma:

Naisten hiihdon MM-kisat käynnistyvät avajaispäivänä 5km karsinnoilla. 23.2 kisataan sprintin karsinnat ja 25.2 naisten skiathlon. Sunnuntaina 26.2 on vuorossa parisprintin karsinnat ja finaali. 28.2 taas kisataan naisten perinteinen 10km osuus. 2.3 on vuorossa naisten viesti ja lauantaina 4.3 taas naisten 30km vapaa, joka kruunaa naisten maastohiihdon Lahden 2017 kisat.

Osallistu ilmaiseen
MM-veikkaukseen!

Betsikingi ja Unibet järjestävät MM-2018 kisaveikkauksen, jossa palkintona pelirahaa ja tabletti.
KLIKKAA TÄSTÄ KISAAN!
Kisaan osallistuminen ilmaista ja voimassa 30.6.2018 asti!
 
close-link
Click Me