Naisten viesti 2.3 Suomi voittaa (7,5, Unibet) ja Ruotsi voittaa (7,5, Unibet) Pelaa tästä!

Lue perustelut Naisten viestiin: Nyt lähdetään hakemaan rohkeasti betsiä jolla kaatuu Norja! Norjan naisten hiihtomaajoukkue on ilman Johaugiakin hirvittävän kova, mutta kyllä Suomi ja Ruotsi pystyvät sen pöljänä päivänään haastamaan. Suomen ja Ruotsin pelaaminen 7,5 kertoimella kuulostaa siis miehekkäältä peli-idealta. 100€ molemmille ja nauraen pankkiin, jos Norja kaatuu! Weng (1), Östberg (2), Falla (7) ja lieskoissa oleva Björgen (maailmancupin kuudes) takaavat että haastetta riittää. Suomen TOP4 löytyy sijoilta: 3,8,10 ja 11. Joskin Aikku (30) ottaa yhden näistä paikoista poissaolon takia, mutta ei nykyvireessä heikennä joukkuetta. Ruotsin sijat taas ovat: 4,12, 18 ja 27. Ruotsi on vaarallinen, jos se pystyy roikkumaan perinteisen osuudet Norjan ja Suomen kyydissä. Suomen taas voisi uskoa olevan kokonaisvaltaisempi haastaja turskille. Norja on ylivoimainen suosikki, mutta kertoimet pakottavat pelaamaan Suomi-Ruotsi dumboa. Lisäksi Suomen ollessa mitaleilla tarjoaa Unibet ilmaisvetoja! Lue ohjeet alempaa.

Naisten viesti 2017 lahti

naisten viesti lahti 2017Jos Iivo Niskanen voittaa tai on mitalleilla saat:

  1. Kulta = 15€ ilmaisveto
  1. Hopea = 10€ ilmaisveto
  1. Pronssi = 5€ ilmaisveto

Säännöt:

  • Kaikille uusille Unibet-pelitilin avaajille, jotka rekisteröivät tilin Betsikingin sivujen kautta 21.2-5.3.Avaa tili TÄSTÄ
  • Aseta vähintään yksi veto ennen miesten 15km perinteisen kisaa
  • Saat ilmaisvedon, niistä mitaleista, jotka Suomi voittaa sen jälkeen kun olet avannut pelitilin
  • Yksi ilmaisveto per kisa eli jos Suomen naisten joukkue voittaa tai on mitaleilla saat ilmaisvedon
  • Ilmaisveto tulee pelitilille 48h kuluessa palkintojenjaosta ja vedolla ei ole kierrätysvaatimusta

Naisten viesti ja suurmäki Lahti 2017 2.3

Naisten viesti ja suurmäki sekä muut Hiihdon MM-kisojen tapahtumat ovat Betsikingin mieleen. Sivuilta löydät paljon luettavaa Lahden MM-kisoista. Parhaimmat jutut löydät alapuolelta. Suosittelemme ehdttomasti lukemaan, jos Lahden MM-Hiihdot 2017 kiinnostavat sinua. Kingi suosittelee myös paikanpäälle lähtemistä, sillä kisatunnelma ja Lahden erikoinen pitävät huolen siitä, että kisoissa viihtyy.

Suurmäki

Kaikillle pelitilin avaaville ja 10€ vedon asettajille Mobilebetiltä 10€ ilmaisveto! Lisäksi 20€ tallettamalla 60€ pelirahaa Naisten viestin vetoihin!