30.4: Newcastle – Crystal Palace

comeon kokemuksia30.4: Newcastle – Crystal Palace (Valioliiga) 1 (1,95, ComeOn)
Pelaa vetovihje!

Tämä vihje kannattaa pelata ComeOnilla, sillä saat 10€ talletuksella 50€ pelirahaa! Lisäksi voit osallistua samalla arvontaan, jossa palkintona 4 hengen kabinetti Sport-Academyyn 17.5 pelattavaan Suomi – Kanada otteluun juomineen ja safkoineen. Lue ohjeet!

Se näyttää siltä, että Benitez saattaa sittenkin onnistua pitämään harakat Valioliigassa. Varmaa on ainakin se, että NUFC ei ole enää kenellekään mieluinen vastus tämän kauden karkeloissa. Suunta muuttui 16.4.2016 kun Newcastle murskasi Swansean kotonaan 3-0, tämän Kingi myös otti isolla panoksella kiinni. Sen jälkeen ei toki ole voittosarake sitten karttunutkaan, mutta kaksi isoa tasuria on harakkalauma sen sijaan raapinut. 1-1 kotitasuri Cityn kanssa, ja taianomainen nousu Anfield Roadilla 2-0 tappioasemasta, 2-2 vierastasuriin venyttivät tappiottomien otteluiden sarjan jo kolmeen. Newcastlesta puhaltaa nyt raju lounaistuuli, ja se lienee liikaa Crystal Palacelle. Kotkilla ei juuri ole enää panosta, sillä sen verran kaukana Newcastle ja Sunderland siitä vielä ovat ja pelejä on niin vähän jäljellä. Newcastlen puolesta puhuu siis tahtotila. Lisäksi harakoilla on puolellaan kotietu ja leveämpi materiaali. Harakat lapulle ja naureskellen pankkiin, Benitez  will make it!

Pelaa freespinnejä ilman tallettamista!

NBA Playoff netistä

Haluatko katsoa NBA playoffsit ilmaiseksi alkaen 16.4. No, se on onneksi nykyään erittäin helppoa Unibet TV:n välityksellä. Lue seuraavat erittäin simppelit ohjeet ja avaa tältä sivulta tilin, niin saat lisäksi 100% bonuksen ja 10€ riskittömän mobiilivedon. Kierrätysvaatimus naurettavan helppo eli vain 4x.

  1. Avaa tili tästä
  2. Siirry vedonlyöntiosioon ja selaa alaspäin
  3. Valitse Ekstrat-osio ja klikkaa Unibet TV auki.
  4. Valitse haluamasi ottelua ja nauti live streamista
  5. Unibet tv:n säätäminen koko ruudun tilaan on helppoa.

Päädyit vanhalle sivulle! Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi striimit HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä