Newcastle – Swansea 16.4

comeon kokemuksia16.4: Newcastle – Swansea (Valioliiga) 1 (2,30, ComeOn)
Pelaa vetovihje!

Tulos tai ulos alkaa olla leikin nimi Newcastlen kohdalla. Kierrokset vähentyvät ja oikeastaan vain kolme joukkuetta on enää mukana putoamistaistossa. Newcastle, Sunderland ja Norwich. Tilanne on varsin kimurantti, kuten seuraava taulukko osoittaa:

 1. Norwich, 33o ja 31p
 2. Sunderland 31o ja 27p
 3. Newcastle 32o ja 25p

Se mitä tästä voimme päätellä on, että harakat tarvitsee nimenomaan voittoja, tasureita pelaamalla se ei enää pelastu. Benitez tietää tämän varsin hyvin ja on varmasti valmis ottamaan hallittuja riskejä tavoitteen saavuttamiseksi. Newcastle ei ole voittanut Swanseaa viiteen viimeiseen peliin ja joukkueiden formit eroavat kuin yö ja päivä. Newcastle 0-1-5, Swansea 4-1-1. Miksi ihmeessä Kingi siis on sijoittamassa ropoja umpisurkean harakkalauman puolesta? Päällimmäinen syy on tietysti sarjatilanne, siinä missä Newcastlella on valtavat panokset, ei Swansealla ole niitä ollenkaan. Lähtökohtaisesti materiaaleissakaan ei ole suurta ero ja Kingi laskee paljon sen varaan, että Benitez eliminointiin erikoistuneena merkkaa Gylfi Sigurdsson erityisen tarkasti. Tällöin Swansea on vähän maaleja muutenkin tekevänä joukkueena melko aseeton. Mikäli Newcastle saa otteluun ok startin, kotiyleisön taakseen ja pelin rullaamaan edes jollakin tasolla, on se lähtökohtaisesti varsin lähellä voittoa. Newcastlen nyt tai ei koskaan sesonki alkaa tästä ottelusta, ja se on oiva kokeilu lapulle.

Pelaa freespinnejä ilman tallettamista!

NBA Playoff netistä

Katso NBA playoffsit ilmaiseksi

Haluatko katsoa NBA playoffsit ilmaiseksi alkaen 16.4 ? No, se on onneksi nykyään erittäin helppoa Unibet TV:n välityksellä. Lue seuraavat erittäin simppelit ohjeet ja avaa tältä sivulta tilin, niin saat lisäksi 100% bonuksen ja 10€ riskittömän mobiilivedon. Kierrätysvaatimus naurettavan helppo eli vain 4x.

 1. Avaa tili tästä
 2. Siirry vedonlyöntiosioon ja selaa alaspäin
 3. Valitse Ekstrat-osio ja klikkaa Unibet TV auki.
 4. Valitse haluamasi ottelua ja nauti live streamista
 5. Unibet tv:n säätäminen koko ruudun tilaan on helppoa.

Liiga: Pelicans - HIFK

Voita kahden hengen matka Lontooseen -kilpailu!

Ohjeet 24hbetin kilpailuun:

 1. Pelaajien pitää tallettaa vähintään 20€ aikavälillä 3.3. – 17.4. käyttäen bonuskoodia ARSENAL
 2. Talletuksen jälkeen pelaaja saa heti 5€ ilmaisvedon.
 3. Pelaaja, joka onnistuu saamaan suurimman voiton ilmaisvedollaan kampanja-ajan puitteissa, voittaa matkan.