Pääsiäisen pelimme

25.3: Hollanti – Ranska (Ystävyysottelu) Molemmat joukkueet tekevät maalin (1,98) Unibet  Pelaa tästä!

Tunnelmat joukkueiden leireissä eroavat merkittävästi toisistaan. Kaikkien yllätykseksi vain Ranska pelaa kesällä EM-kisoissa, kun Hollanti jäi niistä nolosti rannalle. Näyttämisenhalu on kuitenkin suuri, ja on täysin varmaa ettei Ranska tule perjantaina saamaan mitään ilmaiseksi. Hollantilaisen luonteen laadun tuntien pelaajat haluavat totisesti näyttää maailmalle mistä kana niin sanotusti pissii. Ranskan pelaajat taasen antavat näyttöjä kesän kotikisoihin, joten luvassa on gallian kukkojenkin puolelta itselle pelaamista. Kingin analyysin mukaan luvassa on jonkin asteen ilotulitus, jossa puolustetaan asteen karsinta matseja löysemmin. Esimerkkinä tästä käynee Hollannin viimeinen ystävyysottelu Walesia vastaan, joka päättyi puukenkämaan 2-3 vierasvoittoon. Molemmilla joukkueille on myös niin paljon tulivoimaa hyökkäyspäässä, että olisi suoranainen ihme, mikäli molemmat joukkueet eivät ainakin kertaalleen osuisi maalipuiden väliin. Maalijuhlat joukkueiden legendaarisen 4-5 kohtaamisen tapaan siis tilauksessa!

26.3: Puola – Suomi (Ystävyysottelu) X (4,00, Unibet)  Pelaa tästä!

Huuhkajat ja arvokisat kombo ei ollut Paxu Mixulaisen johdolla mahdollista, mutta Rive Kanervan väliaikaispesti puhdisti ilmaa. Ottelun ennakkoasetelma on kuitenkin selvä: Puola valmistautuu EM-skaboihin ja on kotonaan ansaitusti ennakkosuosikki. Paras kerroin on kuitenkin tarjolla huuhkajien kevyelle venymiselle, sillä tasuri ystävyysottelusta Puolaa vastaan ei olisi suuri ihme. Bakke olisi lisäksi varsin tyytyväinen tasuriin, eikä Puolankaan tarvitse ystävyysottelusta hakea voittoa pakonomaisesti. Puolalla on kotietu ja parempi materiaali, mutta se on kertoimien valossa asetettu aivan liian suureksi ennakkosuosikiksi.  Huuhkajat tullee puolustamaan syvällä omalla alueellaan ja iskemään sitten terävästi vastaan. On vaikeaa nähdä, että Puola kovin montaa byyriä onnistuisi iskemään, joten 0-0 tai 1-1 on täysin mahdollinen lopputulema. Huomionarvoista lienee sekin, että maiden kaksi viimeistä kohtaamista ovat päättyneet 0-0 tasatulokseen. Kokeillaan siis kepillä jäätä, sillä kyllä Suomi hakee Puolasta tasurin jopa kolme kertaa kymmenestä.

26.3: Saksa – Englanti (Ystävyysottelu) X (3,75, Unibet)
Pelaa tästä!

Saksa vs Englanti, klassikko. Saksa ei ole esittänyt parastaan ystävyysotteluista oikeastaan koskaan, ja viimeisimmässä tuli Ranskalta 2-0 turpaan. Englanti taasen hävisi Espanjalle vieraissa 2-0, mutta voitti Ranskan kotonaan samoin lukemin. Kummatkin joukkueet marssittavat kentällä vahvan joukkueen, ja kyllähän Saksalla objektiivisesti arvioituna se parempi materiaali näistä kahdesta on. Saksan pelaaminen olisi siis perusteltu ratkaisu, kun se kaiken lisäksi pelaa matsin kotonaan. Englanti ei kuitenkaan merkittävästä kalpene materiaalivertailussa Saksalle ja koska tasurille tarjotaan valtavaa 3,75 kerrointa, on tämä aarre pakko poimia lapulle. Kingiltä siis kahden tasurin kombo lauantaihin, ja on huomioitavaa että mikäli edes toinen kahdesta tasurikokeilusta osuu, on sijoitetut rahat liki tuplattu! Ylikertoimet näissä on tarjolla molemmissa.

27.3: Romania – Espanja (Ystävyysottelu) 2 (1,65, Unibet)
Pelaa tästä!

Romania on todella vahva kotijoukkue ja ottelu on sille merkityksellisempi. On kuitenkaan vaikeaa nähdä mitään syytä miksi Romania tämän voittaisi. Molemmat joukkueet ovat suhteellisen pienikokoisia nippuja ja niiden pelityylit muistuttavat paljon toisiaan. Espanjalla on kuitenkin vähintään kaksi luokkaa parempi materiaali, jonka lisäksi Romania tulee kärsimään siitä ettei se pääse pelaamaan vahvuuksillaan Espanjaa vastaan. Espanjan nimivahvan ja huippulaadukkaan ryhmän poimiminen lapulle kuulostaa siis varsin fiksulta tempulta. Hispaanojen voittomarginaalia ei kuitenkaan uskalla lähteä ennustamaan, joten pelataan Espanjan suoraa voittoa. BOOM!

Voita kahden hengen matka Lontooseen -kilpailu!

Ohjeet 24hbetin kilpailuun:

  1. Pelaajien pitää tallettaa vähintään 20€ aikavälillä 3.3. – 17.4. käyttäen bonuskoodia ARSENAL
  2. Talletuksen jälkeen pelaaja saa heti 5€ ilmaisvedon.
  3. Pelaaja, joka onnistuu saamaan suurimman voiton ilmaisvedollaan kampanja-ajan puitteissa, voittaa matkan.

casumo

Avaa tili Casumolle ja nappaa 20 ilmaiskierrosta ilman talletusta ja ensimmäisellä talletuksella 200 ilmaiskierrosta ja 1200€ bonus sekä hieno t-paita!

Ohjeet Casumo t-paidan lunastukseen:

  1. Pelaajien pitää tallettaa vähintään 10€ aikavälillä ja tili tulee avata tämän sivun linkistä
  2. Talletuksen jälkeen lähetä osoitteesi ja käyttäjätunnuksesi: betsikingi@gmail.com
  3. Jää odottamaan lisätietoja.

Avaa tili ja pelaa ainakin ilmaiskierrokset!Samalla pääset nauttimaan hienosta palkinnosta!

Katso huippusarjoja maksutta

Bet365 tarjoaa live streaming -lähetykset valtavaan määrään urheilulähetyksiä!

Ottelut saat näkymään tekemällä talletuksen. Avaa tili ja nauti huippusarjoista. Bet365:n laajasta valikoimasta löydät La Ligaa, NBA:ta, Tennistä, Snookeria ja vaikka mitä sekä Serie A live stream lähetykset! Lisäksi saat 100% bonuksen helpolla 3x kierrätyksellä!

Avaa tili ja katso urheilua jatkossa netistä!Samalla pääset nauttimaan 100%bonuksesta!

Osallistu ilmaiseen
MM-veikkaukseen!

Betsikingi ja Unibet järjestävät MM-2018 kisaveikkauksen, jossa palkintona pelirahaa ja tabletti.
KLIKKAA TÄSTÄ KISAAN!
Kisaan osallistuminen ilmaista ja voimassa 30.6.2018 asti!
 
close-link
Click Me