KHL Vihjeet

KHL vihjeet -kategoriasta löydät pitkävetovihjeet Kontinental Hockey Leaguen otteluihin ja Jokerien peleihin! KHL vedonlyönti on hauskaa puuhaa, sillä ottelut tarjoavat paljon jännitystä ja laadukasta jääkiekkoa kaikille lajin ystäville. Lisäksi suomalaisjoukkue Helsingin Jokerit tuovat oman mausteensa liigan otteluiden seuraamiseen ja veikkaamiseen. Kingin muut ilmaiset pitkävetovihjeet löydät etusivulle siirtymällä, muista myös tarkistaa liiga-vihjeet tai NHL-vihjeet.

KHL Vedonlyönti

Kontinental Hockey League on monikansallinen jääkiekkosarja, jota pelataan Venäjän ja Suomen lisäksi esimerkiksi Kiinassa ja Latviassa. Sarjaa pidetään NHL:n jälkeen urheillulliselta tasoltaan kovimpana jääkiekkosarjana. Pelit tarjoavat laadukasta taitokiekkoa, nousevia tähtiä ja eksoottisia joukkueita. Miinuspuolena tuomaripeli, ja sarjan tasoerot voivat vaikuttaa pelin laatuun voimakkaasti, mikä kannattaa pitää mielessä KHL vedonlyöntiä pelatessa.

Tämän vuoden kauteen osallistuu 29 jääkiekkoseuraa, jotka on jaettu läntiseen ja itäiseen konferenssiin. Konferenssit on taas jaettu neljään divisioonaan: Bobrov, Tarasov, Harlamov ja Tšernyšov. Jaossa käytetään maantieteellistä jakoa. Tänä vuonna sarjaan tuli mukaan uutena tulokkaana joukkue Pekingistä, Kiinasta.

Jokerit KHL:ssä

Jokerien kolmas kausi alkoi elokuussa 2016. Jokerit pelaa Bobrov divisioonassa, johon kuuluvat seuraavat joukkueet: SKA Pietari, Medveščak Zagreb, Slovan Bratislava, Dinamo Riika, Spartak Moskova ja Dinamo Minsk.

Jokerit ovat mukana myös pudotuspeleissä ja aloittavat ottelunsa CSKA Moskovaa vastaan 21.2. Lue vihje CSKA Moskova – Jokerit live stream otteluun. Jokerit pelaavat sarjassa myös ensi kaudella, joten veikattavaa ja vihjeitä tulee riittämään myös ensi vuonna.

KHL Vihjeet

Tämä sarja tarjoaa vedonlyöjille usein paljon tuottoisaa pelattavaa, ja Betsikingi seuraakin liigan otteluita ja erityisesti Jokerien otteita tiivisti. Suomalaisen vedonlyöjän kannalta usein kiinnostavimpia kohteita ovatkin Jokerien pelit.

Kausi alkaa jo aikaisin elokuussa ja loppuu yleensä finaaleihin huhtikuussa. Vedonlyönnissä kannattaa erityisesti pitää mielessä tiettyjen joukkueiden materiaaliylivoima, kuten esimerkiksi SKA Pietarin ja CSKA Moskovan. Sarja on usein epätasainen, joka tarkoittaa huomattavia tasoeroja joukkueiden välillä. Muista seuraavaksi lukea kaikki KHL vihjeet päivän otteluihin!