Olympialaiset 2018 – Pyeongchangin Talviolympialaiset

Olympialaiset 2018 vedonlyönti: Talviolympialaiset alkavat torstaina. Tänään ja osittain vielä huomennakin on siis mahdollista betsata niin sanottuja ennakkovetoja. Kingi laittaa tulille kolme tärppiä ennakkovetoihin ja antaa niille vahvan betsisuosituksen. Suomelta on nimittäin lupa odottaa menestystä! Ennakkovetojen asettamisen aika on nyt, joten ei muuta kuin lukemaan Kingin talviolympia-ennakko!

Talviolympialaiset: Ampumahiihto

Kaisa Mäkäräinen johtaa maailman cupia ennen pahimpia kilpailijoita: Anastasia Kuzminaa, Dorothea Wiereria ja Laura Dahlmeiria. Ampumahiihto on yksi niistä lajeista, jossa kultamitali on todella lähellä, kiitos Mäkäräisen. Mari Laukkanen omaa myös jonkinlaisia yllätyssaumoja. Kaisan paraatimatka 7,5km pikamatka osuu heti ensimmäiseen kilpailuun ja jos siitä ei kultaa tipu niin luvassa on vielä seuraavat matkat: takaa-ajo 10km, normaalimatka 15km ja yhteislähtö 12,5km. Mäkäräinen saa siis neljä mahdollisuutta kultaiseen mitaliin ja ottaen huomioon millaisessa iskussa Kaisa oli ennen taukoa, niin Kingi ennustaa seuraavaa!

Arvio: Olympiakulta, 1-2 mitalia

Olympialaiset 2018: Hiihto

Hiihto: Henkilökohtaisilla matkoilla toivo lepää pitkälti kaksikon Iivo Niskanen – Krista Pärnäkoski harteilla. Lisäksi on naisten ja miesten viestejä. Huomionarvoista tässä on se, että mitaleja jaetaan kaikkiaan 12 eri matkalla! Suurin odotusarvo lepää Iivo Niskasen harteilla kuningasmatkalla eli miesten 50 kilometrillä. Iivon kerroin tuolla matkalla pyörii nelosen kohdalla. Pärmäkoskelta taas voi odottaa, että tulosta tulee eritoten naisten 10km väliaikalähdön ja naisten 30km yhteislähdön osalta. Molemmat voivat yltää kultamitaliin ja mitali on molempien kohdalla miltei odotusarvo. Lisäksi erityisesti naisten viestistä voi odottaa mitalia, Norjan peittoaminen ei kuitenkaan ole lähtökohtaisesti realistinen skenaario. Miehissä Suomi taistelee pronssista kaiken mennessä suunnitelmien mukaan.

Arvio: Ei kultaa, 2-5 mitalia.

Olympialaiset 2018: Jääkiekko

Jääkiekko: Vuoden 2018 Olympia-jääkiekko on jotain aivan muuta kuin mihin viime vuosina/vuosikymmeninä on totuttu. NHL ei päästänyt pelaajia kisoihin, joten parhaat pelaajat loistavat pitkälti poissaolollaan. Suomen mahdollisuuksiin tämä ei juurikaan vaikuta. Mitali on realismia niin miehissä kuin naisissakin. Naiset ensin! Naisissa Kanada ja USA ovat aivan eri tasolla muiden maiden kanssa, joten kultamitalia ei naisissa tulla näkemään. Pronssi on kuitenkin otettavissa, eikä se vaadi mahdottomia. Miehet perään! Venäjä on melkoisen valtava suosikki, kun NHL:n ovet ovat säpissä ja KHL:n auki. Venäjän jälkeen tulee Ruotsi ja sitten tasainen rintama: Suomi, Kanada, USA ja Tšekki. Leijonilla on mahdollisuudet jopa Olympiakultaan, mutta suurin suosikki se ei ole. Mitali on kuitenkin enemmän kuin mahdollinen.

Arvio: Ei kultaa, 0-2 mitalia.

Talviolympialaiset: Lumilautailu

Lumilautailu on herkkä laji, jossa on aina mahdollisuudet vaikka mihin. Suomen joukkueen kohdalla esiin nousee neljä nimeä, joilta voi odottaa paljon. Etenkin Peetu Piiroinen, Roope Tonteri ja Enni Rukajärvi ovat sen tason tekijöitä, että olisi ihme mikäli lautailijat eivät mitaleita onnistuisi keräämään. Useampi mahdollinen mitalikandinaatti on aina edukas asetelma ja kun vielä otetaan huomioon, että lajikirjo on verrattain laaja, niin mahdollisuuksia on. Kingi uskoo, että kultaa huuhdotaan ja mitaleja tulee! Tähän riittää kun katsoo mihin kisoihin alla oleva nelikko osallistuu ja kuinka hyviä he juuri näissä lajeissa ovat verrattuna muuhun kilpailijakuntaan.

  • Peetu Piiroinen (Slopestyle, big air ja halfpipe)
  • Roope Tonteri (Slopestyle ja big air)
  • Janne Korpi (Halfpipe)
  • Enni Rukajärvi (Slopestyle, big air)

Arvio: Olympiakulta, 1-3 mitalia

Talviolympialaiset: Pikaluistelu

Pikaluistelussa toivo lepää valtaosin Mika Poutalan harteilla. Elina Riski naisten puolella on pitkälti kisaturisti ja hakemassa kokemusta. Pekka Koskela taas on jo neljänsissä kisoissaan ja saattaa hyvinkin yllättää. Pekka ei todennäköisesti pysty venymään enää aivan mitalisijoille, mutta perustason tekemiselläkin hänellä on saumoja kahdeksan joukkoon. Jäljelle jää siis vain case Mika Poutala. Calgaryyn muuttanut Poutala otti jo mitalin arvokisoista tällä kaudella ja on maailman absoluuttista huippua 500 metrillä. Laji on äärimmäisen herkkä, joten homma on pienestä kiinni.

Arvio: Ei kultaa, 0-1 mitalia

Talviolympialaiset: Yhdistetty

Suomen joukkueen kisoissa muodostavat Eero Hirvonen, Ilkka Herola, Arttu Mäkiaho, Leevi Mutru ja joukkueen kokenein urheilija Hannu Manninen. Henkilökohtaisissa kisoissa mahdollisuudet mitaliin ovat lähinnä Hirvosella ja Herolalla. Eero Hirvonen on maailmancupissa sijalla seitsemän, Herola on vasta pääsemässä vauhtiin. Hyvänä päivänään kumpikin herra on kuitenkin mahdollinen palkintopalli-paikan lunastaja, eikä edes olympiakulta ole täysi mahdottomuus. Sen varaan ei kuitenkaan kannata liikaa laskea. Mahdollisuus henkilökohtaiseen mitaliin tulee kahdella matkalla, kun tarjolla ovat:

  • Yhdistetyn normaalimäki ja 10km hiihto
  • Yhdistetyn suurmäki ja 10km hiihto

Suurimmat mahdollisuudet Suomella on kuitenkin joukkuekilpailussa. Norja ja Saksa ovat omassa kastissaan, mutta Japani, Itävalta, Suomi ja Ranska ovat melkoisen tasainen nelikko. Suomi pärjää tässä kamppailussa kyllä ladulla ja voi hyvinkin onnistua tuomaan yhdistetyn joukkuemitalin pitkän tauon jälkeen.

Arvio: Ei olympiakultaa, 0-2 mitalia.

Olympialaiset 2018: Vedonlyönti

Mitalit yhteensä, Suomi: yli 5,5 (2,00, Unibet)

Kingin lajikohtainen mitaliarvio on asetettu ja tuo saldo on 4-15 mitalia. Rimanalituksella Suomi ei kerää vähintään kuutta mitalia, mutta muussa tapauksessa se kyllä tekee niin. Kingi luottaakin siihen, että Suomi kerää 7-9 mitalia ja menestyy mainiosti. Kakkosen kerroin kuudelle mitalille on mahdollisuuksiin nähden oiva saldo. Tämä kortti pitää ehdottomasti katsoa loppuun asti!

Kultamitalit yhteensä, Suomi: yli 0,5 (1,65, Unibet)

Kingi uskoo vahvimmin kultaan lumilautailun ja ampumahiihdon saralla, mutta myös hiihto ja pikaluistelu voivat tuoda jackpotin Suomeen. Eikä sitä koskaan tiedä miten jääkiekossa ja yhdistetyssä käy. Lisäksi tässä jätettiin yllätysvalmis curling kokonaan pois laskusta. Yksi kulta on hyvä lähtökohta ja sillä tämä betsi tulee kotiin.

Sivu 1 (3)123

20 freespinniä uusille pelaajille

Ei talletus- tai kierrätysvaatimusta. Lisäksi jopa 325€ talletusbonus!
(Etu vain uusille pelaajille)
close-link
Click Me