26.2: Parisprintit + yhdistetyn joukkuekisa (15.30): Sunnuntaina ovat vuorossa  yhdistetyn joukkuekilpailut sekä parisprintit. Sunnuntai voi tarjota suomalaisille pronssin väristä mitalisadetta, mutta Betsikingillä on huima värisuora voittajia tälle päivälle kasassa. Näillä betseillä rikastut!

mm hiihdot lahti 2017 suomi

Lue tarkemmat ohjeet mitali-kisaan painamalla tästä!

Avaa pelitili Unibetille tästä!

Parispintti, miehet & naiset

Parispintti miehet: Norja voittaa (1,90, Unibet)

Suomella on asettaa parispinttiin kaksikko Iivo Niskanen – Sami Jauhojärvi, jolla voitettiin Sotsissa Olympiakultaa! Parispintti on arvaamaton laji, mutta Kingi lähtee pelaamaan hommaa Norjan kautta. Norjalla on erittäin laaja osaaja porukka sprintissä ja kiritykki Klaebo lienee se ratkaiseva tekijä joka erottaa jyvät akanoista. Venäjä on liikaa yhden miehen sirkus, samoin Kanada. Ruotsin mies-sprintterit taas eivät ole juuri tällä hetkellä mistään kotoisin. Laitetaan siis isosti Norjaa.

Parispintti miehet: Ruotsi, naiset (2,75, Unibet)

Stina Nilsson & Hanna Falk on Kingin papereissa jopa kovempi yhdistelmä kuin Norjan Björgen-Falla. Suomi taas lähtee kehiin Aikku Saarinen – Kerttu Niskanen duolla, joka on aika kaukana kahden edellä mainitun parin tasosta. Venäjä taas on naisissa lähempänä Suomen tasoa kuin Ruotsin tai Norjan ja muista maista lienee turha edes puhua. Näin ollen naisissa betsataan lähinnä sitä, voittaako Norja vai Ruotsi. Kingin papereissa yksilösprintissä kaatunut Stina Nilsson on maailman paras parispintteri ja siitä syystä Ruotsin 2,75 on huomattavasti kiinnostavampi kerroin kuin Norjan naisten 1.50. Heja Sverige siis!

Yhdistetyn Joukkuekisa

Veikkausvihjeet: Saksa (1,25, Unibet)

Yhdistetyn JoukkuekisaMaailmassa ei juuri tällä hetkellä  ole varmempaa rahaa kuin Saksan yhdistetyn joukkueen maailmanmestaruus. Maailman viidestä tämän hetken parhaasta yhdistetyn miehestä peräti neljä on saksalaisia. Rydzek (1), Frenzel (2), Riessle (3) ja Kircheisen (5) takaavat, että Saksa voittaa. Norjan ja Itävallan voi laskea ainoiksi “haastajiksi” ja vertailuna niiden top 4 urheilijoiden sijoitukset maailmancupissa. Norja: 8, 14, 17 ja 22 – Itävalta: 6, 11, 12 ja 16. Varsinkaan Norjaa ei missään nimessä kannata tuolla 4,5 kertoimella pelata. Norjan voitto ei todellakaan tapahdu edes joka viides kerta. Itävallan 7,5 on asteen mielekkäämpi, mutta kyllä se nyt niin on, että Saksa juhlii!

Huom, jos Suomi voittaa mitalin, niin Unibet tarjoaa ilmaisvetoja kaikille uuden pelitilin avaajille! Lue tarkemmat ohjeet täältä

Lue myös nämä Hiihdon MM-kisavinkit!

Yhdistetyn Joukkuekisa lahti 2017

Parhaat kisatarjoukset vedonlyöntiin!

Hiihdon MM kisat 2017

Tarjous on voimassa kaikille uusille asiakkaille, jotka kirjautuvat Mobilebet.comiin 19.2.2017 klo 12:00 jälkeen Kingin kautta. Ilmaisveto ilmestyy pelitilillesi, kun pelaat ensin 10€ vedon. Tarjous on voimassa 6.3.2017 klo 00:00 asti.

  • Tarjous on voimassa uusille pelaajille, jotka tulevat Suomesta, Ruotsista, Norjasta, tai Maltalta.
  • Pelaajan pitää tehdä vähintään 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.
  • Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.
  • Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti. Tervetulobonus on 200% aina 20€ asti.
  • Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.
  • Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.
  • Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.
  • Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.

vOITA LIPUT MM-KISOIHIN

Voita liput kahdelle Lahden MM-kisoihin – Lue ohjeet kisaan tästä!