Pelaajalta Pelaajille kirja! Jorma Vuoksenmaan uusi opas vedonlyöntiin on jokaisen pelimiehen pakkohankinta! Tätä mahtavaa vetoraamattua et voi saada mistään muualta kuin Unibetilta!

Siten tämä sivu kannattaa lukea kunnolla, sillä kirjan hankkimiseksi Betsikingi tarjoaa mahtavan mahdollisuuden vain uusille Unibetin asiakkaille! Jorma Vuoksenmaan kirja on tämän talven hitti. Ota pitkävetovihjeet samalla kiinni! Jos haluat saada kirjan lue alta ohjeet, sillä tarjous on voimassa taas 25.3.2018 asti!

Ohjeet Pelaajalta Pelaajille Jorma Vuoksenmaa -kirjan lunastukseen:pelaajalta pelaajille jorma vuoksenmaa

  • Avaa tili (Vain uusille Unibet pelaajille)
  • Talleta vähintään 20€ ja olet oikeutettu saamaan Jorma Vuoksenmaan vedonlyöntioppaan.
  • Kirja lähetetään rekisteröinnin yhteydessä ilmoittamaasi osoitteeseen kampanjan päätyttyä (25.3.2018) Pelaajalta Pelaajille -oppaan postituksesta vastaa Unibet.
  • Voit samalla halutessasi lunastaa 100% vedonlyönti bonuksen aina 100€ asti ja 10€ riskittömän mobiilivedon.
  • Kierrätysvaatimus ilman talletusbonusta on 1x.
  • Avaa pelitili klikkaamalla alla olevaa laatikkoa!
pelaajalta pelaajille jorma vuoksenmaa kirja

Lunasta Jorma Vuoksenmaan Pelaajalta Pelaajille kirja:

Jorma Vuoksenmaan ”Pelaajalta Pelaajille” -kirjaa jaetaan uusille pelaajille. Kirjan saamiseksi tulee vain rekisteröityä ja tallettaa 20 € ja kirjan saa omaksi. Avaa pelitilisi ja lunasta tämä Jorma Vuoksenmaan opas vedonlyöntiin ilmaiseksi, kun teet 20€ talletuksen. Talletus täytyy tehdä yhdessä osassa, joten muista noudattaa seuraavaksi kerrottuja ohjeita, jotta saat opuksen varmasti omaksesi. Voit samalla myös lunastaa 100% talletusbonuksen Unibetille, mutta tämä ei ole pakollista kirjan saamiseksi.

Tarkemmat ehdot Jorma Vuoksenmaan Pelaajalta Pelaajille kamppikseen:

Jorma Vuoksenmaan Pelaajalta Pelaajille kirja lähtee palkintona kaikille uusille pelaajille, jotka avaavat kampanja-aikana pelitilin Unibetille. Pelitili tulee olla pelaajan ensimmäinen Unibetille ja Jorma Vuoksenmaan vedonlyöntioppaan, eli Pelaajalta Pelaajille kirjan saa, kun tekee ensimmäisen talletuksen, jonka summan täytyy olla yhdellä kertaa vähintään 20€. Kirjan saamiseksi ei vaadita muita toimia ja tarjous on voimassa. Unibet lähettää Pelaajalta Pelaajille pitkäveto-ja urheiluvedonlyöntioppaan. Unibet postittaa palkinnon kahden viikon kuluessa rekisteröitymisestä ja talletuksen tekemisestä.

Vedonlyönti oppaassa on todella paljon kiinnostavaa luettavaa kaikille pelien ystäville, joten suosittelemme kaikille sen hankkimista. Opusta ei voi saada mistään muualta kuin Unibetiltä, ja tämä tarjous on Betsikingin yksinoikeus kampanja. Suosittelemme varauksesta kirjaa kaikille ammattimaisesta vedonlyönnistä kiinnostuneille, ja tämän helpompaa tapaa sen hankkimiseen ei oikeastaan ole.

  • Tarvittaessa voit kysyä neuvoa Unibetin asiakaspalvelusta. He tietävät Betsikingin kampanjasta!

Avaa pelitili nyt ja lunasta Jorman opas vedonlyöntiin:

 Toivottavasti sivun ohjeet tulivat ymmäretyiksi ja nappaat omaksi Pelaajalta Pelaajille Jorma Vuoksenmaa -opas vedonlyöntiin! Ps. jos ilmaiskierrokset kiinnostavat siirry tänne.

 

20 freespinniä uusille pelaajille

Ei talletus- tai kierrätysvaatimusta. Lisäksi jopa 325€ talletusbonus!
(Etu vain uusille pelaajille)
close-link
Click Me