Vihje: Pelicans – Kärpät (Liiga)  11.3: 2 (2,85, ComeOn) Pelaa tästä!

Perustelut:

Kärppien runkosarjan viimeinen peli, Pelicansin toiseksi viimeinen. Lähtöasetelma on tämä:
8. Pelicans, 89 pistettä
9. Kärpät, 88 pistettä

Tämä siis tarkoittaa sitä, että Kärppien on voitettava ja mielellään varsinaisella peliajalla. Panoksena tässä ottelussa on nimittäin se, että kaksikosta paremmin sijoittunut välttää säälipleijareissa HIFK:n ja varsinaisten playoffien puolella Tapparan.  Ilves – TPS on taatusti molemmille se mieleisempi kombo ja sen tähden panos on yllättävän iso. Pelicans pelaa viimeisen pelinsä Jukureita vastaan, joten Kärppien olisi tärkeää päästä 91 pisteeseen. Tällöin Pelicansin olisi pakko voittaa Jukurit varsinaisella peliajalla mennäkseen vielä ohi. Näin ollen päästään siis pitkän selonteon kautta siihen, miksi Kärpille ei varmasti riitä vähempi kuin täysi pistepotti… On syytä muistaa, että Kärpät on jo pitkään pelannut huomattavasti Pelicansia paremmalla tasolla ja ollut kauden keskinäisissä selvästi kuskin paikalla. Oululaisilla on paremman formin lisäksi parempi materiaali ja kova rutiini isoista peleistä. Sen tähden Kärpät on hyvä valinta lauantain vetokohteeksi.

Muista myös lunastaa 400% talletusbonus ComeOnille ja kaupanpäälle ilmainen snäpbäck! Kingi suosittelee, sillä saat 10€ tallettammalla 50€ pelirahaa! Lisäohjeet lippiksen hankintaan tästä! 

Päivän pitkävetovinkki

  • Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!
  • Voit myös ottaa tavallisen 100% bonuksen aina 300€ asti
  • Kierrätysvaatimus helppo eli 6-kertainen 1,50 minimikertoimella
  • Avaa pelitilisi tästä ja nosta huima bonari!

Pelicans – Kärpät 11.3.2017, Liiga

Päivän matsin pitkävetovihjeen lisäksi suosittelemme seuraajiemme lukeamaan seuraavat juttumme, sillä vaikka Betsikingin vihjeet ovatkin sivujen suola, niin me tarjoamme myös paljon muuta mielenkiintoista luettavaa vedonlyönnistä ja uhkapeleistä kiinnostuneille. Klikkaa seuraavaksi parhaita juttujamme:

Päivän vihjeen oheen erikoistarjous:

Kingi haluaa pelivihjeiden lomassa myös tarjota ilmaista pelirahaa ja ilmaiskierroksia. joiden avulla voit voittaa oikeaa rahaa ilman talletuksen tekemistä. Pelaa seuraavaksi ilmaiskierrokset ilman talletusta! Lisää ilmaiskierroksia löydät täältä!

Päivän vihje

Lunasta Kalevala kasinolle 20 ilmaispyöritystä ilman kierrätysvaatimuksia. Voit kotiuttaa voitot heti omalle  pankkitilillesi! Avaa pelitili tästä! 

Osallistu ilmaiseen
MM-veikkaukseen!

Betsikingi ja Unibet järjestävät MM-2018 kisaveikkauksen, jossa palkintona pelirahaa ja tabletti.
KLIKKAA TÄSTÄ KISAAN!
Kisaan osallistuminen ilmaista ja voimassa 30.6.2018 asti!
 
close-link
Click Me