PK-35 Vantaa – HIFK Väliderby

Tappara9.4: PK-35 Vantaa – HIFK (Veikkausliiga) X (3,55, Unibet) Pelaa tästä!

Pääkaupunkiseudun Derby, jossa ei ole HJK toisena osapuolena. Tätä ei ollakaan nähty pääsarjassa pieneen hetkeen. Ottelun asetelmat ovat vähintäänkin mielenkiintoiset, sillä Shefki Kuqin PK nousi karsintojen kautta Liigaan ja IFK:lla on edessään se vaikea toinen kausi. Molemmat joukkueet sijoittunevat sarjan alempaan keskikastiin, 1-3 pykälää putoamispaikkojen yläpuolelle.

Kingin papereissa PK:lla on asteen parempi materiaali, sillä espanjalais nelikko, argo ja brassitoppari tuovat suomalaiseen runkoon sopivasti täytettä. Honsun lauma taasen on säilynyt suhteellisen samana kuin viime kaudella, mitä nyt Juho Mäkelästä on saatu oiva lisä hyökkäykseen. Miksi me veikkaamme tasuria, vaikka PK-35 pelaa kotonaan ja sillä on hitusen parempi materiaalikin? Koska IFK:lla on omat apunsa (hyvä valmentaja ja fanit) ja Honsun lauma oli viime kaudella Liigan virallinen tasuriautomaatti. Honkavaara on kollegaansa Kuqia parempi valmentaja, ja osannee asettaa IFK:n sopivan nihilistisellä taktiikalla liikkeelle. Näin ollen PK-35:n avausottelun kaltaista maalijuhlaa tuskin nähdään. Tasaisten joukkueiden, derbymäinen ja todennäköisesti vähämaalinen kohtaaminen on hyvä lähtöasetelma tasurille. El moukariiii!

 

Ilmaiskierrokset ilman talletusvaatimusta

Seuraa huippuotteluita maksutta!

Haluatko katsoa Bundesliiga, Serie A:ta, La Ligaa tai MLB, NBA sekä huipputennistä jatkossa ilmaiseksi? No, se on onneksi nykyään erittäin helppoa Unibet TV:n välityksellä. Lue seuraavat erittäin simppelit ohjeet ja avaa tältä sivulta tilin, niin saat lisäksi 100% bonuksen ja 10€ riskittömän mobiilivedon. Kierrätysvaatimus naurettavan helppo eli vain 4x.

 1. Avaa tili tästä
 2. Siirry vedonlyöntiosioon ja selaa alaspäin
 3. Valitse Ekstrat-osio ja klikkaa Unibet TV auki.
 4. Valitse haluamasi ottelua ja nauti live streamista
 5. Unibet tv:n säätäminen koko ruudun tilaan on helppoa.

Liiga: Pelicans - HIFK

Voita kahden hengen matka Lontooseen -kilpailu!

Ohjeet 24hbetin kilpailuun:

 1. Pelaajien pitää tallettaa vähintään 20€ aikavälillä 3.3. – 17.4. käyttäen bonuskoodia ARSENAL
 2. Talletuksen jälkeen pelaaja saa heti 5€ ilmaisvedon.
 3. Pelaaja, joka onnistuu saamaan suurimman voiton ilmaisvedollaan kampanja-ajan puitteissa, voittaa matkan.

casumo

Avaa tili Casumolle ja nappaa 20 ilmaiskierrosta ilman talletusta ja ensimmäisellä talletuksella 200 ilmaiskierrosta ja 1200€ bonus sekä hieno t-paita!

Ohjeet Casumo t-paidan lunastukseen:

 1. Pelaajien pitää tallettaa vähintään 10€ aikavälillä ja tili tulee avata tämän sivun linkistä
 2. Talletuksen jälkeen lähetä osoitteesi ja käyttäjätunnuksesi: betsikingi@gmail.com
 3. Jää odottamaan lisätietoja.

Avaa tili ja pelaa ainakin ilmaiskierrokset!Samalla pääset nauttimaan hienosta palkinnosta!

Katso huippusarjoja maksutta

Liiga: Pelicans - HIFK

Bet365 tarjoaa live streaming -lähetykset valtavaan määrään urheilulähetyksiä!

Ottelut saat näkymään tekemällä talletuksen. Avaa tili ja nauti huippusarjoista. Bet365:n laajasta valikoimasta löydät La Ligaa, NBA:ta, Tennistä, Snookeria ja vaikka mitä sekä Serie A live stream lähetykset! Lisäksi saat 100% bonuksen helpolla 3x kierrätyksellä!

Avaa tili ja katso urheilua jatkossa netistä!Samalla pääset nauttimaan 100%bonuksesta!

Jos ammattilaisten näkemykset pitkävetoon eivät riitä, tsekkaa talletusbonarit ja uudet nettikasinot! Uusimmat veikkausvinkit ja hauskat faktat pitkävedosta kannattaa myös tarkistaa