29.4 PK-35 Vantaa – SJK (Veikkausliiga)

comeon kokemuksia29.4: PK-35 Vantaa – SJK (Veikkausliiga) 2 (2,00, ComeOn)
Pelaa vetovihje!

Tämä vihje kannattaa pelata ComeOnilla, sillä saat 10€ talletuksella 50€ pelirahaa! Lisäksi voit osallistua samalla arvontaan, jossa palkintona 4 hengen kabinetti Sport-Academyyn 17.5 pelattavaan Suomi – Kanada otteluun juomineen ja safkoineen. Lue ohjeet!

Shefkin PK-35 on aloittanut kautensa varsin sirkusmaisissa merkeissä ja ottelut ovat päättyneet miten sattuu. Joukkueella olisi potentiaali, mutta ainakin alkukauden perusteella kaudesta tulee vielä erittäin pitkä, sillä valmentajasta lähtien joukkue on kuin ruutitynnyri, joka saattaa räjähtää uskomattomiin esityksiin tai lässähtää uskomattomiin sekoiluihin. 

Perjantaina vastaan asetettuu Seinäjoen ylpeys ja viime vuoden mestari SJK, jonka kauden alku on ollut kaiken kaikkiaan katastrofaalinen pelipassisekoiluineen ja tappioineen. Nyt on korjausliikkeen paikka ja Kingi ei keksi parempaa paikkaa kuin Myyrmäen hiljainen tekonurmi. Kotiyleisöstä ei voida puhua, sillä lehtereillä on tuskin tuhatta henkeä ja SJK lähtee takuulla raivokkaasti hakemaan avausvoittoaan.

PK:n pallonhallintaan perustuva pelitapakin sopii erittäin hyvin vierailijoille, sillä SJK:n vahvuuksina ovat vastahyökkäykset. Roope Riski ja Eremenko eivät tällä kertaa jäädy vaan tuloksena on mitä todennäköisemmin vierasjoukkueen näytös, joten tarjottu 2,00 kerroin kelpaa erinomaisesti Kingin lapulle. Tätä kohdetta kannattaa suosiolla mäjäyttää kunnon kertoimella, sillä harvoin viime kauden mestarille tarjotaan tälläista kerrointa sarjanousijaa vastaan!

NBA Playoff netistä

Haluatko katsoa NBA playoffsit ilmaiseksi alkaen 16.4. No, se on onneksi nykyään erittäin helppoa Unibet TV:n välityksellä. Lue seuraavat erittäin simppelit ohjeet ja avaa tältä sivulta tilin, niin saat lisäksi 100% bonuksen ja 10€ riskittömän mobiilivedon. Kierrätysvaatimus naurettavan helppo eli vain 4x.

  1. Avaa tili tästä
  2. Siirry vedonlyöntiosioon ja selaa alaspäin
  3. Valitse Ekstrat-osio ja klikkaa Unibet TV auki.
  4. Valitse haluamasi ottelua ja nauti live streamista
  5. Unibet tv:n säätäminen koko ruudun tilaan on helppoa.

 Päädyit vanhalle sivulle! Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi striimit HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä