Live stream: PSG – Lyon (Ligue 1) 19.3: Vihje: Yli 2,5 maalia (1,46, Unibet) Betsaa ja katso

Ennakko: PSG – Lyon on tyypillisesti ollut varsin maalirikas kohtaaminen. Viimeiset viisi keskinäistä ovat päättyneet lukemiin 2-1, 4-1, 1-2, 3-0 ja 2-1 eli kaikissa on nähty yli 2,5 maalia. Lisäksi molemmat joukkueet ovat tällä kaudella latoneet maaleja hieman yli 2 maalia/peli tahtiin… PSG:n viidestä viime pelistä kolme – viidestä on päättynyt overeihin, Lyonilla peräti neljä – viidestä! Lyon onkin viime ajat pelannut todellisia maalijuhlia, mainittakoon nyt vaikka 5-0 voitto Metzistä, 4-0 voitto Toulousesta ja 4-2 voitto Romasta. PSG ei oikeastaan koskaan jää kotonaan maaleitta ja kun Lyonin vahvuus on nimenomaan hyökkäyspäässä, kuulostaa yli 2,5 maalia pakkovalinnalta ja varmalta osumalta.

Matsi muuten näkyy Unibet TV:stä ja voit katsella live stream lähetyksen  tästä linkistä! Lue tarkemmat ohjeet Unibet TV:n katsomiseen alempaa.

päivän pelivinkki

  • Uusille pelaajille 100% talletusbonus Unibetille ja kaupanpäälle 10€ riskitön mobiiliveto.
  • Kierrätysvaatimus vain 4-kertainen 1,40 minikertoimella – Helppoa!
  • Unibet TV näyttää ilmaiseksi päivittäin huippu-urheilua live stream-lähetysten avulla!
  • Tarjolla on esimerkiksi CHL, Bundesliiga, La Liga, Serie A, NBA ja paljon muuta!
  • Live stream lähetykset tunnistat ”Unibet TV”-logosta vedonlyöntilistalla.
  • Lähetykset saat näkyviin jo 10€ minimitalletuksella, ja katsominen ei vaadi vetojen asettamista.
  • Voit tallettaa suomalaisten verkkopankkien kautta.
  • Pelitilin avaaminen onnistuu nopeasti ja helposti tästä

PSG – Lyon live stream

Päivän ilmaisen ottelun ja vihjeen lisäksi kannattaa vedonlyöjien tarkastaa myös seuraavat Kingin jutut. Vaikka Betsikingi tunnetaan parhaiten pitkävetovihjeistää, niin sivuilta löytyy myös paljon muuta mielenkiintoista luettavaa! Klikkaa seuraavaksi parhaita palojamme:

Päivän vihjeen ja streaming-ohjeiden mukaan erikoistarjous:

Kingi haluaa pelivihjeiden lomassa myös tarjota ilmaista hauskanpitoa ja mahdollisesti myös oikeaa rahaa. Pelaa seuraavaksi ilmaiskierrokset ilman talletusta! Lisää ilmaiskierroksia löydät täältä!

Päivän vihje

Lunasta Kalevala kasinolle 20 ilmaispyöritystä ilman kierrätysvaatimuksia. Voit kotiuttaa voitot heti omalle  pankkitilillesi! Avaa pelitili tästä!