Pitkävetovihjeet 10.6 :  Ranska – Romania 10.6 EURO 2016 alle 2,5 maalia (1,80, Unibet)  Pelaa tästä!

Ranska - Romania

10.6: Ranska – Romania

Nyt se sitten alkaa!  EM-kisat ovat vihdoin täällä, ja tietenkin ne ovat heti pelikohteena. Kisojen avausottelussa asettuvat vastakkain isäntämaa Ranska, ja Suomen karsintalohkon voittanut Romania. Peli vihelletään käyntiin 22.00 ja silloin päättyy pitkä odotus. Kisojen avausottelut ovat monesti olleet vähämaalisia kohtaamisia ja se on lähtökohta tänäänkin. Romania olisi varmasti tyytyväinen tasuriinkiin ja lähtee oletusarvoisesti voittamaan peliä puolustamalla syvällä omalla puolellaan. 4-2-3-1 järjestelmä kun tarkoittaa käytännössä sitä, että Romanian toppareita suojaa puolustavassa roolissa operoiva keskikentän keskustan kaksikko Pintilii – Hoban. Iordanescun joukkue näytti lisäksi jo karsinnoissa, että se on hyvin organisoitu ryhmä jolle on haastavaa tehdä maaleja… Maalintekotaitoa Romanialta ei juuri löydy, sillä piikissä aloittava Andone on lähtökohtaisesti maksimissaan Pukin ja Pohjanpalon tasoinen uhka Ranskan puolustukselle, ja hän joutuu vieläpä operoimaan varsin yksin. Ranska taas ottanee alun varman päälle ja kiihdyttää sitten riskitasoaan tilanteen mukaan. Benzeman puuttuminen on suuri isku Ranskan maalintekoaikeille, sillä Giroud ei missään nimessä ole saman tason tekijä. Kaiken lisäksi Ranska on tottunut pelaamaan siten, että Benzema toimii lähtökohtaisena maalitauluna kuvioita päättäessä. Ranskan – Romania haiskahtaa vähämaaliselta matsilta, ja sitä tarkoitusta alle 2,5 maalille tarjottu 1,80 palvelee enemmän kuin hyvin!

Nyt kannattaa klikata boksista Unibetin EM-kisojen erikoisbonuksiin! Lisäksi scrollaamalla alaspäin löydät Betsikingin ja Unibetin vedonlyöntikisan, johon kannattaa rekisteröityä. Kisassa jokaisesta osuneesta EURO 2016 vedosta saa pisteitä ja parhaat palkitaan viikoittain. Kisa on ilmainen ja osallistuminen on avoinna kaikille Unibetin pelitilin omistaville.

Osallistu Unibetin ja Kingin EM-kisaveikkaukseen!

Ranska - Romania

Betsikingin ja Unibetin vedonlyöntikisassa parhaimmat vedonlyöjät palkitaan viikoittain ja pääpalkintona on omien voittojen kylkeen 500€ pelirahaa ja Jorma Vuoksenmaan uuden ”pelaajilta pelaajille” vedonlyöntioppaan sekä Unibetin tuotepaketin. Vuoksenmaan kirjoja jaetaan viikoittain parhaille betsaajille, joten kannatttaa rekisteröityä välittömästi tähän ilmaiseen kisaan (viimeinen mahd. 22.6.2016). Klikkaa ja lue tarkemmat säännöt ja ehdot (Unibet vastaa palkinnoista).

Ensimmäinen EM-kisaviikko 10.- 19.6
Toinen EM-kisaviikko 20.- 26.6
Kolmas EM-kisaviikko 27.6- 3.7
Neljäs EM-kisaviikko 4.7- 10.7

Euro 2016 bonukset ja kilpailut:

Kingi kokosi tulevia EM-kisoja varten listan parhaista vedonlyöntibonuksista kisoihin sekä listan hauskimmista kilpailuista! Suosittelemme tsekkaamaan koko sivun, sillä nyt on jokaiselle varmasti jotain mukavaa ja uutta pelattavaa myös Ranska – Romania otteluun!

Ranska - Romania

Ranska - Romania

Veikkaa altavastaajia ja voita riihikuivaa käteistä!

Veikkaushuoneella tykätään altavastaajista. Sen vuoksi Veikkaushuone palkitsee sinut normaalia reilummin, kun lyöt rahaa peliin pikkumaiden puolesta. Jaossa jopa tuhansia euroja rahaa ja jopa 10 000€ pääpalkinto. Ohjeet:

Kingin muut kilpailut:

  • Talleta 10€ ja nappaa ComeOn Snapbäck ja 400% talletusbonus! Mukaan tästä
  • Talleta ja nappaa Expekt sälää sekä 50€ riskitön veto! Mukaan tästä
  • Kaikki Kingin talletusbonukset vedonlyöntiin löydät helposti täältä!
  • Kingi tarjoaa seuraajilleen myös kattavan listan nettikasinoista ja ilmaiskierroksista täältä!

Tietoa Kingistä: Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi ennakko-ohjeet HJK:n europeleihin tästä