Rayo Vallecano – Villareal 17.4 Unibet TV

Tappara17.4: Rayo Vallecano – Villareal (La Liga) 1 (2,90, Unibet TV) Pelaa tästä!

Rayo tuo Madridin tuntematon kolmosseura on äärimmäisen kotivahva joukkue ja pääsee pelaamaan hyvin latautuneena reissussa rähjääntynyttä Villarealia vastaan. Villareal pelasi sille huipputärkeän Eurooppa-liiga kamppailun torstaina ja tämä varmasti näkyy sen avainpelaajien suoritustasossa. Syystä, että Vallecano on muutenkin todella vaikea paikka vierailijoille on Unibetin tarjoama 2,90 aika raisu reagointi materiaalieroihin. Kotietu on Vallecanolle kaikki kaikessa, se pystyy horjuttamaan Villarealia vankalla laitapelaamisellaan ja tulee hyvin levänneenä kamppailuun. Samaa ei voi sanoa Villarealista, joka on palannut perjantaina kotiin, treenannut aamulla kevyesti ja suunnannut sitten miltei yhtä soittoa Madridiin. Rayo on kokeilun arvoinen kotonaan, painetaan bulilla!

Unibet TV näyttää ottelun ilmaiseksi, joten suosittelemme avaamaan tilin ja nauttimaan kevään viimeisistä La Liiga otteluista! Otteluiden katselu ei maksa mitään, mutta pelitililläsi tulee olla varoja aina vähintään 0,01 euroa.

 

Pelaa freespinnejä ilman tallettamista!

NBA Playoff netistä

Katso NBA playoffsit ilmaiseksi

Haluatko katsoa NBA playoffsit ilmaiseksi alkaen 16.4 ? No, se on onneksi nykyään erittäin helppoa Unibet TV:n välityksellä. Lue seuraavat erittäin simppelit ohjeet ja avaa tältä sivulta tilin, niin saat lisäksi 100% bonuksen ja 10€ riskittömän mobiilivedon. Kierrätysvaatimus naurettavan helppo eli vain 4x.

  1. Avaa tili tästä
  2. Siirry vedonlyöntiosioon ja selaa alaspäin
  3. Valitse Ekstrat-osio ja klikkaa Unibet TV auki.
  4. Valitse haluamasi ottelua ja nauti live streamista
  5. Unibet tv:n säätäminen koko ruudun tilaan on helppoa.

Liiga: Pelicans - HIFK

Voita kahden hengen matka Lontooseen -kilpailu!

Ohjeet 24hbetin kilpailuun:

  1. Pelaajien pitää tallettaa vähintään 20€ aikavälillä 3.3. – 17.4. käyttäen bonuskoodia ARSENAL
  2. Talletuksen jälkeen pelaaja saa heti 5€ ilmaisvedon.
  3. Pelaaja, joka onnistuu saamaan suurimman voiton ilmaisvedollaan kampanja-ajan puitteissa, voittaa matkan.

Päädyit vanhalle sivulle! Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi striimit HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä