Live stream ja vihje: Real Madrid – Barcelona (El  Clasico) 23.4 Muut vihjeet Kaikki vetobonukset

Vihje ja ohjeet live stream-lähetykseen: El Clásico on ottelu, jossa kohtaavat Espanjan kaksi menestyneintä joukkuetta ja La Ligan itsevaltiasta. Real Madrid – Barcelona on aina poikkeuksellinen ottelu, josta ei tunnetta puutu. Vastakkain ovat paitsi myös kaksi menestyneintä joukkuetta, myös Espanjan kuningashuonetta edustava Real Madrid ja voimakkaita itsenäistymishaluja omaava Katalonian alue. Näissä otteluissa sattuu ja tapahtuu, josta hyvänä esimerkkinä Figolle aikanaan heitetty sian pää. Ottelua pidetään maailman seuratuimpana vuosittaisena seurajoukkueiden välisenä kohtaamisena. Esimerkiksi vuonna 2010 sen potentiaaliseksi televisioyleisöksi arvioitiin 400 miljoonaa katsojaa. Ottelu näytettiin suorana lähetyksenä kymmenissä maissa eri puolilla maailmaa.

Real Madrid lähtee otteluun huomattavasti paremmasta lähtötilanteeta. Se johtaa sarjaa kolmen pisteen erolla Barcelonaan ja on pelannut verivihollistaan ottelun vähemmän. Voitolla ja todennäköisesti myös tasapelillä Real Madrid siis nostaa La Liga kannun ilmaan kauden päätteeksi. Tappiollakin edge säilyy Madridilla, mutta silloin mestaruuskamppailu heräisi uudestaan henkiin. Real pääsee siis huomattavasti paremmasta asemasta otteluun, koska Barcelonan on pakko voittaaa. Lisäksi kannattaa muistaa, että Real pelasi UCL:ää tiistaina, Barcelona keskiviikkona. Kaiken lisäksi Real sai motivaatiobuustin jatkopaikasta kun taas Barcelona liittyi vanhan rouvan käsittelyssä kuuluisaan laulukuorooon.

Real on myös Barcelonaa paremmassa iskussa otteluun lähdettäessä ja sen pelaaminen on huomattavasti paremmin balanssissa kuin kilpaveli Blaugranalla. Barcelonalla on isoja ongelmia keskikentällä, joka heijastuu sen ikuiseen akilleen kantapäähän puolustukseen asti. Nykyinen Barcelona ei ole huimasta hyökkäyskalustostaan huolimatta se sama joukkue, joka Guardiolan aikana dominoi ympäri Eurooppaan. Jos tämäkään ei vielä riitä syyksi betsata Real Madridia, niin kannattaa vielä muistaa sekin, että peli pelataan Madridissa jossa Barcelona on juhlinut huomattavasti harvemmin kuin Camp Noulla klassikoita pelatessaan. Koko rahalla Realia siis!

Matsi muuten näkyy Unibet TV:stä ja voit katsella live stream lähetyksen  tästä linkistä! Lue tarkemmat ohjeet Unibet TV:n katsomiseen alempaa.

päivän pelivinkki

 • Uusille pelaajille 100% talletusbonus Unibetille ja kaupanpäälle 10€ riskitön mobiiliveto.
 • Kierrätysvaatimus vain 4-kertainen 1,40 minikertoimella – Helppoa!
 • Unibet TV näyttää ilmaiseksi päivittäin huippu-urheilua live stream-lähetysten avulla!
 • Tarjolla on esimerkiksi CHL, Bundesliiga, La Liga, Serie A, NBA ja paljon muuta!
 • Live stream lähetykset tunnistat ”Unibet TV”-logosta vedonlyöntilistalla.
 • Lähetykset saat näkyviin jo 10€ minimitalletuksella, ja katsominen ei vaadi vetojen asettamista.
 • Voit tallettaa suomalaisten verkkopankkien kautta.
 • Pelitilin avaaminen onnistuu nopeasti ja helposti tästä

Haluatko löytää parhaat bonukset?

Real Madrid – Barcelona live stream

Kingi haluaa pelivihjeiden lomassa myös tarjota ilmaista hauskanpitoa ja mahdollisesti myös oikeaa rahaa. Pelaa seuraavaksi ilmaiskierrokset ilman talletusta! Lisää ilmaiskierroksia löydät täältä!

Päivän vihje

Lunasta Kalevala kasinolle 20 ilmaispyöritystä ilman kierrätysvaatimuksia. Voit kotiuttaa voitot heti omalle  pankkitilillesi! Avaa pelitili tästä! 

Tietoa Betsikingistä

UNIBET ETU: 100% +
2X20€ ILMAISVEDOT!

 • Normaali 100% bonus + 2x20€ ilmaisvedot
 • Vain uusille pelaajille
 • Ilmaisvedot maksetaan 23.4 ja 30.4
 • Voim. 29.4 asti
close-link