Örebro – Malmö 18.7

Päädyit vanhalle sivulle! Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi striimit HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä

Allsvenskan veikkaus 18.7 Örebro – Malmö: Malmö to win (2.00, Unibet)

Allsvenskan veikkaus vihjeet ja pelivihjeet: Malmön olisi pelitilanteiden valossa kuulunut voittaa europeli vieraansa Zalgiris, mutta se ei siinä kovasta yrityksestä huolimatta onnistunut. Kotijoukkue Örebrolla kulkee kuitenkin vielä huomattavasti heikommin eikä se ole kyennyt raapimaan ainuttakaan voittoa viimeisestä viidestä pelistään. Viidentenätoista Allsvenskanissa rämpivä nippu onkin nyt kovan paikan edessä, kun vastaan asettuu sarjan ehkäpä parhaan materiaalin omaava Malmö. Näin epätasaiseen otteluun harvoin tarjotaan kakkosen haamu kerrointa, joten toimikaa nopeasti ennen kuin kerroin laskee!

 Betsikingi tarjoaa myös yhteistyökumppaninsa helpot ohjeet online-urheilu lähetyksien katsomiseen koko näytön tilasta

Live stream lähetykset koko ruudulta?

Unibet pyrkii tarjoamaan kattavimman valikoiman live stream lähetyksiä, jolloin se joutuu valitettavasti myös rajoittamaan live streamien kokoa. Mobiililaitteella tämä ei aiheuta ongelmia, eikä silloin kun tykkäät pelata live pitkävetoa. Jos kuitenkin haluat nauttia ottelusta, on meillä esittää muutama temppu, jolla pystyt säätämään Unibet live stream lähetykset koko näytön tilaan. Muista tämä kun katsot ilmaista Serie A live stream -lähetystä.

Helpoin ja nopein tapa on yksinkertainen. Painta vain näppäinyhdistelmää: ctrl & + samanaikaisesti. Näin saat zoomattua live streamin koon suuremmaksi ja näet lähes koko näytöltä live stream lähetykset. Muista päivittää sivusto tämän toimenpiteen jälkeen jolloin kuva tarkentuu suurempana. Näin ilmainen Serie A live stream lähetys lähtee pyörimään koko ruudun leveydeltä! Jos tee-se-itse ei kuitenkaan ole juttusi ja arvostat laatua, niin lue klikkaa tänne ja luet step-by-step ohjeet

Kaksi ilmaista Lätkän MM-2018 kilpailua!

SUOMI-USA
Betsikingi ja Unibet sekä Nordicbet järjestävät Lätkän MM-2018 aiheiset kisat! Osallistuminen käy 10s. ja voitat pelirahaa, jos olet hyvä vedonlyöjä! Eli voitat lisää mitä parempi pelaaja olet!
KLIKKAA JA OSALLISTU HETI!
Osallistuminen onnistuu vain pelitiliin liitetyn s-postin antamalla! Kisa-aika 26.4-20.5.2018
close-link
Click Me