Red Bull Munchen – HIFK live stream 27.8 klo 19.00. Lue Kingin CHL-vihje ja katso HIFK:n toinen jääkiekon mestarien liigan ottelu sunnuntaina maksutta! Samalla saat varmistettua, että näet kaikki IFK:n ottelut tulevalla kaudella ilmaiseksi! Nyt on tarjolla loistavaa kiekkoviihdettä ilman kk-maksua!

Jos haluat heti lähetykseen, niin klikkaa painikkeesta ja avaa Unibet tili, talleta pelirahaa, ja valitse kyseinen ottelu pelikohdelistalta! Tämän jälkeen stream päälle ja vedot sisään!

Red Bull Munchen – HIFK live stream 27.8 klo 19.00 ja vihje

Red Bull Munchen – HIFK live stream 27.8EHC Red Bull Munchen – HIFK: 2 (2,43, Unibet)

EHC Red Bull München (ent. Eishockeyclub München) on müncheniläinen ammattilaisjääkiekkojoukkue, joka pelaa Saksan DEL-liigaa. HIFK taas on kaikille tuttu kotimainen kestomenestyjä. Kertoimet otteluun on asetettu muotoon 2.33- 4.10 – 2,43 – eli ainakin Unibetin papereissa EHC on hienoinen suosikki. Kingi kuitenkin suhtautuu tähän hieman skeptisesti. Fakta kun on se, että vastakkain ovat yksi Saksan parhaista joukkueista ja yksi Suomen parhaista joukkueista. Kotimaisen liigan taso on pykälän – kaksi Saksan DEL-liigaa edellä ja tämä sataa HIFK:n laariin. EHC aloitti CHL kautensa voittamalla puolalaisen Cracovian 6-2, mutta tässä on syytä muistaa että kyseessä tosiaan oli vain puolalainen joukkue. HIFK sen sijaan venyi jopa yli odotusten, kun se hävisi ruotsalaiselle Brynäsille jatkoajalla tiukkojen vaiheiden jälkeen 4-3 lukemin.

EHC ei ole missään nimessä Brynäsin tasoinen joukkue vaan vähintään kaksi pykälää heikompi kokonaisuus. Jos HIFK pystyy pelaamaan Brynäs ottelun tasolla, niin se on äärimmäisen lähellä voittaa ottelun. EHC:llä on toki ottelussa kotietu, mutta Kingin papereissa Unibet on laskenut liikaa sen varaan. HIFK:n materiaalietu on kotietua merkittävämpi tekijä. Pelkkä tusina pohjois-amerikkalaisten laaja edustus rosterissa ei riitä siihen, että EHC:ltä voisi odottaa tiukkaa taistelua enempää. Kyllä se on niin, että suomalaiset ja ruotsalaiset seurat tulevat hallitsemaan tätäkin CHL kautta mielin määrin!

HIFK:n CHL kausi 2017-18

Red Bull Munchen – HIFK live stream 27.8Helsingin IFK osallistuu tänäkin vuonna jääkiekon mestarien liigaan. Kaudesta odotetaan menestyksekkäämpää kuin viime kaudesta, ja siihen stadilaisilla on oivat mahdollisuudet. Joukkue on vahvistunut ja se lähtee varmasti nälkäisenä tekemään selvää omasta alkulohkostaan. Edellisvuodesta turnaus on käynyt läpi muutoksia, sillä nyt turnaukseen osallistuu vain 32 joukkuetta. Nämä joukkueet aloittavat pelinsä neljän joukkueen alkulohkoista, joista kaksi parasta jatkaa playoff-kierroksille.

Helsinkiläisten lohkossa on joukkueet Saksasta, Puolasta ja Ruotsista. Brynäs tulee olemaan varmasti vaikein vastustaja, mutta saksalainen Red Bull Munchen ei myöskään ole mikään turha porukka. Sen sijaan puolalaisten rooliksi ei voi tässä vaiheessa laskea kuin statistin osan.

  • G Lohko: Comarch Cracovia (POL), IFK (FIN), Brynäs (SWE), Red Bull Munchen (GER)

HIFK:n CHL-pelit 2017-18

  • Brynas IF–HIFK 25.8.2017 20.00
  • Red Bull Munich–HIFK 27.8.2017 19.00
  • HIFK–Brynas IF .9.2017 19.00
  • HIFK–Red Bull Munich 3.9.2017 17.00
  • Comarch Cracovia–HIFK 3.10.2017 20.30
  • HIFK–Comarch Cracoviaa 10.10.2017 19.00

Muista siis katsoa, miten HIFK pärjää CHL -otteluissa kaudella 2017-18 Unibet TV:n ilmaisen live stream palvelun turvin!