SC Bern – TPS live stream 26.8 klo 20.45 ja vihje. Tepsi pelaa lauantaina Sveitsissä toisen CHL-kauden ottelunsa SC Berniä vastaan! Kingi neuvoo, miten näet Tepsin CHL-ottelut tällä kaudella maksutta ja vielä lyödä samalla rahoiksi veikkaamalla! Tämä artikkeli kannattaa lukea huolella läpi!

Jos haluat heti lähetykseen, niin klikkaa painikkeesta ja avaa Unibet tili, talleta pelirahaa, ja valitse kyseinen ottelu pelikohdelistalta! Tämän jälkeen stream päälle ja vedot sisään!

SC Bern – TPS live stream 26.8 ja vihje

SC Bern - TPS live stream 26.8SC Bern – TPS 1 (2,20, Unibet)

TPS aloitti CHL kautensa ala-arvoisesti. Sen pelaaminen oli suorastaan karmaisevaa ja tuloksena tästä oli oikeutettu 5-1 vierastappio tšekkiläiselle Mountfieldille. TPS vaikuttaakin olevan erittäin mollivoittoisessa tilassa juuri nyt. On toki olemassa mahdollisuus, että karmiva avaustappio ravistelisi turkulaisia kaatamaan Bernin, mutta Kingi ei sen ajatuksen pohjalta lähde pelisuositustaan laatimaan. Fakta on, se että Bern aloitti kautensa hienolla 5-2 voitolla Nottinghamista, eikä se joutunut esittämään tuossa pelissä parastaan. Sveitsin liiga on vain asteen kotoista Liigaamme heikompi sarja, joten suurta etua TPS ei saa myöskään materiaalinsa puolesta. Varsinkin kun Bern on yksi Sveitsin liigan ehdottomista timanteista ja aina kova vastus.

Bernin voiton puolesta puhuu myös matkustamattomuus. Se ei ole joutunut tuhlaamaan voimavarojaan reissaamiseen vaan on saanut keskittyä täysillä TPS:n kaatoon. Lisäksi Bernillä on hieno kotiyleisö, joka antaa sille täyden tukensa. Koska materiaalien osalta ollaan break-even tilanteessa, nousevat Bernin parempi formi, lepo-ja kotietu, sekä toimiva YV tässä arvoon arvaamattomaan. Siksi Kingin valinta lapulle on Sveitsin ylpeys SC Bern! Laitetaan siis tuhti moukari sveitsiläisten voiton puolesta. Tämänkin matsit voit katsoa Kingin ja Unibetin sponsoroimana!

TPS Champions Hockey Leaguessa 2017/18

SC Bern - TPS live stream 26.8Tepsi aloittaa Champions Hockey Leaguen torstaina 24. elokuuta ja lähtee metsästämään arvokasta voittopokaalia kauteen 2017-18. Tepsin alkulohkoa ei voi ainakaan vaikeaksi väittää sillä mukana on vain SC Bern, jonka voi laskea todelliseksi uhaksi. Muut ottelut täytyisi turkulaisten hoitaa vaikka unissaan, sillä esimerkiksi Nottingham Panthers ei ole edes Mestis tasoa.

Toisaalta Tepsin ei kannata kuitenkaan ali-arvioida tsekkiläista Mountfield Hradec Kralovea, joka voi olla yllättävän paha vastus. SC Bern ei myöskään ole mikään turha porukka, mistä kertoo todella korkeat katsojamäärät joukkueen kotiotteluissa.

  • F Lohko: Nottingham Panthers, Mountfield Hradec Kralove, TPSi, SC Bern

TPS CHL pelit tällä kaudella

  • 24.8.2017 18.00 Mountfield HK–TPS
  • 26.8.2017 20.45 SC Bern–TPS
  • 31.8.2017 19.00 TPS–SC Bern
  • 2.9.2017 19.00 TPS–Mountfield HK
  • 3.10.2017 21.00 Nottingham Panthers–TPS
  • 10.10.2017 19.00 TPS–Nottingham Panthers

Muista katsoa ja betsata Unibetin, niin näet suorana TPS:n otteet CHL -otteluissa kaudella 2017-18