29.9: Schalke 04 – Red Bull Salzburg (Eurooppa Liiga) X2 (2,20 Unibet Pelaa tästä ja ota 100% bonus!

Sakalaisjätin kauden alku on ollut sysimusta. Schalke on hävinnyt kaikki viisi Bundesliiga otteluaan murheellisella 2-10 maalierolla. Kaikki ei siis todellakaan ole kunnossa ja Schalken peli on todella sekaisin. Kuuden viime pelin formi on sekin murheellinen 1-0-5. Salzburg pelaa Itävallan sarjaa, joten suora vertailu on siten epäreilua. Mainittakoon kuitenkin että Red Bullin formi kuuden viime pelin osalta on 3-2-1. Ainut tappio tuli Krasnodaria vastaan Eurooppa Liigassa kun Salzburg hallinnastaan huolimatta hävisi 0-1. Normaalissa tilanteessa X2 Salzburgille Schalken vieraana reilun kakkosen kertoimella ei vielä riittäisi peleihin, mutta nyt kun isännät ovat valtavan kriisin keskellä, on Salzburgia syytä kokeilla. Kingin mielestä kyseessä on iso ylikerroin ja tätä kohdetta painetaankin siksi isosti. Ovela vedonlyöjä toki muistaa aina tarkistaa Kingin päivän ilmaiset pitkävetovihjeet ja muista valita paras vedonlyöntibonus.

Muista myös lunastaa 100% talletusbonus Unibetille ja kaupanpäälle 10€ riskitön mobiiliveto. Kingi suosittelee, sillä kierrätysvaatimus vain 4x! Avaa pelitili!Nappaa 100% ja riskitön veto! [clickToTweet tweet=”Päivän vihje jakoon ja kiitokset Kingille #betsit #pitkävato #vihjeet #veikkaus #stadinderby” quote=”Twiittamalla Betsikingin vihjeen voit voittaa lipun Stadin derbyyn ja muita hienoja palkintoja!” theme=”style4″]

Lue somekisan ohjeet
Jakamalla minkä tahansa Betsikingin sivuilta löytyvän artikkelin tai pelivihjeen, osallistut arvontaan. Kilpailu-aika aina 30.9 klo 15:00 asti. Pääpalkintona lippu loppuunmyytyyn Stadin Derbyyn yhdelle hengelle. Toimitus voittajalle s-spostilla. Lisäksi arvomme 3kpl tuotepakettaja, jotka sisältävät pipoja yms. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja osallistuminen on ilmaista.

World Cup 2016 tarjoukset

Unibet

unibetTalleta vähintään 10€, aseta veto ja saat 10€ ilmaisvedon! Tarjous on voimassa kaikille 15.9 – 1.10 rekisteröityneille uusille pelaajille! Bonuksen saat automaattisesti kun avaat pelitilin, teet talletuksen ja asetat vedon. Jos voitat ilmaisvedolla esimerkiksi 150€ saat pitää 140€ ilman mitään kierrätysvaatimuksia!

Lisäksi suosittelemme tarkastamaan päivittäin uusimmat tarjoukset World Cup vetoihin tarjousaulasta, jonne pääset klikkaamalla tästä!

Siirry Unibetin sivuille ja avaa pelitili!Nappaa 10€ ilmaisveto

Tarkasta muut vinkit peleihin ja vetoihin:

Live streamit huippusarjoihin:

Kingin mahtavat kilpailut:

  • Talleta 10€ ja nappaa ComeOn Snapbäck ja 400% talletusbonus! Mukaan tästä
  • Talleta ja nappaa Expekt sälää sekä 50€ riskitön veto! Mukaan tästä
  • Kaikki Kingin talletusbonukset vedonlyöntiin löydät helposti täältä!
  • Kingi tarjoaa seuraajilleen myös kattavan listan nettikasinoista ja ilmaiskierroksista täältä!