Shamrock Rovers – RoPS Live tv lähetys nyt ilmaiseksi Unibet TV:n avulla torstaina 30.6.2016 klo 22:00! Katso Shamrock Rovers – RoPS live stream ja eurooppaliigan karsintaottelu ilmaiseksi yksinkertaisin konstein: Avaa pelitili alla olevasta laatikosta ja tee ensimmäin talletus ja näät ottelun! Rovaniemen palloseura eli RoPS kohtaa irlantilaisen Shamrock Roversin torstai-iltana tuli kuumassa europelissä Dublinissä! Tätä Europe League -karsintaottelua et haluta missata mistään hinnasta! Lue koko artikkeli, niin löydät tarkemmat ohjeet live stream lähetykseen sekä pelivihjeen otteluun! Lisäksi näät myös CHL live stream ottelut, jos jääkiekko-ottelut kiinnostavat!

Shamrock Rovers – RoPS live stream

Katso Shamrock Rovers – RoPS TV lähetys suorana 22.5.2016 (Unibet TV): Avaa tili ja tee ensimmäinen talletukseksi. Siirry sitten Vedonlyönti-osiosta ”Ekstrat” osioon ja valitse Shamrock Rovers – RoPS live stream. Laita Shamrock Rovers – RoPS TV lähetys pyörimään avaamalla pelitili!

Shamrock Rovers – RoPS live TV lähetys suorana netistä

Shamrock Rovers - RoPS TV lähetysPelivihje: Shamrock Rovers – RoPS Eurooppaliigan karsintaottelu: Molemmat joukkueet tekevät maalin (2,20 Unibet) Muista katsoa Shamrock Rovers – RoPS live TV lähetys klo 22:00

Suomalaisilla urheilufoorumeilla liikkuneiden huhupuheiden peruustella Rovaniemen Palloseuran valmistautuminen otteluun on sujunut tuttuun suomalaiseen europelityyliin, eli helvetin moisella sähläyksellä. Joukkueen oli käsittääksemme tarkoitus lentää omalla Charter-koneella Dubliniin, mutta jostain syystä seurajohto oli unohtanut vuokrata koneen lisäksi erittäin oleellisen asian, eli lentäjät. No, oli miten oli, joukkue on nyt Dublinissa ja matkannut kohteeseen muutamassa erässä.

Tälläinen sähläys voi vaikuttaa keskittymiseen, eikä tilanne ainakaan nyt keskittymistä lisää. Onneksi vastujan valmentajan puheiden perusteella joukkue lähtee luultavasti takki auki otteluun ja ei se Irlannin Liigakaan mikään huippusarja onneksi ole. Tosin täytyy mainita se, että Shamrock Rovers on RoPsia huomattavasti kokeneempi europelijoukkue. Ei tästä ottelusta oikein ennakkoon osaa muuta olettaa, kuin että RoPS ja Shamrock mitä todennäköisemmin osuvat molemmat ainakin kertaallaan maalipuiden sisään. Niinpä Kingin valintana on molemmat joukkueet tekevät maalin maistuvalla 2,2o kertoimella!

HUOM! Unibet TV näyttää tämän huippumatsin, eli Shamrock Rovers – RoPS live stream ilmaiseksi ja vielä loistavalta striimiltä! Saat tilin avaamalla 100% bonuksen aina 200€ asti vain 4X kierrätysvaatimuksella. Unibet TV:n näyttää myös CHL stream ottelut ja VPN:n kikoilla lisäksi Jokerien stream-ottelut!

Shamrock Rovers – RoPS live stream -lähetys lähtee toimimaan kun avaat tästä tilin:

Shamrock Rovers – RoPS TV lähetys ilmaiseksi netissä ohjeet:

Katso Shamrock Rovers – RoPS lähetys suoraan nappulaa painamalla ja samalla kannattaa avata unibetille tili, sillä todennäköisesti Unibet Näyttää muiden suomalaisten joukkueiden otteluita jatkossa! Unibet TV näyttää suorana matsin ilmaiseksi, kunhan tililläsi on hiukan pelirahaa! Varmista paikka kisastudioissa ja Avaa tili!

  1. Kirjaudu pelitilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksi!
  2. Varmista, että tililläsi on edes 0.1 euroa pelirahaa ja talleta min. 10€, jos ei ole.
  3. Valitse etusivulta vedonlyönti-osio
  4. Selaa alas vedonlyöntiosiota, jolloin vasemmallapuolella näät alaotsikon “Ekstrat”
  5. Ekstrat otsikon alta löydät Unibet TV:n
  6. Klikkaamalla Unibet TV painiketta, pääset selaamaan tarjontaa päivä- ja viikkotasolla, sekä lajikohtaisesti.
  7. Katso Shamrock Rovers – RoPS TV lähetys 30.6 klo 22:00

 


Lue miksi valita Unibet: jo 200€ talletusbonus uusille pelaajille! Naurettavan helpolla vain 4x kierrätysvaatimuksella! Lisäksi jatkuvia kamppiksia. Plus mahtava UNIBET-TV, josta näät ilmaisiksi kuumimpia matseja! Unibet tarjoaa myös valtavan valikoiman kuumpimpia pelikohteita ja mahtavat kasinopelit! Muista myös, eurooppaliigan karsinnat suorana netistä, mutta torstaina toivottavasti kaikkien Eurooppaliiga fanien ruudussa pyörii Shamrock Rovers Rops Live stream! Lue myös ohjeet BATE-SJK live stream lähetykseen.