25.2: Skiathlon 15 km (M & N)  + HS 100 normaalimäki: Launtaina Lahden 2017 MM-hiihdoissa on vuorossa mielenkiintoinen kisapäivällä, sillä suomalaisilla on mahdollisuudet ottaa mitaleja. Lisäksi Mäkihypyssä kisataan normaalimäen finaali.

mm hiihdot lahti 2017 suomi

Lue tarkemmat ohjeet mitali-kisaan painamalla tästä!

Avaa pelitili Unibetille tästä!

Skiathlon naiset 15km 12:00

Vetovinkit: Björgen, voittaja (1,33, Unibet) & Pärnäkoski 1-3 (2,75, Unibet)

Skiathlon naiset 15km 12:00Björgen on ollut paraatimatkallaan täysin ylivoimainen kahdessa viime kilpailussa. On mahdoton keksiä mitään syytä, miksi Maarit Björgen ei tätä voittaisi. Jos lihaskimppu jättää muut supertähdet 2 minuutin päähän, niin pakkohan se on Björgen ottaa lapulle!

Pärnäkoski eli Pärnis on Suomen ykköstoivo koko kisoissa. Luhalahtelainen hiihtämässä Lahdessa kuulostaakin onnistumiselta. 15km ei ole Kristan ykkösmatka, mutta Falunissa Pärnis oli kuudes ja Davosissa kolmas. Nyt kotiyleisön edessä ja hänelle suunnitellun latuprofiilin voimin kolmen sakkiin mahtuminen on hyvinkin mahdollista. 2,75 on Kingin papereissa hyvä kerroin, sillä Kristahan tekee tämän joka toinen kerta.

Huom, jos Suomalaiset voittaa mitalin, niin Unibet tarjoaa ilmaisvetoja kaikille uuden pelitilin avaajille! Lue tarkemmat ohjeet täältä!

Skiathlon 30 km miehet 14:30

Pelivinkki: Halfvarsson Calle 1-3 (5,50, Unibet)

Skiathlon 30 km miehet 14:30Martin Johnsrud Sundby on se todennäköisin voittaja, mutta sitten on vaikeampaa. Ustyugov, Heikkinen, Krogh, Harvey Halfvarsson, Hellner ja ikinuori Cologna ovat ne todennäköisimmät menestyjät suuren yksinäisen jälkeen. Jos katsotaan hiihtäjäprofiileita niin Halfvarsson nousee esiin listalta. Calle on äärimmäisen kirikykyinen yksilö ja jos kohdalle sattuu vähän verkkaisempi kolmikymppinen niin on pidettävä jopa pienimuotoisena ihmeenä mikäli Halfvarsson ei podiumilla paistattele. Kovavauhtisessa rypistyshiihdossa voi tehdä tiukempaa, mutta muikea 5,50 kerroin sallii tämän kokeilun. Ainoan 30 km kisan jonka Calle on tällä kaudella hiihtänyt hän nakutti niin hyvin, että palkintona oli kolmostila!

HS100 normaalimäki miehet 17:30

Pelivinkit: Kamil Stoch 1-3 (1,75,Unibet)

HS100 normaalimäki miehet 17:30Kamil Stoch on maailman varmin mäkihyppääjä juuri tällä hetkellä ja johtaa luonnollisesti maailmancupin kokonaiskisaa. 1987 syntynyt puolalainen on myös jo riittävän kokenut jotta suurta menestystä voi odotella. Olympiavoittaja ja maailmanmestari ei jäädy kun panokset kasvavat, päinvastoin! Mikä tärkeintä Kamil loistaa juuri pienemmissä mäissä, mitä HS100 edustaa. On siis syytä olettaa, että herra nimeltä Kamil Stoch löytyy kolmen sakista kun palkintoja jaetaan. Tässä päivän varmin monni pl. Björgenin voitto!

Skiathlon 15km

Kaikki kisavinkit kisavetoihin!

vOITA LIPUT MM-KISOIHIN

Voita liput kahdelle Lahden MM-kisoihin – Lue ohjeet kisaan tästä!