Vihje: Sport – KalPa (Liiga) 7.3: 2 (1,95, Coolbet) Pelaa tästä!

Perustelut: Sport vs KalPa on ollut historian valossa tasainen ottelupari, mutta nyt asetelmat puoltavat melkoisen vahvasti kuopiolaisten voittoa. Siinä missä KalPa pelailee runkosarjan sijoista 2-4 ja mahdollisimman pitkälle kestävästä kotiedusta on Sportin kausi taputeltu, eikä se pelaa enäää mistään muusta kuin kunniasta. Motivaationpuute onkin näkynyt vaasalaisten tekemisessä jo pitkään ja viimeisen kuuden pelin formi on 0-0-6! Kaiken lisäksi Sport on neljässä viime pelissä osunut kahdesta maalitolppien väliin, eli 0,5 maalia ottelua kohden! KalPa on huomattavasti paremmassa iskussa formilla 3-0-3. KalPa ei ole sarjan parhaita vierasjoukkueita, mutta pelaamisen halunsa menettäneitä Vaasalaisia vastaan KalPa on iso suosikki! Miltei kakkosen kerroin Kuopion pojille on rankka ylikerroin, joka lunastetaan sen suurempia kyselemättä!  Muista myös lunastaa 10 ilmaiskierrosta Coolbetille ja 100% talletusbonus aina 150€ asti vetoihin! 

coolbet

  • Coolbet on suomalaisvoimin toimiva uusi vedonlyöntiyhtiö!
  • Sivulta löydät erittäin kovia kertoimia
  • Ensitalletusbonus vedonlyöntiin 100% aina 150€ asti!
  • Kierrätysvaatimus 6-kertainen 1,50 minimikertoimella
  • Tilin avauksella ilman talletusta ja kierrätysvaatimusta 10 ilmaiskierrosta!
  • Avaa pelitili tästä ja kokeile Coolbettiä

Sport – KalPa 7.3.2017

Päivän ottelun ja vihjeen lisäksi suosittelemme pelaajia tarkastamaan seuraavat juttumme, sillä vaikka Betsikingin pitkävetovihjeet ovatkin sivujen parasta antia, niin me tarjoamme myös paljon muuta mielenkiintoista luettavaa vedonlyönnistä ja uhkapeleistä kiinnostuneille seuraajillemme. Klikkaa seuraavaksi parhaita palojamme:

Päivän vihjeen oheen erikoistarjous:

Kingi haluaa pelivihjeiden lomassa myös tarjota ilmaista hauskanpitoa ja mahdollisesti myös oikeaa rahaa. Pelaa seuraavaksi ilmaiskierrokset ilman talletusta! Lisää ilmaiskierroksia löydät täältä!

Päivän vihje

Lunasta Kalevala kasinolle 20 ilmaispyöritystä ilman kierrätysvaatimuksia. Voit kotiuttaa voitot heti omalle  pankkitilillesi! Avaa pelitili tästä!