Vihje: Sunderland – Everton: 2 (3,05, Fastbet) Pelaa tästä!

Perustelut: Sunderland suorastaan valtava suosikki Evertonia vastaan, miten tähän on tultu? Noh, Black cats on pelannut pidempään putoamista vastaan ja jokainen piste on sille kultaakin kalliimpi. Toffees sen sijaan on hävinnyt kolme – neljästä viimeisestä valjupelistään ja sillä ei juuri ole enää panosta. Sunderlandin formi kuudessa viimeisessä on 2-3-1 kun taas Evertonin vastaava on 1-2-3. Kaikki siis puhuu Sunderlandin voiton puolesta, vai puhuuko? Kingi lähtee hakemaan katetta tasurista, koska Evertonilla on joka osa-alueella parempi materiaali, eikä hurmioitunutta Leicesteriä olisi lauantaina pysäyttänyt yksikään Valioliiga-poppoo. Ennakkoon ottelusta on tulossa vähämaalinen ja pienten marginaalien otteluissa tasuri on hyvinkin todennäköinen lopputulema. 3,7 on raju tasurikerroin ja se napsitaan ilolla kupongille. Muista myös kokeilla Fastbettiä 100% talletusbonuksen kera! 

Voita liput lahden kisoihin

  • Fastbet tarjoaa 100% vedonlyöntibonuksen aina 50 euroon asti
  • Kierrätysvaatimus on 7-kertainen ja minimikerroin vetoihin on 2,00
  • Fastbetille pelitilin avaajat saavat lisäksi 50 ilmaiskierrosta Starburst-kolikkopeliin ilman talletusta!
  • Kokeile Fastbettiä ja avaa pelitilisi tästä

Tähän ottelu eli tyyliin  Sevilla – Juventus 22.12

Päivän ottelun ja vihjeen lisäksi suosittelemme pelaajia tarkastamaan seuraavat juttumme, sillä vaikka Betsikingin pitkävetovihjeet ovatkin sivujen parasta antia, niin me tarjoamme myös paljon muuta mielenkiintoista luettavaa vedonlyönnistä ja uhkapeleistä kiinnostuneille seuraajillemme. Klikkaa seuraavaksi parhaita palojamme:

Päivän vihjeen oheen erikoistarjous:

Kingi haluaa pitkävetovihjeiden lomassa myös tarjota ilmaista hauskanpitoa ja mahdollisesti myös oikeaa rahaa. Pelaa seuraavaksi ilmaiskierrokset ilman talletusta! Lisää ilmaiskierroksia löydät täältä!

Päivän vihje

Lunasta Kalevala kasinolle 20 ilmaispyöritystä ilman kierrätysvaatimuksia. Voit kotiuttaa voitot heti omalle  pankkitilillesi! Avaa pelitili tästä! 

Kaksi ilmaista Lätkän MM-2018 kilpailua!

SUOMI-USA
Betsikingi ja Unibet sekä Nordicbet järjestävät Lätkän MM-2018 aiheiset kisat! Osallistuminen käy 10s. ja voitat pelirahaa, jos olet hyvä vedonlyöjä! Eli voitat lisää mitä parempi pelaaja olet!
KLIKKAA JA OSALLISTU HETI!
Osallistuminen onnistuu vain pelitiliin liitetyn s-postin antamalla! Kisa-aika 26.4-20.5.2018
close-link
Click Me