Sunnuntaina Valioliiga

Päädyit vanhalle sivulle! Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi striimit HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä

Pitkävetovihjeissä: 23.8: WBA – Chelsea (Valioliiga) 2 (1.70, William Hill)

Pitkävetovihjeissä: Jose-setä on hyvin vihainen. Chelsea aloitti kauden farssilla menettäen 2-0 kotijohtonsa Swansea vastaan. Cityn vieraana ei sujunut edes niin hyvin, sillä taivaansiniset kairasi Chelseaa rumasti ja voitti ottelun 3-0. Tony Pullis ei myöskään voi olla tyytyväinen joukkueensa alkukauteen, sillä WBA on kerännyt yhden pisteen kuudesta mahdollisesta. Sen pelissä on tällä hetkellä havaittavissa selvä rakenteellinen ongelma, sillä hyökkäyskolmanneksen ratkaisumallit loistavat poissaolollaan. Chelsean on pakko voittaa sunnuntaina ja 1.70 kelpaa kyllä näistä asetelmista lapulle. Kingi ei koskaan erehdy sunnuntaisin, joten ns. varmaa rahaa on tarjolla sitä halajaville. Lyö vielä veto vähintään kympin panoksella ja nappaa ilmaista rahaa kaupanpäälle!

Pitkävetovihjeissä Kingin valinta on William Hill:

Panosta 10 euroa ja saa 20 euroa bonus, ilma kierrätysvaatimuksia! Suomenkieliset sivut! Jatkossa suomalaisille räätälöityjä kampanjoita!Laaja valikoima erilaisia vetokohteita!

Muista myös tsekkaa Kingin Optibet extra!

TALLETA 50€ JA SAA OPTIBET T-PAITA!Kaikki sivujemme Optibetille 50 euroa tallettavat saavat palkinnoksi OPTIBET t-paidan! 1. Avaa tili TÄSTÄ! 2. Talleta ja Hyödynnä 100% talletusbonus! 3. Lähetä käyttäjänimi ja osoite meille betsikingi@gmail.com 4. odota postimiestä joka tuo paidan!

Pitkävetovihjeet Sunnuntai 23.8

PitkävetovihjeissäPitkävetovihjeissä Sunnuntai: 23.8: Frosinone – Torino (Serie A) 1 (3.75 Optibet )

Frosinone aloittaa Serie A taipaleensa ja hurmos Stadio Matusalla tulee olemaan valtava. Torino on materiaaliltaan selkeästi vahvempi joukkue, mutta se ei ole tunnettu kovana vierasjoukkueena, vaan on pikemminkin hyvin kotiriippuvainen poppoo. Frosinone on vieläpä voittanut joukkueiden kaksi viimeistä kohtaamista, sillä niin kaudella 2010 kuin 2011 se oli vahvempi joukkue. Torino pelaa 3-5-2 ryhmityksellä pyrkien ottamaan keskikentän hallintaansa, Frosinone taas pelaa perinteisemmällä 4-4-2 ryhmitykselle ja sen suoraviivainen taistelufutis voi hyvinkin aiheuttaa ongelmia Torinon kakkos-seuralle. KIngi uskoo, että Darmianin lähtö ja Matusan hurmos kantaa tänään kotivoittoon asti, vaikka Frosinonen visiitti A:han jääkin ranskalaiseksi. Hyödynnä Kingin pitkävetovihjeet ja pelaa Optibetillä! Nyt uudelle tallettajalle lähtee kaupanpäälle Optibet T-paita!

Pitkävetovihjeissä Kingin valinta on Optibet:

100% talletusbonus helpolla kierrätysvaatimuksella (10x) uusille pelaajille!Joka maanantai kolme 10€ ilmaisvetoa, jos olet pelannut edellisviikkona 100€:lla!Vaihtuavia bonuksia ja riskittömiä vetoja viikoittan!Veikkausliigafaneille mahtava lisäaika-bonus, jolloin hävitty veto palautetaan jos lisäajalla syntyy ratkaisu! Muista myös hyödyntää 50% Reload bonus!