Suomi – Tanska 19.5 Klo 16:15

Voita 20€ pelitilillesi veikkaamalla Suomi – Tanska ottelun lopputulos oikein!

Veikkaa illan ottelun Suomi – Tanska lopputulosta ja kaikki oikein veikanneet saavat Unibet-pelitilille 20€ pelirahaa, jonka voi käyttää vedonlyöntiin tai muuhun pelaamiseen. Katsotaan kuin moni kerää itselleen ilmaista rahaa, sillä KAIKKI oikein vastanneet saavat 20 euron rahapalkinnon!

Niille, joilla ei ole pelitiliä tarjoamme yksinoikeudella 22.5.2016 asti ”Triplaa talletuksesi bonuksen”. Eli saat pelitilin avaamalla ja 40€ tallettamalla huimat 120€ pelirahaa (Voit tallettaa myös vähemmän ja triplata summan) Avaa tili tältä sivulta, niin saat varmasti erikoisbonuksen! Kierrätysvaatimus vain 4X.

Huom! Osallistuminen täysin ilmaista. Sinulla täytyy olla vain Unibet-pelitili, jonka voit myös avata tästä:

Veikkaa ottelun lopputulosta täyttämällä lomake!

[wysija_form id=”8″]

Tarkemmat ehdot ja säännöt: osallistuaksesi sinulla täytyy olla pelitili Unibetille. Voittajille ilmoitetaan sähköpostitse. Tulosveikkaus päättyy sillä hetkellä kun pikkumusta tippuu jäähän eli klo: 16:15. Palkintona 20€ ilmaista pelirahaa, yksi osallistuminen per henkilö. Pelirahalla 1x kierrätys, Unibetin yleiset säännöt ja ehdot pätevät. Jos oikein arvanneita on ennemmän kuin 20, arvotaaan oikein vastanneiden kesken 20 x 20€ pelirahaa. Voit osallistua kilpailuun myös lähettämällä mailia osoitteeseen: betsikingi@gmail.com

Kanada - Suomi tulosveto

Kanada - Suomi tulosveto