Super Bowl – Unibet Mancave kilpailu

Super Bowl Unibet Mancave kilpailu: Osallistu kilpailuun ja voita paikat sinulle ja yhdelle kaverillesi Unibetin järjestämään Super Bowl -kisastudioon Unibet Mancaveen 7.2.2016! Osallistu kilpailuun täyttämällä alempana oleva osallistumislomake.

Osallistumisen ehdot ovat seuraavat: Sinun täytyy olla väh. 18-vuotias ja sinulla tulee olla tili Unibetille tai sinun täytyy avata tili tämän sivun kautta Unibetille. Kilpailu on avoinna niin uusille kuin vanhoille asiakkaille ja paikat kisastudioon arvotaan 3.2 oikein vastanneiden kesken. Tämän helpommaksi ei voi mennä, mutta jos asiat nyt jostain syystä jäivät epäselviksi laita kysymystä betsikingille: betsikingi@gmail.com

Miksi valita Unibet
Unibet on yksi netin parhaista vedonlyöntisivustoista ja homma toimii! Ensimmäisellä talletuksella Unibet tarjoaa 100% bonuksen ja 10€ riskittömän mobiilivedon ja kierrätysvaatimukset ovat todella vaatimattomat: 4x kierrätys ja minimikerroin vain 1.4. Näillä eväillä on todella helppoa kasvattaa tuntuvasti oman pankkitilin saldoa, kun vielä kylkeen lyödään Betsikingin pitkävetovihjeet! Eikä siinä vielä kaikki -sanoisi mainosmaakari, sillä Unibet läväyttää pöydän todealla koreaksi Unibet TV:n avulla. Pamautat pelitilille muutaman kympin pelirahaa ja pidät huolen ettei saldo mene pakkaselle, niin näät jatkossa lukuisia huippusarjoja ja urheilutapahtumia niin kotikoneltaasi tai mobiilista täysin maksutta. Unibet TV:n live streameina näkyvät niin La Ligat, NBA -ottelut kuin Bundesliigat. Nyt sitä tiliä avaamaan ja nauttimaan!

TÄYTÄ LOMAKE JA OLET MUKANA

[wysija_form id=”2″]

Super Bowl Unibet Mancave kisastudiosta:

Super Bowl Unibet Mancave kisastudio sijaitsee salaisella paikalla ja vain onnekkain voittaja ja hänen kaverinsa saavat tietää mikä on ”SE” paikka seurata Super Bowlia 7.2. Tarjoilu pelaa ja elämys on takuulla unohtumaton ja sen voi Betsikingi vannoa. Sanomattakin lienee selvää, että palkintoo kuuluu myös huikea tarjoilu, jota ei tosin tässä sovi paljastaa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti keskiviikkona 3.2 tarkemmat ohjeet. Tässä vaiheessa kannattaa vielä kerran painottaa, ettei kisaan osallistuman maksa mitään, joten jos et ole täyttänyt osallistumislomaketta, tee se heti!

Keräsimme myös listan viimevuosien parhaimpia Super Bowl ja NFL hetkiä:

Viime vuoden Super Bowlin kohokohdat:

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=Cz8ENFKYXe0[/embedyt]

Taklauksia, taklauksia ja taklauksia

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=kXZQvcUwVYw[/embedyt]

Top 5 Super Bowl failit

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=kRhrW9B7KUs[/embedyt]

Päädyit vanhalle sivulle! Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi striimit HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä