Vihje: Tappara – HIFK (Liiga välierät) 4.4.2017: 1 (1,98, Unibet) Pelaa tästä!

Perustelut: Tappara voitti Ilveksen lopulta 4-3 otteluvoitoin ja pääsi näin ollen välieriin. IFK:n tie välieriin on vaatinut Kärppien ja TPS:n kaatamiseen. HIFK omaa siis kovemmat näytöt pleijareista, mutta toisaalta Kingi on edelleen sitä mieltä että Tappara on Liigan paras joukkue. Runkosarjan ylivoimaisesti voittanut kirvesrinta-armeija pelasi game sevenin erittäin korkealla tasolla ja on vaikea nähdä, että yksikään muu Liigaseura kykenee tuollaiseen esitykseen vastaamaan. Kaiken lisäksi Tappara on ollut HIFK:lle ylivoimainen vuori kiivettäväksi viime aikoina, onhan Manselaisilla tilillään 5 perättäistä voittoa IFK:sta. Kotietu, parempi materiaali ja henkinen yliote ottelusarjaan kääntävät betsin Tapparalle. Lunasta seuraavaksi 100% talletusbonus ja 10 euron riskitön veto! 

päivän pelivinkki

  • Uusille pelaajille 100% talletusbonus Unibetille ja kaupanpäälle 10€ riskitön mobiiliveto.
  • Kierrätysvaatimus vain 4-kertainen 1,40 minikertoimella – Helppoa!
  • Lisäksi Unibet TV, jonka kautta näet ilmaiseksi CHL ottelut, Bundesliigaa, La Ligaa, Serie A:ta ja NBA:ta ja paljon muuta.
  • Voit tallettaa suomalaisten verkkopankkien kautta.
  • Pelitilin avaaminen onnistuu nopeasti ja helposti tästä
  • Suosittelemme myös tarkastamaan kaikki vedonlyöntibonukset tästä

Tappara – HIFK 4.4.2017

Päivän ottelun ja vihjeen lisäksi suosittelemme pelaajia tarkastamaan seuraavat juttumme, sillä vaikka Betsikingin pitkävetovihjeet ovatkin sivujen parasta antia, niin me tarjoamme myös paljon muuta mielenkiintoista luettavaa vedonlyönnistä ja uhkapeleistä kiinnostuneille seuraajillemme. Klikkaa seuraavaksi parhaita palojamme:

Päivän vihjeen oheen erikoistarjous:

Kingi haluaa pelivihjeiden lomassa myös tarjota ilmaista hauskanpitoa ja mahdollisesti myös oikeaa rahaa. Pelaa seuraavaksi ilmaiskierrokset ilman talletusta! Lisää ilmaiskierroksia löydät täältä!

Päivän vihje

Lunasta Kalevala kasinolle 20 ilmaispyöritystä ilman kierrätysvaatimuksia. Voit kotiuttaa voitot heti omalle  pankkitilillesi! Avaa pelitili tästä! 

20 freespinniä uusille pelaajille

Ei talletus- tai kierrätysvaatimusta. Lisäksi jopa 325€ talletusbonus!
(Etu vain uusille pelaajille)
close-link
Click Me