Vihje: Tappara – Ilves (Liiga puolivälierät)  1.4: X (3,75, ComeOn) Pelaa tästä!

Perustelut: Tappara vs Ilves on ollut eeppinen pudotuspelisarja, yksi kaikkien aikojen sarjoista.  Sarjaan mahtuu Ilveksen uskomaton nousu ensimmäisessä ottelussa, kolme jatkoaikavoittoa ja vain yksi niin sanottu epätrilleri. Eeppisin ottelu kaikista eli eilisen kamppailu ratkesi Tapparalle vasta ajassa 107:39. Näin ollen molemmat joukkueet tulevat otteluun väsyneenä, sillä jalat eivät millään voi olla täysin palautuneet megaottelusta. Tapparalla pitäisi siis olla mahdollisuus ylikävelyyyn, mutta Kingi uskoo, että Karri Kivi saa Ilveksen taistelemaan eilisen katkerasta tappiosta huolimatta. Sarja on ollut ennätystasainen ja jos seitsemäs pelikin menisi jatkoajalle niin draaman kaari olisi täydellinen. Laitetaan siis tasuripappa vetämään!

Muista myös lunastaa 400% talletusbonus ComeOnille ja kaupanpäälle ilmainen snäpbäck! Kingi suosittelee, sillä saat 10€ tallettammalla 50€ pelirahaa! Lisäohjeet lippiksen hankintaan tästä! 

Päivän pitkävetovinkki

  • Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!
  • Voit myös ottaa tavallisen 100% bonuksen aina 300€ asti
  • Kierrätysvaatimus helppo eli 6-kertainen 1,50 minimikertoimella
  • Avaa pelitilisi tästä ja nosta huima bonari!

Tappara – Ilves 1.4.2017, Liiga

Päivän matsin pitkävetovihjeen lisäksi suosittelemme seuraajiemme lukeamaan seuraavat juttumme, sillä vaikka Betsikingin vihjeet ovatkin sivujen suola, niin me tarjoamme myös paljon muuta mielenkiintoista luettavaa vedonlyönnistä ja uhkapeleistä kiinnostuneille. Klikkaa seuraavaksi parhaita juttujamme:

Päivän vihjeen oheen erikoistarjous:

Kingi haluaa pelivihjeiden lomassa myös tarjota ilmaista pelirahaa ja ilmaiskierroksia. joiden avulla voit voittaa oikeaa rahaa ilman talletuksen tekemistä. Pelaa seuraavaksi ilmaiskierrokset ilman talletusta! Lisää ilmaiskierroksia löydät täältä!

Päivän vihje

Lunasta Kalevala kasinolle 20 ilmaispyöritystä ilman kierrätysvaatimuksia. Voit kotiuttaa voitot heti omalle  pankkitilillesi! Avaa pelitili tästä!