Vinkki: Tappara – KalPa (Liigafinaalit) 22.4.2017  Muut vihjeet Kaikki vetobonukset

Lue Kingin perustelut, niin tiedät miksi voitit:

KalPa on ollut täyttä terästä ja Tappara tullut jonkin matkaa perästä. Kolmas ottelu on kamppailu, jossa Tappara joko herää pelaamaan mestaruudesta tai jää KalPan hurmoksen jalkoihin. KalPa kun näet johtaa sarjaa 2-0 lukemin ja 3-0 lienee liikaa jopa kirvesrinnoille.

Kingin mielestä juuri nyt houkuttelevin pelivalinta on the one and only KalPa. 3,30 on nimittäin varsin raju kerroin käsittämättömässä lennossa olevalle kuopiolaislaumalle. Kuopiolaiset ovat osoittaneet tasonsa ja Kilpeläinen on ollut varsinainen muuri maalin suulla. Vaikka Tapparalla on kovempi materiaali niin KalPa kortti kannattaa katsoa vaikka kyseessä onkin Hakametsässä pelattava koitos. Muista myös lunastaa 10 ilmaiskierrosta Coolbetille ja 100% talletusbonus aina 150€ asti vetoihin!

Vihje ja kertoimet

Tappara – KalPa (Liigafinaalit) 22.4: 2 (3,30, Coolbet)

Selaa 28 vetobonusta ja muuta hauskaa!

Tappara – KalPa 22.4.2017

Kingi haluaa pelivihjeiden lomassa myös tarjota ilmaista hauskanpitoa ja mahdollisesti myös oikeaa rahaa. Pelaa seuraavaksi ilmaiskierrokset ilman talletusta! Lisää ilmaiskierroksia löydät täältä!

Päivän vihje

Lunasta Kalevala kasinolle 20 ilmaispyöritystä ilman kierrätysvaatimuksia. Voit kotiuttaa voitot heti omalle  pankkitilillesi! Avaa pelitili tästä! 

Tietoa Betsikingistä