Tappara – Red Bull Salzburg live stream 1.9 ja vihje. Tapparan CHL kausi jatkuu perjantaina, kun joukkue kohtaa Tampereella Red Bull Salzburgin. Kingi kertoo tässä artikkelissa, miten saat Tapparan CHL ottelut näkymään koko kauden ajaksi ilman ylimääräisiä kk-maksuja, ja tietenkin paljastaa oman vihjeensä illan jännittävään otteluun!

30€ ilmaisvedot ja Tapparan pelit suorana! 30€ ilmaisvedot ja Tapparan pelit suorana!
Huom! Nyt tarjouksena uusille pelaajille 3×10€ ilmaisvedot, kun veikkaat kympillä! (Tarjouksen saat automaattisesti, kun talletat ja lyöt vähintään 10€ vedon mihin tahansa otteluun. Voimassa 31.8-17.9.17)

Klikkaa painikkeesta ja avaa Unibet tili, talleta pelirahaa, ja valitse kyseinen ottelu pelikohdelistalta ja käynnistä lähetys! Tämän jälkeen enää vedot sisään!

Tappara – Red Bull Salzburg live stream 1.9 ja vihje

Tappara - Red Bull Salzburg live stream

Tappara – Salzburg(CHL) Yli 2,5 maalia (1,85, Unibet)

Tapparan kertoimet on painettu pohjamutiin. Jos kuitenkin haluaa suoranaisesti pelata Tapparan voittoa niin Kingi suosittelee kokeilemaan vähintään kolmen maalin voittoa. Murskajaiset ovat täysin mahdolliset ja kertoimet nousevat hillittömästi, mitä isommasta teurastuksesta puhutaan. Kingi kuitenkin tyytyy tässä kohtaa veikkaamaan maalimääriä, sillä kohdevalinta on kerrassaan houkutteleva. Tappara haki Salzburgista vieraskaukalossa huikean 1-6 vierasvoiton ja tuossa pelissä oli kyllä paikkoja isomaalisempaankin mittelöön. Salzburg on tottunut olemaan Itävallassa kuskin paikalla, mutta Tapparaa vastaan se ei onnistu. Tappara tulee lähtökohtaisesti tekemään Kingin arvion mukaan 3-6 maalia. Koska itävaltalaisten vahvuudet ovat pääasiallisesti hyökkäyspäässä, voi hyvin olettaa että RB onnistuu myös maalinteossa (ainakin kertaalleen).

Jos katsotaan lisäksi joukkueiden toisia CHL otteluita, niin Tappara murskasi Wolfsburgin lukemin 1-7 ja Red Bull Salzburg hassutteli 5-0 voiton Banska Bystricaa vastaan. Tulivoimaa totisesti löytyy molemmista sikermistä, eikä ole mitään syytä olettaa ettei Tampereella nähtäisi taas maalijuhlia. 1,85 on aidosti herkullinen kerroin ja siksi se on luonnollinen valinta lapulle! Ei siis muuta kuin over betsiä sisään ja pankin kautta himaan!

TAPPARA ja CHL 2017-18

Tappara - Red Bull Salzburg live streamTapparan jääkiekon mestarien liiga kausi 2017-2018 alkaa tänä vuonna elokuussa. Turnaus tulee olemaan edellistä vuotta kovatasoisempi, sillä turnaus on kokenut melko radikaalin muutoksen. Tämä muutos nimittäin pudotti osallistujamäärän 48:sta joukkueesta 32:een, joten tasoltaan turnaus tulee olemaan aikaisempi vuosia kovempi. Pelit alkavat jokaisella joukkueella neljän joukkueen alkulohkoista, joista kaksi parasta joukkuetta pääsee jatkopeleihin.

Tapparan lohkoon on arvottu joukkueita keski-euroopasta, ja mukana on joukkueet Itävallasta, Saksasta ja Slovakiasta. Näistä ennakkoon kovatasoisin nippu on kuitenkin Tampereen ylpeys ja olisi ihme, jos joukkue ei tästä lohkosta onnistuisi jatkoon menemään. Perjantaina selviää ainakin se, että onko Salzburgin ylpeydestä suomalaisille vastusta.

  • A Lohko: Banska Bystrica (SLO), Grizzlys Wolfsburg (GER), Red Bull Salzburg, (AUT) Tappara (FIN)

TAPPARAN Pelit CHL:ssä 2017-18

  • Red Bull Salzburg–Tappara 25.8 klo 20.30
  • Grizzlys Wolfsburg–Tappara 27.8.2017 klo 19.00
  • Tappara–Red Bull Salzburg 1.9.2017 klo 19.00
  • Tappara–Grizzlys Wolfsburg 3.9.2017  klo 16.00
  • Tappara–Banska Bystrica 4.10.2017 klo 19.00
  • Banska Bystrica–Tappara 11.10.2017  klo 19.00

Näe perjantaina 1.9, miten Tappara pärjää CHL stream lähetysten avulla Unibet TV:ssä ilmaiseksi!