Tatli – Patera live stream 12.12: Katso Edis Tatli – Francesco Patera 2 tiistaina 12. joulukuuta Kisahallin nyrkkeilytapahtumassa! Ottelut alkavat klo 19:00 ja Tatlin ottelu noin 21:00 jälkeen.

Kingi tarjoaa ohjeet Edis Tatlin ottelun katseluun suorana netissä. Lisäksi tulet löytämään tältä sivulta kertoimet ottelun vedonlyöntiin sekä ohjeet Tatlin ottelun suoran lähetyksen katsomiseen.

Pateran ja Tatlin revanssiottelu nyrkkeilään Helsingin legendaarisessa Kisahallissa tiistaina 12.12.2017. Lisäksi ottelukortilla kehään nousevat esimerkiksi sellaiset tutut iskijät, kuin Antti Hietala, Jose Sanchez ja Oskar Metz.

tatli patera streamNordicbet tarjoaa illan pääotteluun veikkauskertoimet, joita pääset nyt pelaamaan ilmaisen 10€ turvin mobiilissa! Joten avaa pelitilisi heti tästä!

Tatli – Patera 2 kertoimet:

Tatli – Patera live stream 12.12

Tatli – Patera stream lähetyksen ja ottelun katsominen onnistuu varmiten Viaplay palvelun avulla, mutta me suosittelemme myös tsekkaamaan, jos joku seuraavista vedonlyöntifirmoista tarjosi lähetyksen live streamin.

Esimerkiksi Unibetille saat jokatapauksessa 200€ bonuksen vedonlyöntiin!

tps chl streamToimi näin:

  • Klikkaa alla olevaa boksia, ja avaa pelitilisi!
  • Saat 200€ pelirahaa pelattavaksi, kun talletat 200€!
  • Tarkasta, jos Unibet TV näyttää matsin!
  • Näet jatkossa ilmaiseksi CHL, La Liga, Serie A, Bundesliiga ja monet muut huippusarjat ja ottelut!
  • Muista pitää 0.01€ pelitililläsi!

Tsekkaa myös näiden sivujen live stream-lähetykset:

Vedonlyöntivihje Tatlin EM-ottelun revanssiin

Edis Tatlin ja Fransesco Pateran ensimmäinen kohtaaminen päättyi käsittämättömään tuomioon, sillä tuomarit näkivät hajaäänituomiolla Pateran ottelun voittajaksi. Tämä oli täydellinen yllätys Tatlille ja suomalaisille nyrkkeilyfaneille, sillä Tatli oli ottelussa yksinkertaisesti parempi.

Tästä tuomiosta sisuuntuneena Edis onnistui saamaan mahdollisuuden revanssiin, ja Kingi uskoo, että nyt kehässä nähdään nälkäisempi iskijä kuin viimeksi. Pateran vahvuuksina olivat edellisessä ottelussa aktiivisuus ja liike, joten Tatlin täytyy lähteä kovemmalla temmolle iskemään.

Tyrmäysvoittoon Kingi ei usko kummankaan ottelijan puolelta, mutta Ediksellä on kaikki avaimet palauttaa EM-vyö Stadiin. Veikataan isolla panoksella Tatlin voittoa! Muista katsoa miten käy!

Vihje: Edis voittaa 1.35 (Nordicbet)

Tatli – Patera live stream 12.12: ottelukortti

Kisahallin nyrkkeilyilta lupaa tarjota suomalaisille vauhdikasta nyrkkeilyä ja ilta koostuu peräti 7 laadukkaasta ottelusta. Pääottelut otellaan noin klo 21.00 alkaen. Tatlin vastustajasta lisätietoa tästä. Ottelu kortti ei tosin aivan vedä vertojaan, jos sitä vertaa esimerkiksi edelliseen Helenius – Whyte iltaan.

Pääottelut: 

  • Jose Sanchez – Krzysztof Rogowski
  • Timo Laine – Pjotr Filatov
  • Antti Hietala – Aliaksandr Abramenka
  • Oskari Metz – Dzianis Yahoranka
  • Ediksen EM-ottelu

Ilta tarjoaa hyvän kattauksen suomalaisen nyrkkeilyn kiintotähtiä, mutta vastustajat ovat tälläkin kertaa heikkoja. Jännitystä tai kotikehän tappioita ei tässä illassa ole todennäköisesti tiedossa, mutta ainahan nyrkkeilyssä voi tapahtua. 7 ottelua on kuitenkin kelpo määrä, ja täytyy toivoa, että ottelut olisivat tasokkaita. Näistä otteluista ehdottomasti mielenkiintoisin tulee tietenkin olemaan revanssiottelu, joten muista katsoa tiistaina 12.12 Tatli – Patera live stream.

20 freespinniä uusille pelaajille

Ei talletus- tai kierrätysvaatimusta. Lisäksi jopa 325€ talletusbonus!
(Etu vain uusille pelaajille)
close-link
Click Me