Teemu Packalen – Ottman Azaitar live stream 7.9. UFC Abu Dhabi. Katso Teemu Packalenin seuraava ottelu suorana netissä ja näe, kun Packalen kohtaa Azaitarin UFC Abu Dhabi-tapahtumassa! Lue seuraavaksi ohjeet Packalen – Aizaitar stream lähetyksiin.

Betsikingi tarjoaa ohjeet, jonka avulla näet koko ottelukortin. Lue meidän UFC live stream ohjeet, ja katso matsit ilmaiseksi. Lue seuraavaksi ohjeet Packalen – Aizaitar stream lähetykseen. Sivulta löydät lisäksi kertoimet illan suomalaisen vapaaottelijan otteluun ja uskomattoman UFC-tarjouksen!

Teemu Packalen – Ottman Azaitar live stream

Betsikingi neuvoo katsomaan otteluitta Viaplayn kautta, mutta pelaamaan ja tienaamaan Unibetin kautta. Näe Teemu Packalen vastaan Azaitarin ottelun! Lue Kingin ohjeet huolellisesti! Unibet TV:n kautta näet ilmaiseksi jatkossa La Ligaa, Serie A:ta ja esimerkiksi CHL jääkiekkoa.

UFC vihjeet ja kertoimet Abu Dhabin otteluihin

Betsikingi on tunnettu live stream ohjeiden lisäksi myös pitkävetovihjeistään. Tähän otteluun lähdemme pelaamaan Teemua 2,80 kertoimella. Packalenin vahvuudet piilevät matossa, ja uskomme, että mies kestää Diakiesen alun rynnistyksen ja onnistuu kääntäämään viimeistään kolmannessa erässä ottelun itselleen. Voit toki itse päätyä erilaiseen ratkaisuun, joten voit valita itse Unibetin kertoimista mieluisasi. Toivotaan kuitenkin, että suomalainen voittaa, jotta vihdoin saisimme Ultimate Fighting Championshipin myös Suomeen.

Teemu Packalen – Ottman Azaitar live stream

Packalenin ura UFC:ssä alkoi vaikeasti, kun mies hävisi tuomaripäätöksellä ottelunsa Michael Leboutia vastaan. Toisaalta Teemu tuli otteluun erittäin lyhyellä varoitusajalla. Toisessa ottelussaan mies kuitenkin säväytti, sillä hän kuristi Anton Kuivasen pahasti tyrmänneen Thibault Ghoutin helposti. Tässä videoa edellisestä voitosta:

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=7Tw40WBISGw[/embedyt]

Packalenin vastujaksi asettuvasta Aizatar tiedetään sen verran, että kyseessä on vahva lyöntinen kaveri, joka on erittäin vaarallinen erityisesti pystyottelussa. Teemun kannalta onkin olennaista viedä ottelu mattoon, ja jättää päähänlyöntikilpailut väliin. Tässä näyte miehen tyrmäysvoimasta:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=4JavHUlgXmE[/embedyt]

Teemu Packalenin ottelu suorana netissä!

Muista hankkia Viaplayn katseluoikeus tai vaihtoehtoisesti kokeile tätä sivustoa: