Teemu Packalen – Marc Diakiese live stream 18.3. UFC Fight Night 107. Katso Teemu Packalenin seuraava ottelu suorana netissä ja näe, kun Packalen kohtaa Diakiesen UFC Fight Night 107 tapahtumassa Lontoossa! Lue seuraavaksi ohjeet Packalen – Diakiese stream lähetyksiin.

Betsikingi tarjoaa ohjeet, jonka avulla näet koko ottelukortin ja Teemun ottelun lisäksi myös Makwan Amirkhanin ja Jason Knightin ottelun! Lue meidän UFC live stream ohjeet, ja katso matsit ilmaiseksi. Lue seuraavaksi ohjeet Packalen – Diakiese stream lähetykseen. Sivulta löydät lisäksi kertoimet illan suomalaisten vapaaottelijoiden otteluihin ja uskomattoman UFC-tarjouksen!

Teemu Packalen – Marc Diakiese live stream 18.3

Betsikingi neuvoo katsomaan otteluitta joko Viaplayn kautta, tai kokeilemaan näkyykö ottelu myös Unibet TV:n valikoimissa. Näe Teemu Packalen vastaan Marc Diakiese ottelun, kuin Makwan Amirkhani – Arnold Allen ottelun netissä ilmaiseksi! Lue Kingin ohjeet huolellisesti, niin näet satavarmasti ilmaiseksi koko UFC Fight Night 107 ottelukortin! Unibet TV:n kautta näet ilmaiseksi jatkossa La Ligaa, Serie A:ta ja esimerkiksi CHL jääkiekkoa. Kingi tarjoaa myös ohjeet nyrkkeilylähetyksien katseluun. Keväällä ohjelmassa mms. Tatli – Patera stream, Eva Wahlström – Gomez, Helenius – Chisora 2.

Toimi näin, ja katso Packalenin ottelu suorana netissä:

 • Avaa pelitili Unibetille Kingin linkistä eli vaikka tästä klikkaamalla
 • Tee väh. 30€ talletus, niin saat Unibetiltä UFC-tarjouksena NHL17-pelin! Lue ohjeet alempaa.
 • Tai käytä Viaplayn palvelua, ja tilaa kanavapaketti.
 • Avaa nyt pelitili ja katso Teemu Packalen – Marc Diakiese live stream!

Packalen – Diakiese 18.3 UFC Fight Night etu!

Haluatko NHL 17 omaksi? Nyt 30 nopeinta saavat tämän odotetun pelin Packalen - Diakiese streamilmaiseksi UFC-illan kunniaksi! Kingi jakaa 30:lle nopeimmaille ja 30€ tallettaneelle pelitilin avaajalle ilmaisen NHL17- PS4 konsolipelin. Lue ohjeet ja täytä osallistumislomake!

Miten saan NHL17-pelin?

 1. Avaa tili Unibetille tästä tai tältä sivulta.
 2. Tee väh. 30€ talletus. Saat 100 % bonuksen talletuksellesi 100€ asti sekä 10€ ilmaisvedon.
 3. Täytä alle Unibetin käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi.
 4. Unibet toimittaa NHL-17 PS4-pelin 7 arkipäivän kuluessa talletutuksesta. Kingi hoitaa vain tiedot Unibetille.

HUOM! Etuja koskee vain uusia pelaajia, ja pelejä on vain 30:lle nopeimmalle! Toimi siis nopeasti, sillä huomenna saattaa olla jo liian myöhäistä! Jäljellä olevia pelejä 16.3.2017 klo 15:00: 30.

Säännöt ja ehdot
Kampanjan järjestää Betsikingi.info, palkinnot tarjoaa Unibet. Jaossa on 30 NHL17 PS4-peliä nopeimmille uuden pelitilin avaajille, jotka tallettavat vähintään 30 euroa ensimmäisellä talletuskerralla. Bonusta ei ole pakko hyödyntää. Selvitämme tiedot Unibetiltä, joten osallistumalla annat luvan tietojenvaihtoon Betsikingin ja Unibetin välillä. NHL17-peli toimetaan 7 arkipäivän sisällä Unibetille ilmoittaamaasi osoitteseen. Postituksesta vastaa Unibet. Ilmoitamme sivuilla jokaisena arkipäivänä sen monta peliä on vielä jäljellä. Betsikingi.info pidättää oikeuden muutoksiin.

Täytä seuraavaksi lomake!

Muista täyttää lomake, niin saat NHL17-pelin

UFC vihjeet ja kertoimet Lontoon otteluihin

Betsikingi on tunnettu live stream ohjeiden lisäksi myös pitkävetovihjeistään. Tähän otteluun lähdemme pelaamaan Teemua 2,80 kertoimella. Packalenin vahvuudet piilevät matossa, ja uskomme, että mies kestää Diakiesen alun rynnistyksen ja onnistuu kääntäämään viimeistään kolmannessa erässä ottelun itselleen. Voit toki itse päätyä erilaiseen ratkaisuun, joten voit valita itse Unibetin kertoimista mieluisasi. Toivotaan kuitenkin, että suomalainen voittaa, jotta vihdoin saisimme Ultimate Fighting Championshipin myös Suomeen.

Packalen – Diakiese stream

Packalenin ura UFC:ssä alkoi vaikeasti, kun mies hävisi tuomaripäätöksellä ottelunsa Michael Leboutia vastaan. Toisaalta Teemu tuli otteluun erittäin lyhyellä varoitusajalla. Toisessa ottelussaan mies kuitenkin säväytti, sillä hän kuristi Anton Kuivasen pahasti tyrmänneen Thibault Ghoutin helposti. Tässä videoa edellisestä voitosta:

Packalenin vastujaksi asettuvasta Diakiesestä tiedetään sen verran, että kyseessä on vahva lyöntinen kaveri, joka on erittäin vaarallinen erityisesti pystyottelussa. Teemun kannalta onkin olennaista viedä ottelu mattoon, ja jättää päähänlyöntikilpailut väliin. Tässä näyte miehen tyrmäysvoimasta:

UFC Night 107 otteluohjelma

 • Pääottelu Light Heavyweight: Jimi Manuwa – Corey Anderson
 • Welterweight: Gunnar Nelson – Alan Jouban
 • Bantamweight: Brad Pickett – Henry Briones
 • Featherweight: Arnold Allen – Makwan Amirkhan
 • Lightweight: Joseph Duffy – Reza Madadi
 • Light Heavyweight: Darren Stewart – Francimar Barroso
 • Heavyweight: Daniel Omielańczuk – Timothy Johnson
 • Lightweight: Marc Diakiese – Teemu Packalén
 • Middleweight: Tom Breese – Oluwale Bamgbose
 • Welterweight: Leon Edwards – Vicente Luque
 • Bantamweight: Ian Entwistle – Brett Johns
 • Middleweight: Bradley Scott – Scott Askham

Teemu Packalenin ottelu suorana netissä!

Toivottavasti luit ohjeemme huolella ja avaat Unibetille pelitilin, sillä sitä kautta varmistat itsellesi ilmaisen ilmaisen NHL-pelin ja katseoikeuden Packalenin ja Makwanin otteluihin UFC Fight Night 107 illasta (ei 100% varma). Muista toimia nyt, jotta näet varmasti Teemu Packalen – Marc Diakiese live stream lähetyksen suorana netissä.