Tilaa Betsikingin uutiskirje!

vetovihjeet

Uutiskirje lanseerattu!

Vetovihjeet uutiskirjen tilaajat saavat seuraavat edut:

Lue seuraavasta listasta mitä etuja saat tilaamalla vetovihjeet uutiskirjeen.

  • Viikonlopun pelivihjeet aina perjantaisin suoraan sähköpostiisi! 
  • Yksi ylimääräinen Betsikingin asiantuntijoiden laatima ekstra pelivihje perjantaisin.
  • Pysyt ajan tasalla uusimmista kilpailuista ja vedonlyöntibonuksista.
  • Yksi sähköposti viikossa, joten ei spämmivaaraa!
  • Betsikingin pitkävetovihjeet osuvat ja palautusprosentti on 6kk:n otoksella 119%

[wysija_form id=”1″]

[spacer height=”default”]Uutiskirjeemme voi myös perua helposti, jos jostain syystä et halua olla voittava pelaava. Jokainen sähköposti sisältää linkin tilauksen perumiseen. Jos uutiskirjeemme ei jostain syystä löydä tietään saapuneet-kansiion, niin tsekkaa roskapostisi.

Betsikingin pitkävetovihjeet löydät päivittäin myös etusivultamme tai pääset niihin klikkaamalla tästä. Tällä hetkellä Kingi suosittelee pelamaan pitkävetovihjeet seuraavilla pelisivuilla, sillä näiden tarjoamat vedonlyöntibonukset tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet rahan tekoon.

comeon

ComeOn tarjoaa 10€ talletuksella huikean 400% talletusbonuksen, eli saat 50€ pelirahaa. Lisäksi ComeOn tarjoaa netin parhaimpia kertoimia kotimaisiin sarjoihin kuten liigaan. Tili kannattaa avata siis välittömästi ja hyödyntää tämä loistava mahdollisuus.

Unibettv

Toinen Betsikingin suosikki on Unibet, sillä se tarjoaa pelaajilleen 100% bonuksen ja 10€ ilmaisvedon mobiiliin. Lisäksi Unibet tarjoaa live stream lähetyksiä lukuisista huippusarjoista ja näiden katseluun riittää jatkossa se, että pelitililläsi on hiukan varoja! Kierrätysvaatimuksiltaan Unibetin vedonlyöntibonus on yksi helpoimmista. Vain 4X kierrätysvaatimus ja minimikerroin on 1.4. Tämä bonus kannattaa ehdottamasti hyödyntää.

Suosittelemme myös tsekkaamaan uusimmat vedonlyöntiyhtiöiden tarjoukset seuraavilta sivuilta: nettirahapelit ja vedonlyöntitarjoukset. Muista myös tarkistaaa uusimmat ja tuoreimmat vinkit päivittäin. Jos sinua kiinnostaa ilmaiset live streamit, niin lue ohjeet miten esimerkiksi Barcelona Real Madrid live stream näkyy kotikoneellasi