KHL pudotuspelit 23.3 Magnitogorsk – UFA 1 (1,88,  ComeOn)

Pudotuspelit, upea oma maailmansa myös Venäjällä. Magnitogorsk voitti oman sarjansa Sibiriä vastaan 4-1; UFA joutui vääntämään Omskin kanssa paljon kovemmin ratkaisemalla sarjan vasta legendaarisessa game sevenissä. Näin ollen Magnitogorskilla on takanaan jokseenkin pitkä huili, kun taas UFA pelasi edellistä sarjaansa vielä sunnuntaina. Kingi uskoo, että tauosta on Magnitogorskille hyötyä, sillä kyseessä on kuitenkin vain viikon huili ja se pääsee konferenssifinaaliin hyvin levänneenä. Mozyakin on Magnitogorskin johtava pelaaja, mutta myös Kovar, Zaripov, Wolski ja kumppanit kykenevät tehoilemaan. UFA:n peli on toisinaan liikaa Omarkin ja Grigorenkon varassa, ja Magnitogorskilla on totisesti ollut aikaa opiskella heidän pysäyttämistään…. Laajemman materiaalin omaava, hyvin levännyt ja kotonaan vahva Magnitogorsk on hyvin vahva suosikki ensimmäiseen osaan ja miltei kakkosen kerroin otetaan kyllä ilolla vastaan!

Liiga pleijarit 22.3 Kärpät – TPS 1 (1,60,  ComeOn Pelaa vetovihje!

Kerran voi Oulun Kärpät hävitä kotonaan, mutta ei kai nyt sentään kahdesti, ei ainakaan putkeen? Jos joku seuraajistamme ei siis ole kotoisen Liigan pleijareiden alkutahteja seurannut, niin TPS haki otteluparin avauksessa Raksilasta täydet pisteet 1-2 vierasvoitollaan. Turussa palattiin kuitenkin normaaliin marssijärjestykseen kun Kärpät haki 1-6 vierasvoiton ja palautti kotiedun itselleen. Kärpät on niin paperilla kuin käytännössäkin se parempi joukkue ja sillä on leveä materiaali, mistä Marjamäen kelpaa totisesti ammentaa! Aho tuikkii kirkkaana tähtenä ja on nyt jo osoittanut merkkejä kyvystään ottaa joukkue reppuselkään. Vastapuolella ikinuori Tomi Kallio on totisesti herra ja hidalgo, mutta Marjamäki on jo ottanut miehen pihteihinsä, ja TPS:n muu materiaali ei millään riitä kaatamaan Kärppiä kun Kalliosta ei saada kaikkea potentiaalia irti. Materiaali, kotietu, pelitapa ja voittamisen rutiini puoltavat kaikki Kärppien voittoa, joten otetaan löysät pois kuleksimasta!

LiigavihjeetSHL pleijarit 21.3 Linköping – Växjö 1 (1,85,  ComeOn Pelaa vetovihje!

Pudotuspelit: Linköping on nousemassa yhdeksi kuumimmista mestaruus-suosikeista, sillä se lopetti runkosarjan voittoputkeen ja näyttää jatkavan samaa rataa myös pudotuspeleissä. Linköping sijoittui runkosarjassa kolmanneksi ja se on nyt kahdesti lyönyt runkosarjan kuudenneksi sijoittuneen Växjön pudotuspeleissä. Ensimmäisen kohtaamisen se voitti näytöstyyliin 6-1 ja vieraskaukalostakin se onnistui hakemaan tärkeän kiinnityksen 2-3 voitollaan. Linköping on tulessa ja Växjön pelaajien ilmeet olivat paljon puhuvia katkeran kotitappion jälkeen, on siinä ja siinä uskooko joukkue enää itsekään heräämiseen. Kingi ei usko, sillä Linköping on tulessa, sillä on takanaan fanaattinen kotiyleisö ja sen maalia vartioi tulikuuma maalivahti. Lisäksi näyttää siltä, että Linköping on sarjassa henkisesti niskan päällä ja sen tulivoima ei rajoitu yhteen ketjuun. Ehdoton suositus siis Linköpingin pelaamiselle! Selkeä ylikerroin tarjolla! Painetaan melkoinen moukari tähän kohteeseen, ovathan pudotuspelit myös betsaajan parasta aikaa!

 

100% bonus tai voita kahden hengen matka Lontooseen -kilpailu

Ohjeet kilpailuun:

  1. Pelaajien pitää tallettaa vähintään 20€ aikavälillä 3.3. – 17.4. käyttäen bonuskoodia ARSENAL
  2. Talletuksen jälkeen pelaaja saa heti 5€ ilmaisvedon.
  3. Pelaaja, joka onnistuu saamaan suurimman voiton ilmaisvedollaan kampanja-ajan puitteissa, voittaa matkan.

 

UNIBET ETU: 100% +
2X20€ ILMAISVEDOT!

  • Normaali 100% bonus + 2x20€ ilmaisvedot
  • Vain uusille pelaajille
  • Ilmaisvedot maksetaan 23.4 ja 30.4
  • Voim. 29.4 asti
close-link