TPS – Nottingham Panthers stream 10.10 klo 19.00. Kingi kertoo miten voit katsoa kaikki  CHL-ottelut tällä kaudella maksutta ja vielä lyödä samalla rahoiksi veikkaamalla! Tämä artikkeli kannattaa lukea huolella läpi! Pudotuspeleihin selvisi vain JYP ja Tappara!

30€ ilmaisvedot ja TPS:n pelit suorana! 30€ ilmaisvedot ja TPS:n pelit suorana!
Huom! Nyt tarjouksena uusille pelaajille 3×10€ ilmaisvedot, kun veikkaat kympillä! (Tarjouksen saat automaattisesti, kun talletat ja lyöt vähintään 10€ vedon mihin tahansa otteluun. Voimassa 31.8-17.9.17)

Klikkaa painikkeesta ja avaa Unibet tili, talleta pelirahaa, ja valitse kyseinen ottelu pelikohdelistalta ja käynnistä lähetys! Tämän jälkeen enää vedot sisään!

TPS – Nottingham Panthers stream 10.10 klo 19.00 ja vihje

tps chl streamTPS – Nottingham Panthers 10.10 (CHL) Kotijoukkue tekee ensimmäisen maalin ja voittaa ottelun (1,50, Unibet)

Kyseessä on erikoiskohde ja syy ei ole teidän lukijoiden elämän vaikeuttaminen, vaan Kingin halu tarjota paras peli-idea! Kohde löytyy kun avaat normaalisti kyseisen ottelun betsiä varten ja etsit kategorian ottelutapahtumat. Kuudesta ottelutapahtuma-kategorian alla olevasta pelimahdollisuudesta tämä on viides. Nyt kuitenkin itse asiaan! Nottingham Panthers on kaikkien yllätykseksi ollut lohkon paras joukkue ja varmistanut jo lohkovoittonsa. Toinen jatkoonmenijä onkin sitten vielä auki. Viimeisiin peleihin lähdetään seuraavasta tilanteesta:

Nottingham Panthers 11 pistettä maaliero +4

Mountfield HK 7 pistettä maaliero 0

Bern 6 pistettä maaliero +2

TPS 6 pistettä maaliero -6

TPS:llä ei ole siis mitään omissa käsissään, mutta suoralla voitolla Nottinghamista se voi vielä itsensä jatkoon kammeta. Tämä vaatii ensisijaisesti sitä, että Bern voittaa Mountfieldin kotonaan jatkoajalla, muuten TPS:n on järjestettävä kaikkien aikojen maalikarkelot.  TPS:lle mahdollisuus on kuitenkin kunnon peliesityksen arvoinen ja TPS:llä onkin selvä motivaatioetu suhteessa Nottinghamiin, joka voi vapaasti peluuttaa vähemmän vastuuta saaneita pelureitaan.

Kotietu on CHL:ssä normaalia Liiga-peliä painavampi tekijä, sillä pelaajat eivät ole tottuneet matkustamaan näin pitkiä reissuja kuin mitä CHL tarjoaa. Nottinghamin tapauksessa on vielä olemassa iso riski sen suhteen, että pelaajat päätyvät viihteelle. Lisäksi TPS on faktuaalisesti materiaaliltaan Nottinghamia parempi kokonaisuus, vaikka lohkotilanne muuta meille kertookin. Panthers voitti kotonaan 2-0 mutta pelasi aivan täysosuma ottelun, on kovin vaikeaa uskoa että joukkue toistaisi temppua, varsinkaan näistä lähtökohdista. Veikataan siis, että turkulaiset tekevät ensimmäisen maalin ja voittavat ottelun. Se on niin kovin toteutuvan oloinen skenaario, ettei paremmasta väliä.

Muista myös, että Kingi tarjoaa matsin Unibetin avustuksella ja saat lisäksi 30€ arvosta ilmaisvetoja!

TPS CHL pelit tällä kaudella

  • 10.10.2017 19.00 TPS–Nottingham Panthers

Muista katsoa ja betsata Unibetin, niin näet suorana TPS:n otteet CHL -otteluissa kaudella 2017-18

20 freespinniä uusille pelaajille

Ei talletus- tai kierrätysvaatimusta. Lisäksi jopa 325€ talletusbonus!
(Etu vain uusille pelaajille)
close-link
Click Me