Tulosveto ohjeet: Näin löydät paremmat kertoimet

Tulosveto on vedonlyöntiä, jossa vetoa lyövä pelaaja pyrkii veikkamaaan oikein ottelun lopputulosta ja vain täsmällinen tulos eli tiedetty maalimäärä takaa voiton. Kertoimet voivat olla Tulosvedossa sekä muuttuvia, kuten Veikkaus tarjoaa tai muuttuvia, kuten useimmilla vedonlyöntisivuilla. Kertoimet kasvavat tässä vedonlyönnin muodossa usein huomattavasti korkeammaksi kuin pitkävedossa, koska oikean maalimäärän ja täsmällisen lopputuloksen veikkaaminen on huomattavan hankalaa. Yleensä pelaajan kannattaakin veikata tulosta käyttämällä jotain järjestelmää.

Tulosvetokohteina voi olla otteluita lähes tulkoon mistä tahansa joukkueurheilulajista (esimerkiksi. koripallo, jalkapallo, jääpallo, lentopallo, jääkiekko, salibandy ja käsipallo.) Esimerkiksi voit veikata niin Valioliiga, Mestarien liigan kuin jääkiekon MM-kisojen otteluiden tuloksia. Veikkauksen kohteena on poikkeuksetta varsinaisen peliajan lopullinen maalimäärä, tosin nykyään useat vedonlyöntifirmat tarjoavat myös mahdollisuuden veikata yksittäisten erien tai puoliaikojen lopputuloksia. Vedonlyöjä voi panostaa yksittäiseen tulosveikkaukseen usein 0.1€:sta useisiin tuhansiin euroihin, riippuen käytettävästä vedonlyöntitoimistosta.

Kingin valinta tulosvetoon: Unibet

Tulosveto kertoimet

Unibet tarjoaa kiinteäkertoimisen tulosvetomahdollisuuden valtavaan määrän erilaisia pelikohteita. Unibetin pelaajille tarjoama palautusprosentti on Veikkausta korkeampi, ja kiinteät kertoimet helpottavat pelaamista. Lisäksi kohdevalikoima on valtava.

Miksi valita Unibet:

  • Kiinteät kertoimet ja korkea palautusprosentti
  • Mahtava valikoima erilaisia pelikohteita
  • Alan suurimpia ja luotettavimpia toimijoita
  • Suomenkielinen sivu ja asiakaspalvelu
  • Helppo 100% vedonlyöntibonus aina 200 euroon asti + 10€ riskitön veto
  • Vain 4X kierrätysvaatimus bonukseen.
  • Avaa pelitili ja aloita tulosvedon pelaaminen

Tulosvetojärjestelmät

tulos veto

Tulosvetojärjestelmä tarkoittaa veikkausta, jossa pelaaja valitsee jommalle kummalle tai vain toiselle joukkueelle enemmän kuin yhden maalimäärän. Esimerkiksi jos veikkaat KHL-ottelua Jokerit – SKA Pietari ja valitset Jokereille numerot 1,2,3 ja SKA:lla numerot 1,2 saat yhteensä 6 yhdistelmää. Tämä tarkoittaa sitä, että valitsemasi panos kerrotaan kuudella, mutta voitat kaikissa niissä tapauksissa, jossa Jokerit tekee 1-3 ja SKA 1-2 maalia. Tämä helpottaa oikean lopputuloksen oikein veikkaamista, mutta nostaa toki samalla kokonaispanosta. Kingi suosittelee silti pelaamaan niin, että valitse molemmille joukkueille vähintään 2 eri maalimäärää, sillä mikään ei ketuta enempää, kuin yhdellä maalilla kussut tulosveikkaus.

Missä voin pelata Tulosvetoa?

Ensimmäiseksi tämän veikkauspelin pelaamisesta tulee mieleen kotoinen R-kioski ja Veikkaus, joka tarjoaa tulosvetoa, niin että kertoimet liikkuvat pelivaihdon mukaisesti. Tämä kuitenkin tarkoittaa usein varsin matalia kertoimia, joten katse kannattaa kääntää ulkomaisten vedonlyöntiyhtiöiden pariin, sillä niistä lähes jokainen tarjoaa pelimuotona tulosvetoa ja uudet pelaajat saavat lisäksi varsin runsaat vedonlyöntibonukset käyttöönsä.

Listasimme seuraavaksi sellaisia vedonlyöntitoimistoja, joilla voit lyödä vetoa ja pelata 100% tulosvetoa. Pelimuotoa pääset yleensä pelaaman, kun valitse vedonlyöntisivun valikosta tietyn ottelun ja klikkaat kaikki kyseisen ottelun pelikohteet ja vaihtoehdot auki. Näillä sivustoilla kertoimet ovat yleensä myös kiinteät, joten tiedät etukäteen jo mahdollisen voittosumman. Valitse listalta haluamasi vedonlyöntisivu, ja siirry painikkeen kautta sinne.

Jokainen listalle päässyt vedonlyöntisivu on luotettava ja helppokäyttöinen. Lisäksi tulosvedon pelaaminen on mukavempaa kuin Veikkauksella, sillä kertoimet ovat kiinteitä ja pelin palautusprosentti on yksinkertaisesti parempi.

Lisäksi listan vedonlyöntisivut tarjoavat luotettavat talletusvaihtoehdot, kuten suomalaisen nettipankin tai luottokortin.

coolbet1
cherrybet
unibetsemi
fastbet
mobilbet
comeon1
vonbets
betway1
leovegas

Tulosveto vihjeet Betsikingiltä

Tulosveto on oma taiteenlajinsa ja vielä pitkävetoakin haastavampi vedonlyönnin-muoto. Ei riitä, että tiedät ottelun voittajan, kun pitäisi tietää vielä tuloskin. Huolellinen valmistautuminen on kuitenkin avain onneen tulosvedossakin ja pöytä sen jälkeen katettu isoille voitoille. Tilastot ovat todella iso osa voittavaa tulosveto-pelaamista. Joukkueiden formit antavat suuntaa, mutta vielä enemmän arvoa Kingi antaa keskimääräisille maalimäärille. Esimerkiksi SJK:n peleissä on tällä kaudella paukkunut maaleja varsin kiitettävällä tahdilla, tällöin ei kannata lähteä olettamuksesta että pelistä tulisi erityisen vähämaalinen, jätä nollat suosiolla pois. Suomen jalkapallomaajoukkue Roy Hodgsonin aikaan, taasen oli se toinen ääripää. Joukkueen otteluissa ei oikeastaan koskaan nähty kahta maalia enempää. Tällöin raksiminen olisi hyvä aloittaa sieltä nollista käsin.

Suosi pieniä järjestelmiä. Voi olla haastavaa tietää, että Juventus – Man City päättyy esimerkiksi 2-1, mutta valikoimalla molemmille maalimäärät 1,2 – olet jo huomattavasti lähempänä osumaa. Tämä luonnollisesti maksaa hieman enemmän, mutta Kingi vakuuttaa että lisäpanos on ainut oikea tapa kääriä hilloa. Nyrkkisääntönä tulosvetoon voisi pitää myös ennakkoon vähämaalisten otteluiden suosimista, jos pelaat maalikarkeloita – on todennäköisyys juuri oikeiden maalimäärien löytymiseen häviävän pieni. Vähämaaliset ottelut eivät vaadi samanlaisia shamaanintaitoja, riittää kun tutkit tilastoja niin maan perkeleesti!

Tulosvedossa on myös hyötyä kyvystä ymmärtää peliä. Jos esimerkiksi Birmingham lähtee otteluunsa Fulhamia vastaan yhdellä kärjellä – vieraiden tehdessä saman, on maalien odotusarvo lähtökohtaisesti pienempi kuin jos Birmingham pelaisi esimerkiksi 3-4-3 muodostelmalla. Sama pätee aina pelaajatasolla asti, Messi pystyy taikomaan maaleja vaikka tyhjästä, mutta pystyvätkö esimerkiksi Sunderlandin Steven Fletcher samaan. Ei pysty.

Vedonlyöjä. joka tuntee tilastot ja pelitavat on vaarallinen, sillä hänellä totisesti on vankka haju siitä miten ottelu tulee päättymään. Kannattaa myös tarkistaa minkälaisia palautusprosentteja vedonlyöntisivut tarjoavat, sillä esimerkiksi Veikkauksen palautusprosentti on vain 80%.

Betsikingin valikoimiin kuuluu välillä kyseiseen pelimuotoon liittyviä vihjeitä, mutta me keskitymme usein enemmän pitkävetovihjeisiin, joka tapauksessa päivittäiset vihjeet tarjoavat usein arvioita otteluista, jonka pohjalta ottelun lopputulosta voi olla helpompi lähteä veikkaamaan. Kingi on tarjonnut voittavia vihjeitä vedonlyönnin ystäville jo kesästä 2015 lähtien ja olemme ylpeitä siitä, että vihjeemme todella osuvat. Meidän vinkkejä pelaamalla ovat useat pelaajat onnistuneet kasvattamaan vetojensa odotusarvoa. Suosittelemme seuraamaan päivittäin vihjeitämme.

>>Tarkista päivän uusimmat pitkävetovihjeet klikkaamalla tästä

Tarkasta myös nämä

Kuten jo aikaisemmin mainitsimme, ei Kingi rajoita tietämystään pelkästään tulos- tai pitkävedon pelaamiseen, vaan tarjoaa se lukijoille mahdollisuuden esimerkiksi oppia, miten eri urheilulajeja voi katsoa ilmaiseksi netistä. Tämän lisäksi suosittelemme tutustumaan seuraaviin osioihin sivuillamme. Erityisesti kannattaa tarkistaa meidän vetovihjeet, sillä ne tuottavat hyvin! Lisäksi julkaisimme juuri Lahden MM-kisat 2017 vihjeet!

PS. Muista pelata meidän tykit tulosveto-vihjeet!