Vihje: Turkki – Suomi (Jalkapallon MM-karsinnat)  24.3: Alle 2,5 maalia (1,75, ComeOn) Pelaa tästä!

Perustelut: Turkki ja Suomi ovat molemmat pelanneet neljä ottelua MM-karsintoja, suomalaisittain muotoiltuna MM-kärsintöjä eikä kummankaan tekemisessä ole kehumista. Turkki on neljäntenä lohkossa kerättyään 5 pistettä, Suomella on kasassa vaivainen piste. Suomen peleissä on syntynyt keskimäärin 2,25 maalia ottelua kohden, Turkin otteluissa 2,5 maalia/ottelu. Jos kuitenkin katsotaan pintaa syvemmälle niin Turkki-Ukraina 2-2 ja Islanti-Suomi 3-2 nostavat keskiarvoa liioitellun paljon. Todellisuudessa molempien joukkueiden karsintapeleistä 75% on päättynyt vähämaalisesti, eli niissä on syntynyt alle 2,5 maalia/ottelu. Ottaen huomioon, että Suomi lähtee otteluun hyvin puolustusorientoituneella taktiikalla, on maalin odotusarvo aika matala. Näin ollen alle 2,5 maalia on hyvä vetovalinta otteluun!

Muista myös lunastaa 400% talletusbonus ComeOnille ja kaupanpäälle ilmainen snäpbäck! Kingi suosittelee, sillä saat 10€ tallettammalla 50€ pelirahaa! Lisäohjeet lippiksen hankintaan tästä! 

Päivän pitkävetovinkki

  • Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!
  • Voit myös ottaa tavallisen 100% bonuksen aina 300€ asti
  • Kierrätysvaatimus helppo eli 6-kertainen 1,50 minimikertoimella
  • Avaa pelitilisi tästä ja nosta huima bonari!

Turkki – Suomi 23.3.2017, MM-karsinnat

Päivän matsin pitkävetovihjeen lisäksi suosittelemme seuraajiemme lukeamaan seuraavat juttumme, sillä vaikka Betsikingin vihjeet ovatkin sivujen suola, niin me tarjoamme myös paljon muuta mielenkiintoista luettavaa vedonlyönnistä ja uhkapeleistä kiinnostuneille. Klikkaa seuraavaksi parhaita juttujamme:

Päivän vihjeen oheen erikoistarjous:

Kingi haluaa pelivihjeiden lomassa myös tarjota ilmaista pelirahaa ja ilmaiskierroksia. joiden avulla voit voittaa oikeaa rahaa ilman talletuksen tekemistä. Pelaa seuraavaksi ilmaiskierrokset ilman talletusta! Lisää ilmaiskierroksia löydät täältä!

Päivän vihje

Lunasta Kalevala kasinolle 20 ilmaispyöritystä ilman kierrätysvaatimuksia. Voit kotiuttaa voitot heti omalle  pankkitilillesi! Avaa pelitili tästä! 

20 freespinniä uusille pelaajille

Ei talletus- tai kierrätysvaatimusta. Lisäksi jopa 325€ talletusbonus!
(Etu vain uusille pelaajille)
close-link
Click Me