Kaunis tupla, UCL tulosvetovihje:

Päädyit vanhalle sivulle! Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi striimit HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä

KHL-vihjeet: 23.2: Jokerit  – Torpedo 1 (1,85, ComeOn)

Pelivihjeet: Pitkäveto ja jääkiekko, se vasta on huippuyhdistelmä. Jokerit hävisi ensimmäisen ottelun kotonaan 4-6 ja moni piti tuomarityöskentelyä osasyyllisenä tappioon. Ottelun nähneet näkivät varmasti myös sen, että Jokerit oli hallitsevampi joukkue ja ilman Torpedon suonenvetoa viimeistelyn suhteen, olisi Jokerit nyt 1-0 johdossa playoff-sarjassa. Stadilaisten materiaali on parempi ja joukkue on Torpedoa yhtenäisempi, kaiken lisäksi se saa edelleen pelata kotonaan. Tänään Jokereiden onkin laitettava kaikki peliin, sillä Torpedon kotona homma menee vaikeammaksi. Kingi uskoo, että sisuuntunut Jokeri-lauma näyttää Torpedolle kaapin paikan ja aloittaa tästä pelistä ottelusarjan kääntämisen itselleen. Tilastojenkaan valossa Torpedon ei missään nimessä pitäisi voittaa Jokereita sen kotikentällä kahdesti putken. Painetaan “Suomea” isolla.. Vetovihjeet kannattaa poimia Kingiltä, jonka palautusprosentti vuonna 2015 oli peräti +119,7%.

Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa ComeOnille tai hyödynnä 20 ilmaiskierrosta Casumolle

Tulosvetovihje: Tulosveto vihje mitä isolla betsataan kuuluu seuraavasti. Viime vuoden finalisti Juventus vastaan Saksan suuri ja mahtava jättiläinen. Kaksi todellista huippujengiä vastakkain. Pitkävetovihjeemme keskittyy tulosvetoon, sillä ottelun voittajaa on vaikea veikata. Molemmat joukkueet ovat huikeassa vireessä ja Buffonin taakse ei olla tehty maalia sitten tammikuun puolen välin. Allegri on saanut joukkueensa puolustuspelaamisen huikeaan iskuun ja jopa Bayern voi olla ongelmissa maalinteon suhteen. Toisaalta Bianconeri on osunut vain kahdeksan kertaa – kuudessa viime pelissään, jolla se saa keskiarvoksi 1,33 maalia/ottelu. Kun tähän lisätään, että Bayernin verkko on keskimäärin pöllynnyt viime aikoina vain 0,33 kertaa/ottelua kohden, voinee maalijuhlat unohtaa. Lienee selvää, että Juventus pyrkii välttämään takaiskun kaikin keinoin saadakseen vierasmaali-edun toiseen osaan. Guardiola ja Munchen taas tietävät, että tasurikin ensimmäisestä osasta veisi heidät hyvin lähelle jatkopaikkaa. Valitamme, mutta tässä ottelussa ei maali-iloittelua nähdä. Tulosveto sen sijaan osuu! Vetovihjeet kannattaakin huikean palautusprosentin takia poimia juuri Betsikingiltä.

Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa ComeOnille tai hyödynnä 20 ilmaiskierrosta Casumolle!

Osallistu ilmaiseen
MM-veikkaukseen!

Betsikingi ja Unibet järjestävät MM-2018 kisaveikkauksen, jossa palkintona pelirahaa ja tabletti.
KLIKKAA TÄSTÄ KISAAN!
Kisaan osallistuminen ilmaista ja voimassa 30.6.2018 asti!
 
close-link
Click Me