Voita paikat kahdelle Unibet kisastudioon!

SUOMI-USA

Maanantain  Suomi – USA otteluun!

Tällä kertaa voittaaksesi sinun täytyy vain täyttää osallistumislomake ja olet mukana arvonnassa!

Kingi arpoo Unibetin uudelle tai vanhalle asiakkaalle lippupaketin kahdelle hengelle ruokineen ja juomineen Unibet Mancaveen 9.5 pelattavaan Suomi – USA otteluun. Säännöt ovat erittäin yksinkertaiset ja helpot: jos sinulla ei ole tiliä niin avaa se tämän sivun kautta, niin saat ensimmäisestä vedostasi rahat takaisin ilman kierrätysvaatimuksia 10 euroon asti ja normaalin bonuksen, ja jos sinulla on tili niin täytät vain alapuolella olevan lomakkeen ja olet mukana arvonnassa.

Tarkemmat ehdot ja säännöt: osallistuaksesi sinun täytyy olla pelannut Unibetille huhti- tai toukokuussa. Voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse. Lippupaketti täytyy vastaanottaa heti tiedon saapuessa kuluessa (eli vastaat mailiin, jonka saat jos voitat). Lippupaketti pitää sisällään liput kahdelle henkilölle Unibet ManCaveen Suomi – Valko-Venäjä otteluun Helsingissä sekä ruoka- ja juomatarjoilun, mutta paketti ei sisällä matkoja Helsinkiin. Voittajan etunimi voidaan julkaista sivustollamme. Arvonta suoritetaan kaikkien osallistujien kesken illalla 8.5 ja voittaja pääsee takuulla nauttimaan unohtumattomasta kokemuksesta.

Osallistu ilmaiseen arvontaan täyttämällä lomake!

Vietä unohtomaton ilta ja kannusta Unibetin kanssa Leijonat voittoon!

[wpforms id=”4866″]

Leijonat kisastudio

Pelaa freespinnejä ilman tallettamista!

Päädyit vanhalle sivulle! Tarkasta Kingin u20 mm kisat 2017 ennakot ja otteluohjelma sekä muista poimia parhaat pitkävetovihjeet päivittäin ilmaiseksi sivuiltamme. Me tarjoamme myös netin parhaat uudet vedonlyöntibonukset ja isot kasinobonukset

Kaksi ilmaista Lätkän MM-2018 kilpailua!

SUOMI-USA
Betsikingi ja Unibet sekä Nordicbet järjestävät Lätkän MM-2018 aiheiset kisat! Osallistuminen käy 10s. ja voitat pelirahaa, jos olet hyvä vedonlyöjä! Eli voitat lisää mitä parempi pelaaja olet!
KLIKKAA JA OSALLISTU HETI!
Osallistuminen onnistuu vain pelitiliin liitetyn s-postin antamalla! Kisa-aika 26.4-20.5.2018
close-link
Click Me