Haluatko NHL 17 omaksi? Nyt 21 nopeinta saavat tämän odotetun pelin nhl17coverilmaiseksi Liigan playoffien alkamisen kunniaksi!

Yhteistyössä Unibetin kanssa jaamme 21:lle ensimmäiselle uuden pelitilin avaajalle ilmaisen NHL17- PS4 konsolipelin. Tätä etua ei kannata, joten lue ohjeet ja täytä osallistumislomake!

Miten saan NHL17-pelin?

  1. Avaa tili Unibetille tästä tai tältä sivulta.
  2. Tee väh. 30€. Saat samalla 100 % bonuksen talletuksellesi 100€ asti sekä 10€ ilmaisvedon.
  3. Täytä alle Unibetin käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi! Muista tehdä ensin talletus!
  4. Unibet toimittaa NHL-17 PS4-pelin 7 arkipäivän kuluessa talletutuksesta. Kingi hoitaa vain tiedot Unibetille.

HUOM! Etuja koskee vain uusia pelaajia, ja pelejä on vain 30:lle nopeimmalle! Toimi siis nopeasti, sillä huomenna saattaa olla jo liian myöhäistä! Jäljellä olevia pelejä 05.4.2017 klo 14:00: 21 PELIÄ JÄLJELLÄ.

Säännöt ja ehdot
Kampanjan järjestää Betsikingi.info, palkinnot tarjoaa Unibet. Jaossa on 30 NHL17 PS4-peliä nopeimmille uuden pelitilin avaajille, jotka tallettavat vähintään 30 euroa ensimmäisellä talletuskerralla. Bonusta ei ole pakko hyödyntää. Selvitämme tiedot Unibetiltä, joten osallistumalla annat luvan tietojenvaihtoon Betsikingin ja Unibetin välillä. NHL17-peli toimetaan 7 arkipäivän sisällä Unibetille ilmoittaamaasi osoitteseen. Postituksesta vastaa Unibet. Ilmoitamme sivuilla jokaisena arkipäivänä sen monta peliä on vielä jäljellä. Betsikingi.info pidättää oikeuden muutoksiin.

Täytä seuraavaksi lomake!

Muista täyttää lomake, niin saat NHL17-pelin

Voit myös lähettää tiedot suoraan s-postiin betsikingi(a)gmail.com. Tänne myös kyselyt kisaan liittyen. Meihin saa myös yhteyden twitterissä, instassa ja facebookissa, jos kysymyksiä tulee.

20 freespinniä uusille pelaajille

Ei talletus- tai kierrätysvaatimusta. Lisäksi jopa 325€ talletusbonus!
(Etu vain uusille pelaajille)
close-link
Click Me