Manchester United – Crystal Palace lähetys suorana ilmaiseksi!

Katso FA Cupin finaali ilmaiseksi: Manu – Crystal Palace live stream suorana netissä 21.5.2016 (Unibet TV

Manchester United – Crystal Palace live stream: Fa Cupin finaalissa pelaavat tällä kertaa Manchester United ja Crystal Palace. Finaaliottelu pelataan Lontoon Wembley Stadionilla ja FA Cupin finaali on järjestyksessään 135. Joukkueet ovat kerran aikaisemmin kohdanneet finaaliottelussa vuonna 1990 ja tällöin voiton pytyn nappasi itselleen Man utd. Ottelun panoksena on paikka vuoden FA Community Shield otteluun ja voittaja lunastaa paikan myös UEFA Eurooppa Liigan lohkovaiheeseen.

Manchester Unitedille tämä finaali on peräti 19 cupin finaali ja pytyn joukkue on päässyt nostamaan 11 kertaa. Tilastonikkareita saattaa lämmittää tieto siitä, että voitolla se voi nousta Arsenalin kanssa tasoihin FA-cup voittotilastossa. Viimeisin Unitedin finaalipaikka on vuodelta 2007, jolloin se kärsi tappion Chelsealle. Viimeisin Cupin voitto on vuodelta 2004. Crystal Palacen edellinen finaali oli juuri joukkueiden kohtaaminen 1990 ja nyt joukkueella on mahdollisuus hakea revanssia tästä. Kuinka käy tällä kertaa?

Näin katsot Manu – Crystal Palace live stream:in: Avaa tili ja tee ensimmäinen talletukseksi. Siirry sitten Vedonlyönti-osiosta ”Ekstrat” osioon ja valitse Manu Palace live stream! HUOM! Meiltä saat yksinoikeudella Triplaa-talletuksesi bonuksen eli 40€ talletuksella 120€ pelirahaa! Voimassa vain 22.5.2016 asti.

Manu Palace live stream suorana 21.5

Manu - Crystal Palace live stream, FA Cup finaali

Manu – Crystal Palace live stream ja pelivinkki FA Cupin finaaliin

Vihje: Crystal Palace – Man Utd (FA CUP Finaali) 2 (1,80) FA Cupin finaali netissä ilmaiseksi ja huippu pelivihje!

Crystal Palace on iso yllätys FA Cupin finaalissa, Man United ei. Palace pelasi umpisurkean kevätkauden ja varsinkin vieraskentällä tuli säännöllisesti turpaan. Finaali pelataan puolueettomalla kentällä ja kotiriippuvainen eagles ei varmasti nauti tästä. Van Gaalin lauma sen sijaan on tottunut koviin peleihin ja saa voitolleen jopa yllättävän kovan kertoimen. Unitedin materiaali on vähintään kaksi luokkaa Crystal Palacea edellä, joukkue on paremmassa formissa ja se todella tahtoo voittaa kauden aikana edes jotain. Lisää vettä myllyyn saadaan tutkimalla joukkueiden viiden viimeisen kohtaamisen saldoa. United on voittanut neljästi, ja kerran on pelattu 0-0 tasuri. Tämäkin ottelu sujui Unitedin komennossa, mutta viimeistely oli sitä itseään. Näin ollen 1,80 on selkeä ylikerroin ja iso mahdollisuus tehdä ruma kasa paalua!

Unibet TV näyttää tämän huippumatsin eli laita Manu – Crystal Palace live stream pyörimään: 

Manu – Palace live stream -lähetys lähtee toimimaan kun avaat tästä tilin: HUOM! Meiltä saat yksinoikeudella Triplaa-talletuksesi bonuksen eli 40€ talletuksella 120€ pelirahaa! Voimassa vain 22.5.2016 asti.

Manchester United – Crystal Palace live stream: FA Cup finaali

Katso Manu – Palace Stream suoraan nappulaa painamalla ja samalla kannattaa avata unibetille tili, sillä 22.5.2016 pelataan myös Copa Del Reyn finaaliottelu! Unibet TV näyttää suorana matsin ilmaiseksi, kunhan tililläsi on hiukan pelirahaa! Varmista paikka kisastudioissa ja Avaa tili!

  1. Kirjaudu pelitilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksi!
  2. Varmista, että tililläsi on edes 0.1 euroa pelirahaa ja talleta min. 10€, jos ei ole.
  3. Valitse etusivulta vedonlyönti-osio
  4. Selaa alas vedonlyöntiosiota, jolloin vasemmallapuolella näät alaotsikon “Ekstrat”
  5. Ekstrat otsikon alta löydät Unibet TV:n
  6. Klikkaamalla Unibet TV painiketta, pääset selaamaan tarjontaa päivä- ja viikkotasolla, sekä lajikohtaisesti.
  7. Katso FA Cupin finaali 21.5.2016 Manchester United – Crystal Palace live stream tai Copa Del Rey finaali 22.5.2016 Barcelona Sevilla!
  8. HUOM! Meiltä saat yksinoikeudella Triplaa-talletuksesi bonuksen eli 40€ talletuksella 120€ pelirahaa! Voimassa vain 22.5.2016 asti.

 


Lue miksi valita Unibet: 100% talletusbonus uusille pelaajille + 10 euron riskitön veto mobiilin! Naurettavan helpolla vain 4x kierrätysvaatimuksella! Lisäksi jatkuvia kamppiksia. Plus mahtava UNIBET-TV, josta näät ilmaisiksi kuumimpia matseja!Unibet tarjoaa myös valtavan valikoiman kuumpimpia pelikohteita ja mahtavat kasinopelit! Muista myös, että Kingin pitkävetovihjeet osuvat  kovalla prosentilla.

Laita kuitenkin lauantaina 21.5.2016 Manchester United – Crystal Palace live stream pyörimään ja FA Cup huuma käyntiin! Muista myös seuraavat streamit: Copa del rey finaali Barcelona – Sevilla, DFB Pokal Finaali Bayern Munchen – Dortmund sekä Coppa Italia AC Milan – Juventus