Vakioveikkaus – Vakio tuottamaan

Vakioveikkaus: Vakio on yksi suomalaisten eniten rakastamista vedonlyönnin muodosta ja jokainen on varmasti kokeillut sitä vakioveikkausta mitä Veikkaus tarjoaa. Tässä pelimuodossa on perinteisesti pyritty veikkaamaan oikein 1X2-pitkävetoa, mutta kohteita on 13 ja päävoiton voi voittaa vain jos saa nämä kaikki pelikohteet oikein. Kaikista suosituin pelipäivä on perinteisesti ollut Lauantai-Vakio, jossa veikataan 13:sta Englannin jalkapallosarjojen ottelua. Veikkauksen palautusprosentti on Vakiossa noin 65% ja Unibetin 14 kohteen lauantain Supertotossa jopa 89%!

vakioveikkaus netissä

Vakioveikkaus netissä

Seuraavaksi Betsikingi esittelee kaksi loistaa vedonlyöntisivua, jotka tarjoavat Veikkauksen Vakion kaltaisen pelin, jonka löydät näiltä vedonlyöntisivuilta SuperToto -nimellä. Kingin mielestä seuraavat sivu on jokaisella suomalaiselle parempi vaihtoehto vakioveikkaukseen, kuin Veikkaus. SuperToto huipentuu joka lauantai pelattavaan 14-kohteen peliin, jonka palautusprosentti on huimaava 89%!

Unibet tarjoaa mahtavan Super Toton, joka on siis täsmälleen sama peli kuin Veikkauksen oma Vakio. Unibetin Vakioveikkauksessa tosin pelivaihdosta maksetaan huomattavasti suurempi summa palautuksena pelaajille, joten pelaajan kannattaa valita tämä peli, jos hän haluaa voittaa enemmän ja useammin! Uudet pelaajat saavat tältä loistavalta vedonlyöntisivustolta mahtavan vedonlyöntibonuksen:

  • Jokaiselle pelitilin avaavalle pelaajalle 100% talletusbonus aina 200 euroon asti!
  • Kierrätysvaatimus on vain 4x!
  • Lisäksi jokainen pelaaja saa 10 euron riskittömän vedon mobiililaitteella pelattavaksi
  • Ja 10 euroa nettipokeriin, jos se kiinnostaa!
  • Unibet tarjoaa myös loistavan nettikasinon!

Vakioveikkaus: pelaaminen ja järjestelmät

Vakioveikkauksella on Lotto-arvonnan kanssa Suomessa ollut aina oma uniikki asemansa. Lauantain brittifutis, vakiokierros ja muutama kalja ovat olleet vuosikymmeniä osa tuhansien suomalaisten viikonlopun viettoa. Vakio ei enää ole Veikkauksen yksinoikeus vaan myös muut peliyhtiöt ovat ottaneet sen valikoimiinsa. Esimerkiksi Unibet tarjoaa aivan loistavan Vakio-alustan, millä todellakin kelpaa pelata. Edes Betsikingi ei ole voittanut koskaan Vakion SM-kisaa, joskin top 100 sijoituksia löytyy kyllä miltei joka vuodelta. Sen tähden kannattaa lukea millä keinoin Kingi on tähän asemaan päässyt. Vakio on taitolaji ja vasta sitten tuurilaji. Vakiossa täytyy tietää 13 ottelun lopputulos, mutta ei sentään tarkkoja lukemia. Vakiossa pelaaja veikkaa yhden kierroksen kustakin ottelusta, päättyykö se kotivoittoon, tasapeliin vai vierasvoittoon. Näitä vaihtoehtoja kutsutaan yleisesti merkeillä 1, X ja 2, missä 1 on kotivoitto, X tasapeli ja 2 vierasvoitto. Oikea merkki määräytyy sen mukaan, miten ottelun varsinainen peliaika päättyy. 13 kohteen Vakiossa on neljä voittoluokkaa: 13, 12, 11 tai 10 oikein. 12 kohteen vakiossa voittoluokkia on kolme, ja 11 sekä 10 kohteen Vakiossa kaksi

Vakio ja palautusprosentit – isommat kuin luulet

Nykyään vakioveikkauksen ystäville on tarjolla Veikkausen lisäksi myös Unibetin supertoto, jonka normaali palautusprosentti on 80%, joka on huomattavasti korkeampi kuin Veikkauksen 65%. Nämä molemmat prosentit saattavat kuulostaa matalilta, kun niitä vertaa esimerkiksi yksittäisen pitkävetokohteen palautukseen. Seuraavaksi Kingi kuitenkin selventää hiukan lisää, jonka jälkeen saatat ajatella asiaa erilailla.

Toisin kuin suurin osa meistä maalaisjärjellä ajattelee on Vakion palautusprosentti, niin Veikkauksella kuin Unibetillä itseasiassa harvinaisen korkea, jos niitä verrataan kiinteä kertoimiseen vedonlyöntiin. Tämä johtuu siitä, että jos vertaat vakiota 13-14 pitkävetolappuun, eli rekkaan, niin pelin järjestäjän etu ei kertaannu! Vedonlyöntitoimistot eivät nimittäin ota kuin kerran pois oman siivunsa, joten per kohde pelin välittäjä ottaa vain 1-3% edun vedonlyöjään nähden. Lisäksi suurin osa vakioveikkaajista on pelaa aivan liikaa ennakkosuosikkeja, joka auttaa viisasta veikkaajaa pienentämään talon etua entisestään. Tätä tapahtuu huomattavan usein ja vastoin yleistä oletusta, voi Vakiota ja Supertotoa pelata voitollisesti.

Vakiossa hyvän pelaajan etuna ovat lukemattomat tuulipuvut, jotka veikkaavat viikosta toiseen suosikeista koostuvia rivejä. Näitä yhdistelmiä pelataan sen verran paljon, että jo muutaman yllätyksen takia voitto-osuudet ponnahtavat merkittävästi. Keskimääräinen vakioveikkauksen pelaaja nimittäin valitsee viikosta toiseen todennäköiset voittajat ja tuhlaa vaihtomerkit tasaisiin pelikohteisiin. Tämä käy ilmi jo siitä, kun katsot miten onnettoman pieniä voittoja pelaajat saavat ennakkosuosikkien pitäessä. Vakiossa pärjää ylikertoimia etsimällä, josta Kingi kertoo seuraavaksi lisää.

Vakioveikkaaminen ja järjestelmät

Nyt kun tunnet pelin voit tehdä lyhyen harjoituksen. Voit miettiä kuinka todennäköisesti tiedät 13 ottelun lopputuloksen oikein. Aivan, tuskin oikeastaan koskaan. Sen tähden Vakiossa kannattaa aina investoida järjestelmään, jolla pystyt maksimoidaan voittosi todennäköisyyden. Järjestelmiä on lukuisia ja niillä on eri hintoja. Betsikingi pelaa tyypillisesti 192 euroa maksavalla järjestelmällä perinteistä lauantain brittifutis-vakiota. Pointti on siinä, että tämä 1+8 järjestelmä antaa mahdollisuuden taktikointiin. Ensinnäkin 13 kohteen sijaan täytyy tietää vain 12 kohdetta, koska yhteen kohteeseen voi merkitä kaikki merkit. Tämän lisäksi 8 kohteeseen saa kaksi merkkiä. Tämä mahdollistaa riskien hakemisen ja tietynlaisen varmistelun. Näin ollen Kingin tarvitsee tietää vain neljän kohteen absoluuttinen lopputulos. 13 kohteen joukosta löytyy hyvin todennäköisesti neljä kohdetta, josta pelaaja on erittäin hyvin hajulla. Tällöin voittaminen on siis huomattavasti helpompaa ja todennäköisempää.

vakio veikkaus super toto

Kingin vinkit Vakio-kohteisiin ja pelaamiseen.

Vakio ei ole peli jossa voitat säännöllisesti, mutta se on peli jossa voi tehdä itsestään kertaheitolla rikkaan. Suomen suurin vakiovoitto on nimittäin peräti 783 000 euroa ja tyypillisestikin 13 oikein tuo sen 100 kiloa siikaa tilille! Vakio on juuri tästä syystä suuri mahdollisuus. Se antaa mahdollisuuden unelmointiin ja tuo jännitystä elämään. Vakion suosio on vakaassa kasvussa ja sitä myöten vakio ei enää rajoitu futiskohteisiin vaan tarjolla on esimerkiksi formula, jääkiekko ja mäkihyppy vakioita. Näin ollen voi pelata juuri sellaista Vakiota mistä itse tietää eniten. Jos vaikka formulat on se juttu niin sitten kannattaa ehdottomasti investoida juuri F1 vakioon! Vakioon liittyy useita erilaisia pelitaktiikoita, mutta siihen pätevät ne perinteiset vedonlyönnin lainalaisuudet. Pitäisi tunnistaa ylikertoimet ja kyetä poimimaan ne lapulle. Ylikertoimilla tarkoitetaan tässä sitä, että monesti jotkin vakiokohteet ovat ylipelattuja. Jos esimerkiksi Chelsea – Hull ottelun kertoimet ovat 1.30 – 3.90 – 6.80, niin mikäli Chelsea on vakiokohteessa ylipelattu esimerkiksi prosentein 92-4-4 niin voi olla paikallaan hakea ohipeliä Chelseasta, jolloin 92% kilpailevista lapuista ampuu metsään.

Vakiovihjeet

Kingi toivottaa malttia ja menestystä Vakio polulla. Muista hyödyntää järjestelmiä ja mieti mahdollisuutta yhteyislappuihin. Voit olla  voittava pelaaja ennen kuin ehdit kissaa sanoa! Unibetin Super Toto muuten jakaa pelaajilla suuremman osuuden pelatuista rahoista kuin mikään muu buukkeri. Sen tähden kannattaa tutustua Unibetin omaan vakioon välittömästi. Kingi antaa sille suuren suosituksen ja kehottaa tutustumaan tästä jos et ole vielä sitä tehnyt. Muista tsekata myös meidän päivittäiset vihjeet pitkävetoon!

Kingi tarjoaa vedonlyönnin ja rahapelien ystäville myös paljon muuta lukemista. Sivuilta löydät uusimmat vinkit ja ennakot esimerkiksi jääkiekon MM-kisoihin 2017 sekä Lahden MM-kisat 2017 kisaohjelman ja pelivihjeet.

Muista, että Vakioveikkaus on hauskempaa kuin pelinä on Super Toto!