Tutustu viikon vinkkeihin

Päädyit vanhalle sivulle! Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi striimit HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä

Lauantai: 19.9: Aston Villa – West Bromwich X (3,40)

Sarjan sijalle 14 ja 15 majailevat joukkueet iskevät yhteen Villa Parkilla. Joukkueiden viimeisestä 20 kohtaamisesta peräti 18 on päättynyt tasuriin tai toisen osapuolen maalin voittoon. Kyseinen ottelupari on yksi tasaisimmista koko Euroopassa ja Optibetin tarjoama 3,40 on todella härski ylikerroin. Ottaen huomioon vielä sen faktan että Tony Pullis penkin päässä on yleensä tae vähämaalisesta ottelusta, ei tätä kohdetta kertakaikkiaan voi ohittaa!BOOM! Parhaat betsit Kingiltä ja pitkäveto ei ole enää tappiollista, palautusprosentti kunkku takaa sen!

Pitkävetovihjeet valioliiga 19.9

Lauantai valioliiga: 19.9: Chelsea – Arsenal 1 (2,40,)

Chelsean kauden alku on ollut sysimusta, kun taas Gunnersin vire Valioliigassa on ollut varsin menettelevä. Stamford Bridgellä Chelsea kuitenkin häviää perin harvoin Arsenalille ja maukas 2,40 kelpaa näin ollen pelivalinnaksi. Kingi uskoo että Israelin pojille tarjottu selkäsauna poisti pahimmat lukot ja Chelsea on valmis nakuttamaan pisteitä entiseen tahtiin. Wenger on myöskin pysynyt sen verran kiltisti Mourinhon talutusnuorassa, että tämäkin fakta puoltaa sinisten pelaamista.

Parhaat betsit Kingiltä ja pitkäveto ei ole enää tappiollista, palautusprosentti kunkku takaa sen. Paina laatikkoa ja nappaa itsellesi 20€ ilmaisvedot!

Pitkävetovihjeet Veikkausliiga 20.9

Sunnuntai veikkausliiga: 20.9: VPS – Jaro 1 (2,10,)

VPS on herännyt ja nousee tätä vauhtia vähintään karsijan paikalle. Se otti torstaina murskaavan 0-3 vierasvoiton HIFK:n vieraana ja muutoinkin formi näyttäisi olevan luotisuorasti ylöspäin. Jaro on puolestaan viime aikoina kerännyt taistelut-tasureita rymistellen leijonan lailla loppu vihellykseen saakka. Juuri nyt tuntuu kuitenkin siltä ettei vaasalaisia pysäytä enää mikään ja mairea kotikerroin 2.10 löytääkin eittämättä tiensä betsilapulle. BOOM!

Parhaat betsit Kingiltä ja pitkäveto ei ole enää tappiollista, palautusprosentti kunkku takaa sen. Paina laatikkoa ja nappaa itsellesi 20€ ilmaisvedot!

 

Lauantai: 19.9: Genoa – Juventus (1,85)

Tämä kohde on todellinen malliesimerkki kertoimen tarjoajan vahvasta ylireagoinnista kohteeseen. Genoa on voittanut yhden kolmesta Serie A-ottelustaan kun taas Juventus on onnistunut saalistamaan vain yhden tasurin ja senkin kotonaan Chievoa vastaan… MUTTA kyseessä on kuitenkin Italian mahtavin seura, joka vieläpä nousi tiistaina Valioligaa dominoineen Manchester Cityn vieraana 1-0 tappioasemasta, komeaan 1-2 vierasvoittoon! Toisen puoliajan Juventus oli kurinalainen, voitonhaluinen ja taktisesti loistava, sitä se tullee olemaan myös Genoassa. Materiaaliero on valtava ja 1,85 selkeää ylireagointia tahmeaan sarjan alkuun. POIMIKAA ENNEN KUIN LASKEE!

Pitkävetovihjeet KHL 21.9
Maantainta: 21.9: KHL Medvescak Zagreb – Vityaz Podolsk 2 (2,70)

Zagreb on hävinnyt viisi viimeistä otteluaan, kun taas vierasjoukkueen formi on vähintäänkin kohdallaan. Vityaz on nimittäin niittänyt peräti neljä voittoa viiidestä viimeisestä kohtaamisestaan. Joukkueiden materiaalivertailu menee aika fifty-fifty osastolle ja kotietukaan ei Zagrabissa ole kovin merkittävä. Kingi aloittaa siis viikon karkelot, messevällä 2.70 kertoimella. BOOM! POIMIKAA ENNEN KUIN LASKEE!

Pitkävetovihjeet Eglannin Liigacup 22.9

 Englannin liigacup: 22.9: Preston – Bournemouth 2 (2,10,)

Preston lähtee otteluun erittäin vaikeasta lähtötilanteesta, sillä sen riveistä puuttuu molemmat ykkösvaihtoehdot kärkeen, kun sekä Garner että Doyle ovat pois illan ottelusta. Lilywhites on lisäksi aloittanut kautensa karmaisevasti, sillä se on voittanut ainoastaan yhden ottelun sarjassaan. Nyt vastaan tulee vielä kovin nippu mitä Preston on tällä kaudella kohdannut. Valioliigassa potkiva Bournemouth ryöpytti Sunderlandia viikonloppuna 2-0 lukemin ja ansaitsee näin ennakkosuosikin viittansa. Bournemouth on oikeasti luokkaa kaksi kovempi suosikki kuin kertoimet antavat olettaa, painetaan sitä siis bulilla! BOOM!

Pitkävetovihjeet veikkausliiga 23.9

Seinäjoki on tällä hetkellä mestarisuosikki numero yksi, ja HJK hätäisesti pahin haastaja. Klubi on ollut kerrassaan surkea ilmestys viime peleissä ja sen telakalla olevista pelaajista saisi likipitäen koottua joukkueen. Kuitenkin kyseessä on ehkäpä HJK:n viimeinen sauma ilmoittautua mestaruus taisteluun ja Klubin rekordi seinäjokelaisia vastaan on varsin komeaa katseltavaa, Valakari ei ole aiemmin juuri löytänyt keinoja sinivalkoisten pysäyttämiseen. Kingi uskoo, että Simo jäätyy tälläkin kertaa ja pisteet matkaavat Helsinkiin. 3.40 on varsin avokätinen tarjous, ja pakko se on lapulle iskeä! BOOM!

tulosvetovihjeet 23.9
Tulosvetovihjeet Keskiviikko 23.9: HIFK – KTP  (William Hill)

Putoamistaistelu käy kiivaana, KTP majailee sarjan jumbona ja HIFK sijalla yhdeksän. Helsinkiläisille ottelussa on mahdollisuus varmistaa sarjassa säilyminen melko suurella todennäköisyydellä jos voitto otetaan. IFK lähtee takuulla rajulla motivaatiolla näyttämään, ettei kotona hävitä kolmatta kertaa putkeen. KTP ei tätä matsia vie, vaan taululle ja lapulle napsitaan seuraavat tulokset: 2,3 – 0,1 (2-0 @8.50, 2-1 @8.50, 3-0 @13.00 ja 3-1 @15.00)

Parhaat betsit Kingiltä ja tulosveto ei ole enää tappiollista, palautusprosentti kunkku takaa sen. Pelaa tulosvetovihjeet Kingin kautta 10 euron panoksella niin saat 20 euron arvoisesti ilmaisvetoja!  Paina nappulaa ja nauti!

Pelivihjeet 24.9

Pelivihjeet To: 24.9: HIFK – TPS (Liiga) 2 (3,55)

HIFK on kyseisen ottelun ennakkosuosikki, mutta Kingin mielestä suosikin asemaa on liioiteltu. HIFK:n saldo neljän pelin jälkeen on kolme voittoa ja yksi tappio, TPS:n vastaava kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Huomioitavaa kuitenkin on että IFK voitti yhden otteluistaan jatkoajalla kun taas Tepsi hävisi kerran jatkoajalla. Rekordit ovat siis lähes identtiset. Materiaalivertailussa on vaikeaa tehdä suurta eroa suuntaan tai toiseen, molemmilta löytyy ratkaisukykyä ja laajuutta. Odotusarvoltaan ottelu päättyy TPS:n voittoon hiuksen hienosti yli kerran kolmesta, 3,55 on liioittelua kertoimenasettelijoilta ottaen huomioon millainen sakki TPS:n ylivoimaa pyörittää. Kingi kiittää ja iskee Turkulaiset lapulle! Nappaa säkin nää pelivihjeet ja voita 😉 BOOM!

Pelivihjeet 24.9

Pe: 25.9: Valencia – Granada (La Liga) 1 & alle 2,5 maalia (3.35)

Valencia on liigassa vielä ilman tappioita sen voitettua vieraissa Gijonin 0-1 lukemin. Valencian muutkin pelit tällä kaudella ovat olleet erittäin vähämaalisia, sillä se pelasi Betisin ja Rayo Vallecanon kanssa 0-0 tasurit ja Deportivo kohtaaminenkin päättyi 1-1 tasuriin. Se ei siis ole yhdessäkään ottelussa tehnyt maalia enempää, mutta toisaalta päästänytkin vain yhden osuman. Granadan maaliero neljän ottelun jälkeen sen sijaan on 4-8, Valencian puolustus jättänee Granadan kuitenkin maaleitta. Ottaen huomioon Valencian hyökkäyspelaamisen mielikuvituksettomuuden, ei tarvitse hengeä pidätellä sen suhteen että maali-iloittelut olisi luvassa. Näin ollen Valencian voitto ja vähämaalinen ottelu on erinomainen lähtökohta.

Pitkävetovihjeet 26.9

Pitkävetovihjeet : 26.9: Leicester – Arsenal (Valioliiga) X (3.90)

Kettuja ei voi enää jättää huomiotta, Mahrez, Albrighton ja kumppanit ovat sen verran jäätävässä iskussa! Arsenalin materiaali on Mahrezista huolimatta kuitenkin kaksi luokkaa kettupaitoja parempi ja se varmasti haluaa viedä täyden pistepotin Lontooseen. Leicester on kuitenkin vielä tappioitta sarjassa, voitettuaan kolmesti ja jaettuaan pisteet kolmesti, eikä tykkimiehiä näin odota helppo päivätyö. Wengerin poppoo on puolestaan pelannut vasta yhden tasurin, mutta nyt kauden toinen tasuri on enemmän kuin lähellä. Laitetaan siis risti hallitulla riskillä lapulle ja valmistaudutaan nauramaan matkalla pankkiin! BOOM! Pitkävetovihjeet lapulle ja Kingin tuotepaketti tallettamalla haltuun!