1.5: Kolmen tasurin Valioliiga-kierros

comeon kokemuksia1.5: Kolmen tasurin Valioliiga-kierros ComeOnilla, A) Swansea – Liverpool X (3,40), B) Man Utd – Leicester X (3,45) ja C) Southampton – Manchester City X (3,50)
Pelaa vetovihje!

Tämä vihje kannattaa pelata ComeOnilla, sillä saat 10€ talletuksella 50€ pelirahaa! Lisäksi voit osallistua samalla arvontaan, jossa palkintona 4 hengen kabinetti Sport-Academyyn 17.5 pelattavaan Suomi – Kanada otteluun juomineen ja safkoineen. Lue ohjeet!

Kingi katseli sunnuntain tarjontaa sillä silmällä, että nyt jos koskaan on aika aloittaa uusi vedonlyöntibonuksen kierrätysprojekti. Laitetaan satanen sisään, ja lunastetaan sillä 200€ aloituskassa. Naulataan jokaiseen kolmeen edellä mainittuun kohteeseen 60€ kertalaakaisu. 20€ jätetään kassaan, ja saadaan 180€ arvosta pelirahaa kiertämään. Mikäli yksikin näistä kolmesta ottelusta päättyy tasuriin, kiittää kassa! Tässä mahdolliset tuotot: A) 204€, B) 207€ C) 210€ – puhumattakaan siitä jos kaksi tai peräti kaikki kolme ottelua päättyvät tasuriin! Miksi v*tussa matsit sitten päättyy tasan? Tässä pienet ennakot:

Swansea – Liverpool: Poolilla on takanaan raskas UEL vääntö Villarealin vieraana ja edessä siintää jo uusi mokoma. Lisäksi Liverpoolista on kehkeytymässä Everton rinnalla toinen tasuriautomaatti sarjaan. Swans taasen pelaa kotonaan, ja kotietu + Poolin matkaväsymys putoaa sen pussiin. Lisäksi joutsenten lento on ollut varsin mukavaa, josta kielii formi: 3-1-2.

Man Utd – Leicester: On kai edelleen väärin sanoa, että Manulla ei olisi parempi materiaali, mutta sanotaan näin että tällä kaudella se on sitä ainoastaan paperilla. Lester on kauden komeetta, ja sen 11 pelaajan avausnippu suorittaa jatkuvasti ylärajoillaan. United tarvitsee kipeästi pisteitä ja niin myös Leicester. Ketut tulevat taatusti vetäytymään ja Van Gaalin ryhmän kyvyt murtaa tiivis puolustus on jo nähty, ei se onnistu. Erittäin matala maalimäärä odotuksissa ja hyvin lähelle tasuria menee tämä vääntö.

Southampton – Manchester City: City on voittanut neljä edellistä kohtaamista, sitä ennen pelattiin sopuisa 1-1 tasuri. Sotonin formi on kuitenkin kova  4-1-1 ja vaikka Cityn vastaava on Valioliigan puolella vieläkin asteen parempi, on tässä muutama puntteja tasaava muuttuja. Materiaalivertailu menee Citylle, formin kanssa on tasaista, mutta kaikki muu puoltaa Sotonin venymistä. Kotietu, lepoetu ja fokus vievät kaikki vaakakuppia Sotonin suuntaan. Tasainen vääntö luvassa ja pistejako ei olisi suuri yllätys.

Tällaisella sunnuntai-kombolla siis mennään! Yksi osuma: juhlat, kaksi osumaa: isot juhlat, kolme osumaa: kreisibailut. Nämä rahat ovat bonusrahoja, joten vedonlyöjän riski on häviävän pieni, ja mahdollinen palautus herkullisen iso. Njuta!

Haluatko katsoa NBA playoffsit ilmaiseksi alkaen 16.4. No, se on onneksi nykyään erittäin helppoa Unibet TV:n välityksellä. Lue seuraavat erittäin simppelit ohjeet ja avaa tältä sivulta tilin, niin saat lisäksi 100% bonuksen ja 10€ riskittömän mobiilivedon. Kierrätysvaatimus naurettavan helppo eli vain 4x.

  1. Avaa tili tästä
  2. Siirry vedonlyöntiosioon ja selaa alaspäin
  3. Valitse Ekstrat-osio ja klikkaa Unibet TV auki.
  4. Valitse haluamasi ottelua ja nauti live streamista
  5. Unibet tv:n säätäminen koko ruudun tilaan on helppoa.

Osallistu ilmaiseen
MM-veikkaukseen!

Betsikingi ja Unibet järjestävät MM-2018 kisaveikkauksen, jossa palkintona pelirahaa ja tabletti.
KLIKKAA TÄSTÄ KISAAN!
Kisaan osallistuminen ilmaista ja voimassa 30.6.2018 asti!
 
close-link
Click Me